X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Kapta, ciesze sie ze wrocilas...
    JaM Ci nigdzie nie odchodzila 8)

Aasiula, gosia7122, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki
    caffe wrote:
    tyle samo jeśli chodzi o procenty, co na pełny etat

jedynie może nie być składki na fundusz pracy jesli ktoś ma mniej niż najniższa krajowa, ale to juz sprawa pracodawcy. Na wynagrodzenie to nie wpływa.

caffe lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wieczór dziewczyny, u mnie chłop już wie ;) nie wierzy i wcale się mu nie dziwię. Ale teraz potrzebuje spokoju na parę tygodni. Bardzo się martwię..ale jak będę pewna że jest ok powiem córce,może reszcie rodziny. Wrócę jak będę spokojniejsza,dzięki za kciuki wszystkim i życzę pomyślności.
    <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 21:18

Iwone, dorbie, Aasiula, kapturnica, Pusurek, Sabina, gosia7122, anna maria, Mega, MartaDidi, kkisia, BISCA, gretka, Natka_79, caffe, inessa, macduska, ComeToMeBaby, Arwena, Bozia3, Dorka1979, SolarPolar, Bursztyn, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Ineska tak myślę o Was i o chłopczyku którego macie możliwość zabrać do siebie.
    Czteroletnie, a właściwie jak pisałaś on dopiero skończy 4 latka, można jeszcze ukształtować. Z dotychczasowego okresu jego życia prawdopodobnie nie będzie wiele pamiętał, a otoczony miłością, wyrośnie na wartościowego dobrego człowieka.
    Podejrzewam że rodzicom w Waszym wieku ciężko będzie dostać młodsze- niemowlaka, bo takie dzieci każdy chce.
    Do poniedziałku i tak nic nie wymyślicie, do czasu aż dowiecie się czy dziecko to spełni Wasze oczekiwania (ew. choroby, czy przejścia jakie to dzieciątko miało)
    Życzę Wam powodzenia i trafnych decyzji :) <3
    Mam kolezanke, która ma córeczkę adoptowana, ale miala juz 2 chlopciw swoich i ona mi mówiła, ze sa 2 reguły przy przyzmawaniu dzieci. Rodzic moze byc max 40 lat starszy od dziecka i dziecko adoptowane nie mize byc starsze od najmłodszego dziecka w rodzinie

Iwone, caffe, peppapig, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajebist awatar Kapta ;D

peppapig, kapturnica, malgos741, Elfik lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Bry wieczór dziewczyny, u mnie chłop już wie ;) nie wierzy i wcale się mu nie dziwię. Ale teraz potrzebuje spokoju na parę tygodni. Bardzo się martwię..ale jak będę pewna że jest ok powiem córce,może reszcie rodziny. Wrócę jak będę spokojniejsza,dzięki za kciuki wszystkim i życzę pomyślności.
    <3
    Pepa nie zostawiaj nas :(

peppapig, BISCA, malgos741, Elfik lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dobra, dobra..

kapturnica lubi tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim Wam życzę spełnienia marzeń, pewnie długo bez Was nie wytrzymam ;)

gosia7122, Aasiula, anna maria, MartaDidi, Mega, kkisia, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, malgos741, Bursztyn, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula super wiesci !

Aasiula lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Pepa nie zostawiaj nas :(
    Nie zostawiam jestem w mega nerwach, wszystkie wspomnienia z ost ciąży wróciły,nie chce tu smecic, potrzebuje samotności.

MartaDidi, Aasiula, kapturnica, Natka_79, kkisia, malgos741, Arwena, Bursztyn lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula wspieram.

Kurcze minimum 20 stron dziennie produkujecie ;)
    Już zmierzam do celu jeszcze 10 stron.

anna maria, MartaDidi, Aasiula, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    córka miała czerniaka ,pierwszego stopnia ,jest po wycięciu pieprzyka ,miała serie badań i nie wymaga leczenia onkologicznego tylko kontrole co pół roku.
    Moj syn po glajku (rak mozgu)2 stopnia udalo sie prof.cale chujstwo usunac bo byl w takiej torebce(dzieki Bogu )i tez nie wymagal chemii ani lamp.W lutym bedzie 5 lat od 1 operacji.Kazdy dzien jest cudem jak dla nas.

peppapig, gosia7122, MartaDidi, Mega, kkisia, kapturnica, gretka, caffe, Mango, macduska, Dorka1979, SolarPolar, Elfik lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam Iwcia sobie radzi
    No i jak tam u Peppow ;)

peppapig, anna maria, kkisia, kapturnica, gretka, caffe lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Awatar niezły

kapturnica lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Nie zostawiam jestem w mega nerwach, wszystkie wspomnienia z ost ciąży wróciły,nie chce tu smecic, potrzebuje samotności.
    Rozumiem ,trzymaj sie cieplutko ,rosnijcie zdrowo :)

peppapig, kkisia lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór.

Dzwoniła do mnie dziś szefowa. Chcą żebym wróciła do pracy i jak się zdecyduję, że w kwietniu wracam, to proponują dość interesujące warunki min. możliwość częściowej pracy z domu, a za rok to nie wiadomo co się podzieje w firmie. W poniedziałek muszę dać odpowiedź. No i co ja mam zrobić? Z jedenj strony z pracą nie jest łatwo, ale jak powrót do niej stał się taki realny to mi się nie bardzo chce. No i starania o rodzeństwo dla Wojtka trzeba będzie odłożyć :-(.

anna maria, kkisia, MartaDidi, Mega, gosia7122, dorbie, kapturnica, Iwone, caffe, peppapig, macduska, malgos741, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde tez mi sie powiesiło, jakis error mi wyskoczył, masakra :(

anna maria lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    peppa ja nieustanie o Tobie myślę ,moja historia jest podobna ,nerwami nic nie zdziałasz ,zobaczysz że wszystko sie uda

anna maria, MartaDidi, Mega, Aasiula, gretka, caffe, peppapig, Mango, kkisia, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie u mnie cos sie dzieje dziwnego,ktos nam wirusa zapodal;-)

Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wieczornie i glutowato.. zeby w ciazy nie mozna bylo kropli do nosa to jakas poracha.. zaciagam sie woda morska w spray'u i udaje, ze mi to pomaga ;)

ewidentnie praca mi zaszkodzila, wczoraj bylo o niebo lepiej..

MartaDidi, Mega, gosia7122, BISCA, anna maria, kapturnica, gretka, Iwone, caffe, macduska, kkisia, ComeToMeBaby, Arwena, Sabina, SolarPolar, Elfik lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 6859 6860 6861 6862 6863 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ