35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekicaffe wrote:tyle samo jeśli chodzi o procenty, co na pełny etat
jedynie może nie być składki na fundusz pracy jesli ktoś ma mniej niż najniższa krajowa, ale to juz sprawa pracodawcy. Na wynagrodzenie to nie wpływa.caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry wieczór dziewczyny, u mnie chłop już wie
nie wierzy i wcale się mu nie dziwię. Ale teraz potrzebuje spokoju na parę tygodni. Bardzo się martwię..ale jak będę pewna że jest ok powiem córce,może reszcie rodziny. Wrócę jak będę spokojniejsza,dzięki za kciuki wszystkim i życzę pomyślności.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 21:18
Iwone, dorbie, Aasiula, kapturnica, Pusurek, Sabina, gosia7122, anna maria, Mega, MartaDidi, kkisia, BISCA, gretka, Natka_79, caffe, inessa, macduska, ComeToMeBaby, Arwena, Bozia3, Dorka1979, SolarPolar, Bursztyn, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Ineska tak myślę o Was i o chłopczyku którego macie możliwość zabrać do siebie.
Czteroletnie, a właściwie jak pisałaś on dopiero skończy 4 latka, można jeszcze ukształtować. Z dotychczasowego okresu jego życia prawdopodobnie nie będzie wiele pamiętał, a otoczony miłością, wyrośnie na wartościowego dobrego człowieka.
Podejrzewam że rodzicom w Waszym wieku ciężko będzie dostać młodsze- niemowlaka, bo takie dzieci każdy chce.
Do poniedziałku i tak nic nie wymyślicie, do czasu aż dowiecie się czy dziecko to spełni Wasze oczekiwania (ew. choroby, czy przejścia jakie to dzieciątko miało)
Życzę Wam powodzenia i trafnych decyzjiIwone, caffe, peppapig, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Bry wieczór dziewczyny, u mnie chłop już wie
nie wierzy i wcale się mu nie dziwię. Ale teraz potrzebuje spokoju na parę tygodni. Bardzo się martwię..ale jak będę pewna że jest ok powiem córce,może reszcie rodziny. Wrócę jak będę spokojniejsza,dzięki za kciuki wszystkim i życzę pomyślności.
peppapig, BISCA, malgos741, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Pepa nie zostawiaj nas
MartaDidi, Aasiula, kapturnica, Natka_79, kkisia, malgos741, Arwena, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:córka miała czerniaka ,pierwszego stopnia ,jest po wycięciu pieprzyka ,miała serie badań i nie wymaga leczenia onkologicznego tylko kontrole co pół roku.
peppapig, gosia7122, MartaDidi, Mega, kkisia, kapturnica, gretka, caffe, Mango, macduska, Dorka1979, SolarPolar, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór.
Dzwoniła do mnie dziś szefowa. Chcą żebym wróciła do pracy i jak się zdecyduję, że w kwietniu wracam, to proponują dość interesujące warunki min. możliwość częściowej pracy z domu, a za rok to nie wiadomo co się podzieje w firmie. W poniedziałek muszę dać odpowiedź. No i co ja mam zrobić? Z jedenj strony z pracą nie jest łatwo, ale jak powrót do niej stał się taki realny to mi się nie bardzo chce. No i starania o rodzeństwo dla Wojtka trzeba będzie odłożyć.
anna maria, kkisia, MartaDidi, Mega, gosia7122, dorbie, kapturnica, Iwone, caffe, peppapig, macduska, malgos741, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Nie zostawiam jestem w mega nerwach, wszystkie wspomnienia z ost ciąży wróciły,nie chce tu smecic, potrzebuje samotności.
anna maria, MartaDidi, Mega, Aasiula, gretka, caffe, peppapig, Mango, kkisia, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
witam wieczornie i glutowato.. zeby w ciazy nie mozna bylo kropli do nosa to jakas poracha.. zaciagam sie woda morska w spray'u i udaje, ze mi to pomaga
ewidentnie praca mi zaszkodzila, wczoraj bylo o niebo lepiej..MartaDidi, Mega, gosia7122, BISCA, anna maria, kapturnica, gretka, Iwone, caffe, macduska, kkisia, ComeToMeBaby, Arwena, Sabina, SolarPolar, Elfik lubią tę wiadomość