35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Masz trudny orzech do zgryzienia ,staran o druga dzidzie nie masz co odkladac bo wiesz jak to jest...nie jest tak prosto byc w stanie odmiennym.Jak maz ma dobra prace i finansowo dajecie rade to pierdol to siedz w domu i dzieckiem sie zajmuj i rob drugie:-)
I tak planowałam, że zaczniemy starania po połowie roku, więc może wrócę na trochę i znowu sobie zajdę. A gdyby nie szło tak szybko to wtedy ani pracy ani dziecka.MartaDidi, Aasiula, anna maria, kapturnica, paszczakin, Iwone, caffe, Mega, gosia7122, macduska, kkisia, Arwena, Sabina, Bozia3, SolarPolar, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:I tak planowałam, że zaczniemy starania po połowie roku, więc może wrócę na trochę i znowu sobie zajdę. A gdyby nie szło tak szybko to wtedy ani pracy ani dziecka.
anna maria, mysza1975, kapturnica, Aasiula, Iwone, Mega, kkisia, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Te w aptece to zawsze tak gadaja ,mozna uzyc tez kropli dla dzieci sa delikatniejsze a dzialaja:-)paszczakin wrote:internista i pani w aptece zdodnie twierdzili, ze nie wolno..
no nic, jutro mamy spotkanie o 11, a potem znowu nafaszeruje sie moim najlpeszym lekarstwem- czosnkiem.. i do poniedzialku zero kontaktu ze spoleczenstwem..
i tylko prosze, nie piszcie mi, ze z czosnkiem tez trzeba uwazac, bo ja jestem modyfikowana genetycznie w tej kwestiii jedyne zuo, jakie mi czosnek robi, to spiaczke.. bo cisnienie mam jak ryba, a po czosnku to juz w ogole snięta..Mega, gosia7122, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:I tak planowałam, że zaczniemy starania po połowie roku, więc może wrócę na trochę i znowu sobie zajdę. A gdyby nie szło tak szybko to wtedy ani pracy ani dziecka.
Kapta trza jej wpierdolic chce sie wepchac bez kolejkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 21:47
kapturnica, paszczakin, MartaDidi, Mega, Mango, macduska, BISCA, kkisia, Arwena, Sabina, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:oj tam mysza, od razu odkladac.. wiesz, nie wiadomo ile to zajmie..
a lubisz swoja prace? bo jesli tak, to ja bym wrocila. To "niewiadomoco" moze byc opcja, ze Cie zwolnia jak wrocisz?
Jeżeli wrócę w kwietniu to nie. Bo jedna osoba chce odejść na inny projekt i ja bym zgrabnie wskoczyła na jej miejsce. A poza tym moja firma ma zaszczytny tytuł "firma przyjazna matce" i na szczęście takich numerów nie robią.MartaDidi, paszczakin, Iwone, caffe, Mega, gosia7122, macduska, anna maria, kkisia, Arwena, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:powtórzę
oddaje moje filingi wzgledem wielu sytuacjikapturnica, paszczakin, Aasiula, Mega, gosia7122, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
anna maria wrote:Te w aptece to zawsze tak gadaja ,mozna uzyc tez kropli dla dzieci sa delikatniejsze a dzialaja:-)
ja normalnie zawsze uzywalam wersji dla dzieci, bo nie splywaja do gardla i nie "uzalezniaja sluzowki" az tak bardzo.. ale internista tez zabronil, nie tylko aptekara.. gina nie pytalam, bo by pozwolil- wg niego to nawet kielicha wina moge sobie strzelic, ak mi sie po nim lepiej zrobi..
ale wlasnie chyba przychodzi mi odszczekac gadanie na ta wode morska- zapodalam sobie shota po raz 3 i chyba sie przetkalo! nie moze byc..MartaDidi, Aasiula, Mega, anna maria, kkisia, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość