35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:witam,
dzień pod znakiem wielkiego spania,
padłam po pracy,
potem usiłowałam wstać i coś mi nie szło
ciśnienie - 70/40anna maria, Aasiula, kkisia, Mega, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:witam,
dzień pod znakiem wielkiego spania,
padłam po pracy,
potem usiłowałam wstać i coś mi nie szło
ciśnienie - 70/40
cześć dziewczyny
kapturnica, Aasiula, moremi, macduska, anna maria, inessa, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, Iwone, Mega, Arwena, mysza1975, Sabina, Bozia3, Dorka1979, SolarPolar, peppapig, MartaDidi, gosia7122, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:no to rzeczywiscie strasznie niskie...golnij se 50tke..
wypiła połowę wina
trochę pomogło
ale nie wiem jak się do łóżka doczołgamkapturnica, Aasiula, anna maria, malgos741, kkisia, Mega, Dorka1979, SolarPolar, MartaDidi, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Zapraszam na patologie ciąży tu mam taką jedną położna co skutecznie ciśnienie podnosi
cześć dziewczyny
cześc,
bardzo chętnie tylko najpierw musze zajśc
juz nawet poleżę
a co robi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 22:47
Mega, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
Leżymy
w niedzielę spotkanie po drugiej stronie brzucha. Rano cc.
kapturnica, macduska, Aasiula, anna maria, caffe, moremi, inessa, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia, Iwone, Pusurek, Mega, Arwena, mysza1975, Sabina, Bozia3, Dorka1979, SolarPolar, BISCA, peppapig, MartaDidi, gosia7122, gretka, Elfik, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj całkiem nieźle wam ostatnio to uzupełnianie idzie
kapta trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy
U mnie cc planowane. Staś ma już ładna wagę a matka potrzebuje już się o niego tak nie martwić wiec tniemy.macduska, kapturnica, kkisia, Aasiula, Iwone, malgos741, Mega, anna maria, Arwena, mysza1975, Sabina, Dorka1979, caffe, MartaDidi, gosia7122, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Oj całkiem nieźle wam ostatnio to uzupełnianie idzie
kapta trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy
U mnie cc planowane. Staś ma już ładna wagę a matka potrzebuje już się o niego tak nie martwić wiec tniemy.
to daj znac, jak będzie po wszyskimIwone, malgos741, kkisia, Aasiula, Mega, anna maria, Arwena, caffe lubią tę wiadomość