35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Ale mam dziś dzień
połowę przespalam , ciśnienie do bani , głowa napierdziEla
co ja będę w nocy robić ?Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:hehehehe i Ciebie dopadnie szał zakupowy
lepsze skarpetki w samochodziki czy baloniki
Arwena, caffe, kkisia, BISCA, Iwone, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Zgadzam się z Tobą w 100%. Fochy normalnie jak zagrania przedszkolne, albo małżeńskie...dobrze, że nam seksu nie odmówiły...
.
Swoją drogą to mnie osobiście ta cisza trochę cieszy....jest jak dawniej...spokojniej, nie tłoczno, bez wrzasku całodniowego..można usłyszeć wreszcie te cichsze...bo i Gosia się odezwała i Inessa..
Miłęgo dnia Dziewczynki...Ja jestem mniej - bo w niedziele chrzciny, więc zajob nieprzeciętny.....
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U mnie bedzie ponad 14lat w sumie..Mlody jak zobaczyl druga kreche a pozniej bete to mial lzy w oczach z radosci..W sumie to on byl motorem do tego by troche przewartosciowac swoje zycie ..On chcial od jakichs 2lat zebysmy sie postarali o rodzenstwo...Nie wie jak to bedzie jak sie dziecko urodzi ale jak na razie cieszy sie bardo na jak on to mowi male gowienko w rodzinie
Arwena, kapturnica, Sabina, caffe, kkisia, Mega, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:To u mnie bedzie ponad 17 lat roznicu , jak moj plan wypali
I mlody tez sie cieszy i wie ze smigamy po lekarzach
Nawet sie smieje ze jak wyjdzie z wozkiem na spacer , to stare przekupy beda gadac
Taki mlody a juz ma dzieckoSabina, caffe, kkisia, Mega, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Jezeli chodzi o roznice wiekowe, u mnie mam nadzieje nie bedzie duzo bo zamierzam dwojeczke n'a przestrzeni dwoch lat
N'a pewno nie bedzie 15 ani 20 lat ....
Moja siostra urodzi swoje drugie kiedy jej pierwszy bedzie mial 18 lat ... Mysle, ze macierzynstwo odbiera sie inaczej w wieku 19 i 37 lat .Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Jak siedziałam w domu to mniej mi się chciało.
Teraz też kupuję gotowce jeśli chodzi o zupy i sprawdzam co małemu smakuje, a potem małpuję przepisycaffe, Mega, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, u mnie kicha franca zaskoczyła mnie w tym miesiącu niczym zima drogowców w 26 dc, nawet zatestować nie zdążyłam. Idę dziś do gina z wynikami hormonów niech coś poradzi chłopina bom przybita jak paczka gwoździ:(
Sabina, kkisia, BISCA, gretka, Elfik, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzepraszam Was mamy, Polki oraz przyjaciolki ale musze dla informacji zamiescic tutaj pewne info o Norwegii.
Zaczynam od ogolnego i znanego hasla w Norwegii "dziecko jest wlasnoscia panstwa".
To sa fakty..
Info po polsku m.in tutaj:
http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/norweskie-ministerstwo-potwierdza-dzieci-sa-panstwowe
oraz wiele filmow na youtube.
Sa 2 paragrafy w tym chorym prawie ktore sa bardzo niejasne. Jednen okresla nagle i natychmiastowe odebranie dziecko np ze szkoly lub domu albo ulicy.
Inny paragraf okresla zle srodowisko wychowawcze.
Dowody sa czesto bardzo dziwne a swiadkowie maja czesto duzo wspolnego z ta firma.
Fakty to potwierdzaja i sa dostepne w Ambasadzie RP w Oslo. To jest okrutne!!
Nastepnie, tzw Norweskie rzadowe "studia" dotyczace "ochrony" dzieci i ich rozwoju..
https://www.regjeringen.no/contentassets/e212cdbe211d4e699983049c3070870e/no/pdfs/nou201220120005000dddpdfs.pdf
Jest to dokument oficjalny ale na szczescie nie przeszlo to w 2012. Nie moge go znalesc po polsku a szkoda ;(
Jeden z przewodniczacych tej pieknej druzyny pierscienia to Arne Johan Vetlesen, znany m.in z ksiazki pt A Philosophy of Pain. To chyba normalne nie jest co?
To fakty i informacje przekaze z Ambasady RP w Oslo oraz moje "badania"
Wiecej informacji po polsku mozna znalesc pod haslem "Barnevernet".
Np tutaj:
http://www.nportal.no/news/2197/norweski-barnevernet-strach-sie-bac
Ta FIRMA dziala oczywiscie inaczej w kazdej gminie ale to panstwowa firma, ktora stac na wszystko.
Nie pisze tego zeby teraz kogos oceniac i ogolnie o tym co sie juz stalo, bo na to za bardzo nie ma wplywu, to procedury, ktore niestety ruszyly.
Prosze jeszcze raz z szacunku dla mamy nie komentowac dlaczego i jak oraz ciekawosc schowac do kieszeni.
Dla informacji podaje takze ze Polski operator koparki jest ojcem po raz 1. Facetem kobiety z dzieckiem z poprzedniego zwiazku poraz 1 takze. Wspolna znajomosc trwala 4 lata i kazdy ma jakas przeszlosc, doznania i przejscia.
Nie ma osob idealnych.
Operator koparki ponosi w tym momencie calkowita wine za to sprawe i tak sie takze czuje.
Nawet najwiekszemu wrogi nie polecam przezycia zwiazanego z odebraniem pierwszego dziecka spiacego z ramion.
Operator koparki zyje nadal w nadzieji ze to jest jakies straszne nieporozumienie ale zarzuty wystawione przez ta firme sa okropne.
Operator koparki przysiega ze nigdy nie bylo w domu przemocy oraz problemow alkoholowych.
Operator koparki potrafi takze zajac sie domem i posiadloscia jak kazdy prawdziwy facet i umie odpowiadac za bezpieczenstwo rodziny.
Operator koparki zna miedzynarodowe procedury krysysowe, bo z tym pracuje na codzien. One niestety ruszyly w tej norweskiej cudownej firmie i przysiegam, ze obstawa 5 uzbrojonych policjanow nie jest mila. Ale damy rade.
Jest to forum publiczne i kazdy moze tutaj pisac co chce. Nie kazdy musi to czytac.
Wiem ze sa tutaj kobiety ktore potrafia to odpowiednio przeczytac i wyciagnac odpowiednie wnioski.
Operator koparki da sobie rade bo jest facetem ale co musi przezywac matka 2 dzieci........
Operator koparki chce ratowac rodzine ale ma "zwiazane" rece.
Na koniec: po przeczytaniu publikacji norweskiej gdzie opisano jakie dziecko "oplaca" sie bardziej dla tej firmy przekazac rodzicom potrzebujacym wynika ze dziecko w wieku od 3 do 10 miesiecy to lepszy biznes. Sory kur** ale to jest okrutne..
Przepraszam ale takie sa miedzynarodowe zasady kryzysowe, przyszykowac sie na najgorsze a jak bedzie lepiej to sie cieszyc.
Wiec drogie Mamy i przyjaciolki (prawdziwe) prosze o wsparcie dla matki jak tylko mozecie! Jest silna i inteligentna!
Uzywaj swojego rozumu i kieruj sie sercem!
W razie jakiegokolwiek kontaktu, numery tel podane byly juz wczesniej.
To numery operatora koparki dostepne 24h!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 07:24
-
nick nieaktualny
Milo mi ze jestes obrazkowa kobieta
Jest takie powiedzienie nie tylko na forach internetowych ale takze w firmach gdzie pracuja same kobiety i kilku facetow, tam gdzie same kobiety to najwiecej konfliktow.
Znasz droga Pani w habicie tylko jedna strone medalu i niech tak pozostanie.
Facet moze tak samo jak i kobieta wejsc na forum, o ktorym zreszta sie mowi w domu i zobaczyc z czystej ludzkiej ciekawosci, na co poswieca czas kobieta. Tak samo dziala w druga strone i tak bylo robione wiec spoko...
Aha, i to ze facet nie moze zobaczyc swojego dziecka przez 6 dni to sorry ale nie procedury i przepisy. To tylko i wylacznie wola matki bedacej pod wplywem tej firmy.
Co by sie nie stalo, takie jest prawo.. -
Witam dziewczynki, ale mi się wstawać nie chciało bym jeszcze pospała ale cóż do roboty na 9.00, grunt to kawa
Sabina, Iwone, gosia7122, kkisia, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017