X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wrażenie ,że ktoś to robi specjalnie by znów podgrzac atmosfere..Wczoraj emocje ucichły , wszystko się uspokoiło i dzis jakby nigdy nic nawijka od nowa. Może po prostu komuś zależy na rozpierdoleniu tego wątka w drobny mak...

caffe, Aasiula, Arwena, malgos741, gosia7122, kkisia, gretka, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Caffe klikłam lubie bo w wiekszości tego co napisałas sie zgadzam...Zaczyna to powoli byc męczące jak uporczywy kaszel..Ilez można :-/
    No właśnie. Ja rozumiem, ze każdy może pisać i czytać co chce. Ale to nie jest czyjś prywatny wątek. I nie podoba mi się to, ze raz ktoś prosi o pomoc, a innym razem (albo nawet w tym samym poście) mówiąc w skrócie każe się odpierdolić. Ludzie, opamiętajcie się.
    Napisałam zeby sobie kto, jeśli ma taką ochote pisać, otworzył osobny wątek albo niech otworzy pamiętnik. Nie wiem. Ale nie życzę sobie żeby mnie ktoś tutaj stresował, że jak skomentuję to jestem be, albo tresował co mi wolno a co nie.
    Sorry, ale już się rzygac tym wszystkim chce, nawet gdy się człowiek w to nie miesza.
    I pewnie, że można omijać posty, ale chyba nie na tym rzecz polega, żeby na dziesięć stron do przeczytania nadawała się jedna lub dwie - na publicznym i dość specyficznym forum.

Ja nie mam "podziemnych" przyjaźni z nikim tutaj i wszystkich traktuję jednakowo. Nie zawsze się z wszystkimi zgadzam, nie zawsze wszyscy ze mną, ale to co mam selekcjonować ludzi bo nie tańczą tak jak im zagram???

kapturnica, Sabina, Bozia3, Aasiula, Iwone, mamatrojki80, Arwena, malgos741, Lucky, gosia7122, kkisia, Mega, gretka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie dowiem sie co sie stalo - dobra moge z tym zyc
    Nie mam czasu tego doczytac, zreszta to chyba jakas ostra jatka byla, a przeciez ja pilnuje pokarmu ;)
    Ale wezcie, nooooo, niech bedzie jak wczesniej :(
    Dzien dobry?

Aasiula, Sabina, Iwone, Arwena, macduska, malgos741, Bursztyn, peppapig, SolarPolar, Lucky, MartaDidi, gosia7122, kkisia, Mega, Dorka1979, gretka, anna maria, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie dziwne wskazówki udzielił mi ksiądz na spotkaniu organizacyjnym...

1. Szatka dla dziecka ma być na sznureczki - bo te, które nie są - wciąż spadają dzieciom z ramion - to wstyd....
    2. Świeca ma być nowa - nie jakaś stara gromnica po dziadkach, powyginana, żółta...!
    3. Podczas chrztu dziecko proszę podnieść nogami do góry (!) i przechylić główkę w dół, żeby mu nie nalało się za kołnierz.
    4. Nie może Pani podczas Mszy trzymać dziecko obok w foteliku, ani w wózku - ponieważ to objaw spania, odpoczynku - a dziecko ma aktywnie uczestniczyć w nabożeństwie - więc tylko trzymanie na rękach przez całą godzinę...

:)

Simba, Aasiula, Margolcia88, Sabina, caffe, Arwena, Bursztyn, kkisia, gosia7122, Mega, Dorka1979, gretka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Chodzilo mi bys sie nie wkurzala na M. Tylko odpuscila.
    Polar, tyle że najpierw ktoś nie życzy sobie komentarzy, a potem na tym samym publicznym forum prosi, żeby prawdziwe przyjaciółki pomagały. Sorry, to albo wszystkie są przyjaciółkami, albo wybrane.
    Jeśli na publicznym się zwraca to każdy może pisać, a jeśli prawdziwymi sa te wybrane, to niech do nich pisze bezpośrednio. Przynajmniej sytuacja będzie jasna.

Iwone, Bozia3, Arwena, Reni, kkisia, gretka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

1. Szatka dla dziecka ma być na sznureczki - bo te, które nie są - wciąż spadają dzieciom z ramion - to wstyd....
    2. Świeca ma być nowa - nie jakaś stara gromnica po dziadkach, powyginana, żółta...!
    3. Podczas chrztu dziecko proszę podnieść nogami do góry (!) i przechylić główkę w dół, żeby mu nie nalało się za kołnierz.
    4. Nie może Pani podczas Mszy trzymać dziecko obok w foteliku, ani w wózku - ponieważ to objaw spania, odpoczynku - a dziecko ma aktywnie uczestniczyć w nabożeństwie - więc tylko trzymanie na rękach przez całą godzinę...

Zartujesz, tak?

Aasiula, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Zartujesz, tak?
    nie :) przysięgam - wczoraj wróciłam po zebraniu i myśłałam, że posikam się ze śmiechu - powaga...na szczęście mnie to rozbawiło po prostu - bo on to mówił całkiem serio...:)

Simba, Aasiula, Sabina, Bursztyn, kkisia, Mega, Dorka1979, inessa, gretka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie :) przysięgam - wczoraj wróciłam po zebraniu i myśłałam, że posikam się ze śmiechu - powaga...na szczęście mnie to rozbawiło po prostu - bo on to mówił całkiem serio...:)
    Przeciez to sie do filmu nadaje :)

Aasiula, Bozia3, malgos741, kkisia, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1420475216_v4azhb_600.jpg
    heberger une image

Sabina, macduska, Bursztyn, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Komedia doslownie :)

Bozia3, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dokładnie o tym samym myślałam dziś - nie wiedzieć czemu problem nie nasz - nas wszystkich poróżnił...Ma duży ładunek emocjonalny i stąd różne reakcje - ale mam nadzieję, że jak już ucichnie - to dojdziemy do ładu - jak zawsze tutaj....Dziopki - damy radę..:)
    Ja nie wiem czy dojdzie do ładu, bo może ta sytuacja pokazała jak tu jest naprawdę.
    Jedni są poziom wyżej, a innych się degraduje bo coś tam hahahaha

Iwone, mamatrojki80, Bozia3, Arwena, Sabina, malgos741, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra...streszczenie dla Simby:

-Kapta, Elfik, Dorbie i Peppa - w ciąży - to jest najważniejsza informacja z ostatnich dni - bo to takie forum !!!!!
    Wszystkie bety ok - rosną jak na drożdżach....niektóre już swój stan wykorzystują - zaczynają inaczej jeść, Kapta nagle zmęczona co dwie godziny...no każdy orze jak może - ale żeby bezczelnie tak od początku...;)
    -Macduska wciąz walczy z drzwiami - wypadają im klamki - czekamy teraz na klepki..;)
    - Ja zaczynam myśleć o domu - własnym z moim chłopem - najlepiej pod lasem, pod zagajnikiem - no takie coś właśnie - jeździmy i szukamy miejsc - na razie kicha - agenci z nieruchomości pedały w stylu Seweryna Krajewskiego nic nie pomogli....
    -Polar pomyliła testy - zrobiła owulacyjny zamiast ciążowego - pozytyw - zniosła to dzielnie po tym, jak Bursztyn odkrył całą falsyfikację...:)
    -Inesska idzie z mężem spotkać się z chłopcem - niespełna 4 letnim - jeśli sobie spasują - może staną się rodziną. Zastanawia się czym obdarować brzdąca - pewnie będzie to długo pamiętać...
    -Samira poszła do lekarki, ale niczego nowego nie odkryła - czas na ostrzejsze ruchy
    -Ostatnie dni zaburzone przez konflikt Pusura i Pana od Koparki - mają jakiś mega kryzys, który został przeniesiony również na forum. SPrawa wygląda na przerażającą - dzieci z Pusurem są poza domem, wmieszana jest w to policja i jakaś organizacja zajmująca się opieką nad dziećmi, chłop walczy jak może - dziewczyny chcą pomagać, inne są zniesmaczone, jeszcze inne nie są w stanie tego czytać - poróżniło to nas tutaj bardzo - a szkoda...część siedzi w pudle (chłe, chłe ironia losu - może to nie one powinne iść do pudła..; ), część dzielnie została na forum i ciągnie ten wózek dalej...generalnie atmosfera chujowa....
    - co tam jeszcze....acha u Anny Marii przestał wiać wiatr, ale nie wiadomo czy na długo
    - Mysza ma dylemat, czy wrócić do pracy - czy zabrać się za molestowanie męża w celach prokreacyjnych....
    - widzieliśmy parę nowych fotek - wszystkie pikne..:)
    -Aasiula miała chwilowy problem z gorączką wysoką dziecka...nie wiadomo było jak pomóc - szamanka Weranda proponowała przykładanie do głowy ziemniaków (czy coś takiego - bo już nie pamiętam) - na to nie zgadzała się Kapta proponując rozwiązania medyczne - jak zawsze kij ma dwa końca...
    - jak sobie poprzypominam, to jeszcze podopisuję...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 10:38

caffe, Iwone, Simba, Sabina, macduska, malgos741, Bursztyn, peppapig, SolarPolar, Aasiula, Lucky, gosia7122, kkisia, Mega, Dorka1979, gretka, anna maria, slash, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się tylko witam i spadam, bo za chwilę do fryzjera :)
    Podczytuję ale się nie udzielam, bo z komórki ciężko się pisze. Dziękuję osobą które nie bały się pisać tego co myślą wprost, nie atakując przy tym innych ;)

Arwena, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dobra...streszczenie dla Simby:

-Kapta, Elfik, Dorbie i Peppa - w ciąży - to jest najważniejsza informacja z ostatnich dni - bo to takie forum !!!!!
    Wszystkie bety ok - rosną jak na drożdżach....niektóre już swój stan wykorzystują - zaczynają inaczej jeść, Kapta nagle zmęczona co dwie godziny...no każdy orze jak może - ale żeby bezczelnie tak od początku...;)
    -Macduska wciąz walczy z drzwiami - wypadają im klamki - czekamy teraz na klepki..;)
    - Ja zaczynam myśleć o domu - własnym z moim chłopem - najlepiej pod lasem, pod zagajnikiem - no takie coś właśnie - jeździmy i szukamy miejsc - na razie kicha - agenci z nieruchomości pedały w stylu Seweryna Krajewskiego nic nie pomogli....
    -Polar pomyliła testy - zrobiła owulacyjny zamiast ciążowego - pozytyw - zniosła to dzielnie po tym, jak Bursztyn odkrył całą falsyfikację...:)
    -Inesska idzie z mężem spotkać się z chłopcem - niespełna 4 letnim - jeśli sobie spasują - może staną się rodziną. Zastanawia się czym obdarować brzdąca - pewnie będzie to długo pamiętać...
    -Samira poszła do lekarki, ale niczego nowego nie odkryła - czas na ostrzejsze ruchy
    -Ostatnie dni zaburzone przez konflikt Pusura i Pana od Koparki - mają jakiś mega kryzys, który został przeniesiony również na forum. SPrawa wygląda na przerażającą - dzieci z Pusurem są poza domem, wmieszana jest w to policja i jakaś organizacja zajmująca się opieką nad dziećmi, chłop walczy jak może - dziewczyny chcą pomagać, inne są zniesmaczone, jeszcze inne nie są w stanie tego czytać - poróżniło to nas tutaj bardzo - a szkoda...część siedzi w pudle (chłe, chłe ironia losu - może to nie one powinne iść do pudła..; ), część dzielnie została na forum i ciągnie ten wózek dalej...generalnie atmosfera chujowa....
    - co tam jeszcze....acha u Anny Marii przestał wiać wiatr, ale nie wiadomo czy na długo
    - Mysza ma dylemat, czy wrócić do pracy - czy zabrać się za molestowanie męża w celach prokreacyjnych....
    - widzieliśmy parę nowych fotek - wszystkie pikne..:)
    -Aasiula miała chwilowy problem z gorączką wysoką dziecka...nie wiadomo było jak pomóc - szamanka Weranda proponowała przykładanie do głowy ziemniaków (czy coś takiego - bo już nie pamiętam) - na to nie zgadzała się Kapta proponując rozwiązania medyczne - jak zawsze kij ma dwa końca...
    - jak sobie poprzypominam, to jeszcze podopisuję...

JE T'AIME :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam !
    Byłam kiedyś już na tym forum ale potem przystopowaliśmy nasz starania z mężem. Teraz startujemy znowu i chciałam się przywitać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 10:43

Iwone, peppapig, Aasiula, gosia7122, Arwena, kkisia, Mega, Dorka1979, inessa, gretka, anna maria, slash, ComeToMeBaby, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    Witam !
    Byłam kiedyś już na tym forum ale potem przystopowaliśmy nasz starania z mężem. Teraz startujemy znowu i chciałam się przywitać
    witaj - a jaki miałaś wtedy nick?

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry albo lepszy?
    nieee... ;)

Kaptur, widzeze poszlas w moje slady i przeyobleklas sie w habit...teraz pasujemy do siebie ;)
    Maz moj byl wrocil :)

malgos741, kapturnica, Aasiula, macduska, gosia7122, Sabina, kkisia, Mega, inessa, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ja szampon nałozyłam na włosy , mam nadzieje ,że kolor jednak złapie taki jak ppwinien inaczej będzie porazka :)
    trzymaj kciuki za chwycenie koloru ;)

Dorka1979 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry albo lepszy?
    nieee... ;)

Kaptur, widzeze poszlas w moje slady i przeyobleklas sie w habit...teraz pasujemy do siebie ;)
    Maz moj byl wrocil :)
    no to Bursztyn do boju do boju...parę dni będzie?

malgos741, Bursztyn, Aasiula, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kicia 123 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nick taki sam jak teraz ale mało się udzielałam ale bardzo lubiłam czytać jak piszecie

Dorka1979 lubi tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
‹‹ 6867 6868 6869 6870 6871 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ