X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i chciałabym do was dołączyć jeżeli mnie wpuścicie
    kurcze muszę spadać z synem do fryzjera

caffe, MartaDidi, gosia7122, Arwena, kkisia, Dorka1979, inessa, anna maria lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    nick taki sam jak teraz ale mało się udzielałam ale bardzo lubiłam czytać jak piszecie
    no to teraz może być gorzej, bo atmosfera gęsta...ale rozgość się ...oczywiście...:)

Iwone, caffe, malgos741, gosia7122, Arwena, kkisia, Dorka1979, gretka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie. Dopiero wstałam. ;-)
    Chyba zapadam powoli w sen zimowy bo dalej chce mi się spać.

Na dzien dobry moja kociarnia przy sniadaniu;

http://www.iv.pl/images/47893096841437196978.jpg

Powinien być jeszcze jeden czarny ale jest bardzo dziki i jada sam.

kapturnica, caffe, Bursztyn, peppapig, SolarPolar, Aasiula, MartaDidi, gosia7122, Sabina, Arwena, kkisia, Mega, Dorka1979, anna maria, Elfik, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    i chciałabym do was dołączyć jeżeli mnie wpuścicie
    kurcze muszę spadać z synem do fryzjera

wpuścimy czemu nie :-)

caffe, peppapig, Aasiula, kkisia, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska - jak Ty to towarzystwo czarne rozróżniasz?

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    macduska - jak Ty to towarzystwo czarne rozróżniasz?

one mają różny wyraz twarzy i inne charaktery :-)

np. ten czarny pod ścianą , nie zje nic ze wspólnej miski, trzeba mu dwać bezposrednio

Bursztyn, MartaDidi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgoś złapał złapał nawet bardzo ładnie :D No i łysek juz ze mnie nie ejst ;)

malgos741, Aasiula, kkisia, Mega, Dorka1979, inessa, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Przepraszam po raz kolejny. Naprawde nie mam na to wplywu.
    Nie mozecie potraktowac tych postow jak kiedys postow Ewki? Przeczytac ( jesli nie da sie ominac ), pokiwac glowa i leciec dalej bez komentarza? Tak wiekszosc robila kiedys i dawalo sie zyc.
    Chyba, ze wolalybyscie,ze to ja sie usune z forum, ale czy to poprawi sytuacje?
    Olewajcie, nie komentujcie, nie cytujcie.

Caffe, nie wierze, ze nie jestes w stanie kontrolowac emocji i nie odpowiadac na te posty...

Pozdrawiam wszystkie.

macduska, Bursztyn, malgos741, Bozia3, Aasiula, MartaDidi, peppapig, gosia7122, Sabina, Arwena, kkisia, Mega, Dorka1979, Mango, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mam wrażenie ,że ktoś to robi specjalnie by znów podgrzac atmosfere..Wczoraj emocje ucichły , wszystko się uspokoiło i dzis jakby nigdy nic nawijka od nowa. Może po prostu komuś zależy na rozpierdoleniu tego wątka w drobny mak...
    Mnie nie emocjonuje i nie przeszkadza. Tylko edukacja i karmienie cycem - plachta na misia.

Bozia3, Sabina, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśku udało się Wam z dyrektorką coś zmienić?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 11:17

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no to Bursztyn do boju do boju...parę dni będzie?
    licze na to :)

a propos streszczenia: git majonez ! :)
    ale Seweryn Krajewski zawsze mi si epodobal, nie wyglada przeciez jak pedal,to juz bardziej Polomski ;)

Bozia3, Arwena, kkisia, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Miśku udało się Wam z dyrektorką coś zmienić?
    Nie bylam jeszcze, nie mam kiedy a od dwoch tygodni nie maja w ogole angielskiego bo pani na zwolnieniu ciazowym. Chyba bedzie inna i porozmawiam z nia by robila cos innego z mlodym. Zeby mu dawala jakies prace pisemne - bo pisanie mu sie prZyda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 11:29

Iwone, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Mnie nie emocjonuje i nie przeszkadza. Tylko edukacja i karmienie cycem - plachta na misia.
    Choc z biegiem czasu tez sie zastanawiam dlaczego mnie to tak emocjonowalo - dyskusja musiala sie odbywac tuz przed @ i zwale to na hormony. A tak to kwiat lotosu jestem.

caffe, Bozia3, Aasiula, Arwena, kkisia, Sabina, Mega, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dziewczyny. Przepraszam po raz kolejny. Naprawde nie mam na to wplywu.
    Nie mozecie potraktowac tych postow jak kiedys postow Ewki? Przeczytac ( jesli nie da sie ominac ), pokiwac glowa i leciec dalej bez komentarza? Tak wiekszosc robila kiedys i dawalo sie zyc.
    Chyba, ze wolalybyscie,ze to ja sie usune z forum, ale czy to poprawi sytuacje?
    Olewajcie, nie komentujcie, nie cytujcie.

Caffe, nie wierze, ze nie jestes w stanie kontrolowac emocji i nie odpowiadac na te posty...

Pozdrawiam wszystkie.
    Pewnie jestem w stanie opanować emocje, ale wszystko ma swoje granice. Ja nie pisałam do Ciebie, tylko do niejakiego Maka. Odpowiadałam tylko i wyłącznie na to, co on w swojej wypowiedzi zawarł. Dla mnie przekazywane komunikaty się wykluczały wzajemnie, stąd moja reakcja.
    Jeśli ktoś prosi zeby nie komentować (nadal odnoszę się do jego wypowiedzi) to po jaką cholerę tu pisze, zaznaczając jednocześnie, żeby Tobie pomagać jeśli się da.
    Niech po prostu nie robi Boga ducha winnym ludziom wody z mózgu. Nie będę tu przytaczała wcześniejszych wykluczających się dla mnie wypowiedzi.
    I tak jak na początku sprawy przyjęłam do wiadomości, że chłop szuka każdego możliwego sposobu na kontakt z Tobą, pewnie też bym róznych rzeczy próbowała, tak teraz tego nie rozumiem skoro to nie przynosi tutaj efektu.

Popatrz na to wszystko też z innej strony. Na ile Ty byś się zdystansowała do tego, że nagle dostajesz strzała z informacją, że ktoś przeżywa tragedię życiową? I nie chodzi mi tu o Was jako parę, bo to sprawa między Wami, ale o sytuację dzieci. Te reakcje tu na forum czy sobie tego życzyłaś czy nie były po prostu ludzkie, z ludzkiego serca. Może czasami nieudolne, z braku wiedzy w temacie, ale nie miały na celu radowania się z czyjejś tragedii, tylko pomoc na ile kto mógł i potrafił.

Burzę rozpętał Far, Mak czy jak mu tam jeszcze. Także myślę, że Ty też powinnaś się zdystansować do tych wypowiedzi w temacie.

I jak dobrze doczytałaś, to wiesz, że nie drążyłam tematu z nim, tylko wręcz odwrotnie, zasugerowałam albo ucięcie go, albo przeniesienie w inne miejsce jeśli ma potrzebę wywlekania tego dalej.

Nie zazdroszczę Ci sytuacji, w której się znalazłaś (tego prania spraw osobistych na forum, bo brudy pierze się we własnej misce w domu). Ale skoro nie masz na to wpływu, to się odetnij od tego na forum Ty też. Sama wiesz, że nie jest łatwo gdy czara goryczy się przelewa. To i człowiek musi sobie ulżyć jak potrafi.

Może postaram się nie komentować co on pisze, ale jak mnie wkurwi to mu powiem co myślę i tyle.

Bozia3, Lucky, SolarPolar, Iwone, gosia7122, Arwena, gretka, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    licze na to :)

a propos streszczenia: git majonez ! :)
    ale Seweryn Krajewski zawsze mi si epodobal, nie wyglada przeciez jak pedal,to juz bardziej Polomski ;)
    ten jakiś był pedałowaty - miał szaliczek w tęczę przewiązany jak panienka...:)

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ten jakiś był pedałowaty - miał szaliczek w tęczę przewiązany jak panienka...:)
    a wiesz, ze ja w zeszlym roku tez z takim podobnym mieszkanie na Paulinskiej ogladalam, tylko ze nie mial szaliczka bo to lipiec byl ;) z Tecnocasa

Bozia3 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jakie dziwne wskazówki udzielił mi ksiądz na spotkaniu organizacyjnym...

1. Szatka dla dziecka ma być na sznureczki - bo te, które nie są - wciąż spadają dzieciom z ramion - to wstyd....
    2. Świeca ma być nowa - nie jakaś stara gromnica po dziadkach, powyginana, żółta...!
    3. Podczas chrztu dziecko proszę podnieść nogami do góry (!) i przechylić główkę w dół, żeby mu nie nalało się za kołnierz.
    4. Nie może Pani podczas Mszy trzymać dziecko obok w foteliku, ani w wózku - ponieważ to objaw spania, odpoczynku - a dziecko ma aktywnie uczestniczyć w nabożeństwie - więc tylko trzymanie na rękach przez całą godzinę...

:)
    Ja pieprze, dzien dobry, oczywiscie... Jak takie Dziecko ma aktywnie uczestniczyc w nabozenstwie?

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz Dzien Dobry

macduska, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jakie dziwne wskazówki udzielił mi ksiądz na spotkaniu organizacyjnym...

1. Szatka dla dziecka ma być na sznureczki - bo te, które nie są - wciąż spadają dzieciom z ramion - to wstyd....
    2. Świeca ma być nowa - nie jakaś stara gromnica po dziadkach, powyginana, żółta...!
    3. Podczas chrztu dziecko proszę podnieść nogami do góry (!) i przechylić główkę w dół, żeby mu nie nalało się za kołnierz.
    4. Nie może Pani podczas Mszy trzymać dziecko obok w foteliku, ani w wózku - ponieważ to objaw spania, odpoczynku - a dziecko ma aktywnie uczestniczyć w nabożeństwie - więc tylko trzymanie na rękach przez całą godzinę...

:)

1. Jaka szatka????

2. Tu nie widzę nic dziwnego, normalne, że powinna być nowa i ładna. To jest poważna uroczystość.

3. Nic przyjemnego jak się dziecku za kołnierz naleje, zawsze się przechyla lekko coby woda spłynęła na tackę a nie na dziecko.

4. Nie rozumiem księdza - u nas mogą leżeć w fotelikach a jek się dzieciak drze to rodzic wychodzi do zakrystii i przynosza dziecko na sam obrzęd chrztu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 12:29

MartaDidi, peppapig, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia jeszcze raz dziekuje za mistrzowskie streszczenie.
    Ja tylko jeszcze podziele sie nowymi powiedzeniami w naszym domu:
    1. Przespac cala trzygodzinna noc
    2. Pobiec sie przejsc.

No i wlasnie biegne sie przjesc bo pogoda wspaniala, a kolejna zmiana tasmy juz o 14ej.
    Sciskam Was wszystkie <3

MartaDidi, Bursztyn, peppapig, SolarPolar, kapturnica, Aasiula, macduska, gosia7122, caffe, Arwena, kkisia, Sabina, Bozia3, Mega, Dorka1979, gretka, anna maria, slash, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 6868 6869 6870 6871 6872 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ