X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos ja tez kawkuje :-)
    Dzien dobry :-)
    Zaraz zrobie krem, musze skonczyc metrowca :-) oby wyszedl dobry B-)

kapturnica, Iwone, malgos741, MartaDidi, gosia7122, kkisia, gretka, Elfik lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    No to teraz masz odpowiedz dlaczego zaczął wybrzydzać jedzeniem, które Ty gotujesz. A właśnie miałam się pytać czy czasami gotowych słoiczków mu nie dawałaś. Ja miałam przez to duży problem z Hubertem, zresztą do tej pory mam. Oliwii nigdy nie dawałam gotowców i dość szybko robiłam jej zupki mięsne z dodatkiem warzyw, miksowałam bardzo drobno i z butli ciągneła jak mleko zanim jeszcze mogłam ją karmić łyżeczką. I nigdy nie było problemów że czegoś nie lubi a z Hubertem chciałam iść na łatwiznę i z gotowców korzystałam, przez co jie chciał normalnego jedzenia jeść bo było innego smaku, ma teraz skończone 10 lat i nadal nie chce jeść normalnie, nic mu nie smakuje, tylko kotleciki schabowe
    ale mój warzyw ani ze słoiczka ani normalnych nie chce :)

Sabina, MartaDidi, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Malgos ja tez kawkuje :-)
    Zaraz zrobie krem, musze skonczyc metrowca :-) oby wyszedl dobry B-)
    Dasz kawalek? XD

Mega, Sabina, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry... Leże ;)

Sabina, Aasiula, Iwone, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja szampon nałozyłam na włosy , mam nadzieje ,że kolor jednak złapie taki jak ppwinien inaczej będzie porazka :)

Aasiula, Sabina, malgos741, MartaDidi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dasz kawalek? XD
    O ile bedzie wart, zeby czestowac to ba,pewnir ze tak :-D

Na dzien babci i dziadka w przedsskolu po wielu pomyslach (np. Wz,rurki z kremem) zdecydowalam ze zrobie 2 rolady,jedna kakowa z kremem z serkow homo i druga jasna z kremem z nutella. Poleje czekolada :-) dobry pomysl? O:-)

kapturnica, Aasiula, malgos741, MartaDidi, gosia7122, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    O ile bedzie wart, zeby czestowac to ba,pewnir ze tak :-D

Na dzien babci i dziadka w przedsskolu po wielu pomyslach (np. Wz,rurki z kremem) zdecydowalam ze zrobie 2 rolady,jedna kakowa z kremem z serkow homo i druga jasna z kremem z nutella. Poleje czekolada :-) dobry pomysl? O:-)
    Bardzo dobry :3

Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien hmmm
    Moze lepiej Witam sie I ja
    Masakra za oknem ,leje ciemno cisnienie polecialo
    Wracam do wyra łeb mi peka
    Dobrego dnia :)

Sabina, Iwone, malgos741, MartaDidi, gosia7122, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja koncze sniadanie a pozniej pod prysznic i jedziemy do cioci mojego M. Na weekend. Bedziemy ogladac stare zdjecia rodziny i oczywiscie mojego M jak byl maly. Bedzie super.
    W nocy snilo mi sie ze bylam na weselu mojego M z jego byla ?!?!?!? Byla cala moja moja rodzina a ja nie moglam zrozumiec jak moglo do tego dosc. Bylismy daleja para i wyrazilam zgode na ten slub ale gorzko zalowalam. Jaka ulga po przebudzeniu ..... ;-)
    Opieprzylam chuopa oczywiscie hihi
    Mandagora, zycze expresowej cesarki i trzymam kciuki.
    Sabcia udanego wypieku :-)

Milego weekendu calej reszcie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 09:39

Aasiula, kapturnica, Sabina, Iwone, malgos741, MartaDidi, gosia7122, kkisia, Mega, gretka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mak wrote:

Prosze jeszcze raz z szacunku dla mamy nie komentowac dlaczego i jak oraz ciekawosc schowac do kieszeni.

Operator koparki ponosi w tym momencie calkowita wine za to sprawe i tak sie takze czuje.

Operator koparki zyje nadal w nadzieji ze to jest jakies straszne nieporozumienie ale zarzuty wystawione przez ta firme sa okropne.
    Operator koparki przysiega ze nigdy nie bylo w domu przemocy oraz problemow

Jest to forum publiczne i kazdy moze tutaj pisac co chce. Nie kazdy musi to czytac.
    Wiem ze sa tutaj kobiety ktore potrafia to odpowiednio przeczytac i wyciagnac odpowiednie wnioski.

Wiec drogie Mamy i przyjaciolki (prawdziwe) prosze o wsparcie dla matki jak tylko mozecie! Jest silna i inteligentna!
    Uzywaj swojego rozumu i kieruj sie sercem!

Drogi Maku, żeby oczekiwać szacunku, trzeba najpierw szanować innych.

Jeśli zwracasz się do prawdziwych przyjaciółek, to pewnie już pomagają.
    Te (niektóre), które próbowały pomóc na forum są be, bo się wtrącały. A wtrącały się, bo cała sytuacja była zaskoczeniem i nieznajomość jej powodowała powstawanie różnych scenariuszy w głowie.
    Łatwo jest komentować lub przestać komentować gdy się sytuację zna. I nie piszę tego po to żeby opisywać to na forum. Ale nie oczekuj, że nikt się do tego nie odniesie, ani też nie krytykuj/cie, że ktoś się do tego odnosi.
    Może napisz kto może komentować i pomagać, a kto nie, będzie łatwiej, skoro taka selekcja została tu wprowadzona.

Albo

Załóżcie do cholery swój wątek i tam piszcie w kółko o tym. Kto będzie zainteresowany to sobie będzie tam wchodził i czytał i pisał.

Ja jestem na tym ogólnym wątku i proszę mi nie dyktować co mam czytać, co komentować, a czego nie. Wolno mi tu wszystko, tak jak i innym użytkownikom forum.

Życzę Ci/Wam ROZSĄDKU, bo tego w tym wszystkim zabrakło.

mamatrojki80, kapturnica, Arwena, Iwone, SolarPolar, Bozia3, Sabina, Simba, malgos741, macduska, Reni, Niuta, gosia7122, kkisia, Mega, paszczakin, Mango, gretka, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe klikłam lubie bo w wiekszości tego co napisałas sie zgadzam...Zaczyna to powoli byc męczące jak uporczywy kaszel..Ilez można :-/

caffe, Sabina, malgos741, gosia7122, kkisia, Mega, Mango, gretka, Elfik, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZień dobry. A ja dziś zrobiłam sobie test, bo dość ładny mam wykres temperaturowy, no i dwóch kresek znowu nie ma :( Też zrobię sobie kawę.

Sabina, caffe, Iwone, Arwena, malgos741, gosia7122, kkisia, gretka, Elfik, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    DZień dobry. A ja dziś zrobiłam sobie test, bo dość ładny mam wykres temperaturowy, no i dwóch kresek znowu nie ma :( Też zrobię sobie kawę.
    Może jeszcze za wcześnie?

caffe, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Caffe klikłam lubie bo w wiekszości tego co napisałas sie zgadzam...Zaczyna to powoli byc męczące jak uporczywy kaszel..Ilez można :-/
    Kaptaj daj zyc innym. Ma potrzebe napisac to niech pisze. Ja czytam wszystkie posty na niektore odpowiadam, niektore lajkuje, niektore omijam ( mam na mysli posty wszystkich). Nie wiem dlaczego - mowie do ogolu ten problem poroznil wiele z nas. To jest problem P i M a nie nasz a ze publicznie to sie dzieje no coz. Tonacy....

Bozia3, Iwone, malgos741, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może i wcześnie, ale wiedzę, że tu dziewczyny testują właśnie w podobnym terminie i jeśli to ciąża, to test wychodzi pozytywny.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Kaptaj daj zyc innym. Ma potrzebe napisac to niech pisze. Ja czytam wszystkie posty na niektore odpowiadam, niektore lajkuje, niektore omijam ( mam na mysli posty wszystkich). Nie wiem dlaczego - mowie do ogolu ten problem poroznil wiele z nas. To jest problem P i M a nie nasz a ze publicznie to sie dzieje no coz. Tonacy....
    A co z tego co odpisalam na post caffe nie daje innym zyc??To ,że wyraziłam swoje zdanie ,że jest to już męczące??

Arwena, caffe, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A co z tego co odpisalam na post caffe nie daje innym zyc??To ,że wyraziłam swoje zdanie ,że jest to już męczące??
    Nie denerwuj sie bo jestes w ciazy. Ogolnie - nie czytaj jak Cie meczy choc wolno Ci czytac i wyrazac opinie, fakt ale stan psychiczny wazniejszy bo wplywa na fasolinke:-)

Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzilo mi bys sie nie wkurzala na M. Tylko odpuscila.

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Chodzilo mi bys sie nie wkurzala na M. Tylko odpuscila.
    Ale ja sie nie wkurzam..Luzz totalny.Poparłam pomysł caffe ,żeby założył nowy wątek .Wtedy kazdy kto będzie chciał będzie mógł w tym uczestniczyć ...To wszystko..

SolarPolar, Bozia3, Aasiula, Sabina, caffe, Iwone, Arwena, malgos741, MartaDidi, gosia7122, kkisia, Mega, gretka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Dokładnie o tym samym myślałam dziś - nie wiedzieć czemu problem nie nasz - nas wszystkich poróżnił...Ma duży ładunek emocjonalny i stąd różne reakcje - ale mam nadzieję, że jak już ucichnie - to dojdziemy do ładu - jak zawsze tutaj....Dziopki - damy radę..:)

Iwone, Arwena, malgos741, SolarPolar, MartaDidi, gosia7122, kkisia, Mega, gretka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 6866 6867 6868 6869 6870 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ