35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mandragora wrote:Oj całkiem nieźle wam ostatnio to uzupełnianie idzie
kapta trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy
U mnie cc planowane. Staś ma już ładna wagę a matka potrzebuje już się o niego tak nie martwić wiec tniemy.Aasiula, Iwone, malgos741, macduska, kkisia, Mega, anna maria, Arwena, Sabina, MartaDidi, gosia7122, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
Dobra zmykam. Bo pisanie z tel to jakaś masakra. Ściskam ciepło i odezwę się jak juz się rozsypie. Buzka dobrej nocki
Iwone, malgos741, moremi, macduska, kkisia, kapturnica, Pusurek, Aasiula, Mega, anna maria, Arwena, mysza1975, Sabina, Bozia3, Dorka1979, SolarPolar, caffe, BISCA, MartaDidi, gosia7122, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bry wieczór
nadgoniłam dzisiejszy dzień.
ja miałam dziś zapiernicz, ale udało mi się dziś dużo pozałatwiać. cieszę się, duży krok do przodu w kierunku własnej samodzielności.
wszystkim, którym się coś ostatnio udało gratuluję
wszystkim, które mają słabsze dni mówię: będzie lepiej!
wszystkim, które dużo śpią: to nie wy, to wasz organizm. jest alibi? jest. tego się trzymajmy.
i wogóle... trzymajmy się
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/high-five/high-five12 watermark.gif[/img]malgos741, macduska, Iwone, kkisia, kapturnica, Aasiula, anna maria, inessa, Arwena, mysza1975, Sabina, Dorka1979, BISCA, MartaDidi, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Dobra zmykam. Bo pisanie z tel to jakaś masakra. Ściskam ciepło i odezwę się jak juz się rozsypie. Buzka dobrej nocki
Iwone, kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega, anna maria, Dorka1979, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
miłych snów, tylko może lepiej najpierw ściągnij sukienkę?
ja to tak coś czuję że mniej się będę udzielać na forum, bo teraz mam masę zajęć, pewnie raczej będę wieczorami. to prosze nie produkować po 150 stron dziennie bo nie ujadękapturnica, kkisia, Aasiula, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:miłych snów, tylko może lepiej najpierw ściągnij sukienkę?
ja to tak coś czuję że mniej się będę udzielać na forum, bo teraz mam masę zajęć, pewnie raczej będę wieczorami. to prosze nie produkować po 150 stron dziennie bo nie ujadęAasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ehehe pamiętacie te zakłady?
zaciążenia to wiemy, porody to wiemy, ch..j to mnie chyba pierwszą strzelił chociaż niekoniecznie w parku, zostaje do obstawienia jeszcze ostatnia kategoria- któraś się pisze?malgos741 lubi tę wiadomość