35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
eyy czy jedzenie ciagle ryb w puszce nie szkodzi???..jprdle znow za mna chodzi..wciagu tygodnia wstyd ale 10puszek opierdolilam..niby male te puszki ale wiecznie chce mi sie ryby w pomidorach!!!nie wazne czy sledz czy makrela byle w sosie pomidorowym !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 21:58
Aasiula, Mega, gosia7122, kkisia, Arwena, SolarPolar, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA kiedy nowo zaciazone beda laskawe dac dane do Porodowki, sie ja pytam?
I co z viv? Urodzila, a ja nic o tym nie wiem?? Termin ma na dzis, wiec ja prosze o dane jakby co!Aasiula, MartaDidi, peppapig, Mega, macduska, BISCA, kkisia, Arwena, Bozia3, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A kiedy nowo zaciazone beda laskawe dac dane do Porodowki, sie ja pytam?
I co z viv? Urodzila, a ja nic o tym nie wiem?? Termin ma na dzis, wiec ja prosze o dane jakby co!Aasiula, peppapig, Pusurek, kkisia, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj moja córka opowiadając co ciekawego wydarzyło sie w szkole w 100000 wypowiedzianych zdań, ze bawili sie na przerwie, wygłupiali, zajmowali sie dziennikami (modna książka "Zniszcz ten dziennik") i mieli wojnę na gile....
Padłam ze śmiechu....
Jaka wojnę - pytam
No na gile... (Wiec już oczyma wyobraźni widze te kulki wyciągane z nosa, strzelanie nimi...)
Po czym córka dodaje - ja gilałam Kubę, Kuba mnie - no wojna na gilepaszczakin, kapturnica, Aasiula, mysza1975, MartaDidi, gosia7122, Mango, macduska, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena, Sabina, Dorka1979, peppapig, Elfik lubią tę wiadomość
-
No dodawac sie, dodawac, bo jak Viv urodzila, Mandra juz w szpitalu (pod kontrola), wiec zaraz juz, to juz tylko 3 nas na liscie bedzie..
kapturnica, Aasiula, MartaDidi, Iwone, Pusurek, Mega, kkisia, malgos741, Arwena, Sabina, Dorka1979, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
Ktora tam w Warszawce mieszka ,bede 24 chlop bedzie biegał w Mariocie przez 24 h po schodach takie hobby heheh po ostatnich pustyniach widocznie mało mu wrazen
Ale fajne jest to ze dzieki temu udało sie zrobic operacje serduszka Blance
Kiedys o tym pisałam jak ktoras chce to moze zobaczyc na 4Deserts .pl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 22:26
kapturnica, mysza1975, MartaDidi, caffe, Mega, gosia7122, anna maria, kkisia, Arwena, Sabina, Bursztyn, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ktura tam w Warszawce mieszka ,bede 24 chlop bedzie biegał w Mariocie przez 24 h po schodach takie hobby heheh po ostatnich pustyniach widocznie mało mu wrazen
Ale fajne jest to ze dzieki temu udało sie zrobic operacje serduszka Blance
Kiedys o tym pisałam jak ktoras chce to moze zobaczyc na 4Deserts .plAasiula, MartaDidi, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:eyy czy jedzenie ciagle ryb w puszce nie szkodzi???..jprdle znow za mna chodzi..wciagu tygodnia wstyd ale 10puszek opierdolilam..niby male te puszki ale wiecznie chce mi sie ryby w pomidorach!!!nie wazne czy sledz czy makrela byle w sosie pomidorowym !!
kaptu, to zalezy kogo zapytasz.. oszywiscie, ze puchy sa toksyczne dla kazdego zwyklego smiertelnika, a co dopiero dla kobiety w ciazy!
a tak serio- to nie chodzi o puszke, tylko o sklad.. kuknij, co jest w srodku czy jakis strasznych syfow nie ma.. od czasu do czasu nawet z syfem nie zaszkodza, no ale jak tylko tym zamierzasz sie zywic, to wez tez z wieksza iloscia ryby w rybie;)
Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:kaptu, to zalezy kogo zapytasz.. oszywiscie, ze puchy sa toksyczne dla kazdego zwyklego smiertelnika, a co dopiero dla kobiety w ciazy!
a tak serio- to nie chodzi o puszke, tylko o sklad.. kuknij, co jest w srodku czy jakis strasznych syfow nie ma.. od czasu do czasu nawet z syfem nie zaszkodza, no ale jak tylko tym zamierzasz sie zywic, to wez tez z wieksza iloscia ryby w rybie;)Aasiula, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:eyy czy jedzenie ciagle ryb w puszce nie szkodzi???..jprdle znow za mna chodzi..wciagu tygodnia wstyd ale 10puszek opierdolilam..niby male te puszki ale wiecznie chce mi sie ryby w pomidorach!!!nie wazne czy sledz czy makrela byle w sosie pomidorowym !!
MartaDidi, Aasiula, kapturnica, paszczakin, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Dorka1979, Bursztyn, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wiedzialam ,ze cos zle robie
Mega, Aasiula, kapturnica, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:No nie tak źle, ale przy następnych badaniach sprawdź poziom żelaza we krwi
Mango, Aasiula, anna maria, kkisia, Dorka1979, SolarPolar, Elfik lubią tę wiadomość