X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, jestem na bieżąco!
    No tak, bo weekend mamy ;)

kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

• kicia 123 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamierzam wypić piwko bo do owulacji jeszcze trochę zostało i poleżeć pod kocykiem

Mega, kkisia, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my mamy dzisiaj wychodne na imprezkę ze znajomymi, córa zostaje w domu :)
    Włosy zafarbowana :) widze ze dzisiaj dzien farby ;) ja na czerwono :)

kkisia, kapturnica, kicia 123, Aasiula, inessa, Sabina, malgos741, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzis wlosy robilam :). Odrost i nowa fryzura
    Teraz sie szykujemy bo dzis na impre idziemy :)

kapturnica, kicia 123, Mega, Aasiula, inessa, Sabina, malgos741, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bozia jeszcze raz dziekuje za mistrzowskie streszczenie.
    Ja tylko jeszcze podziele sie nowymi powiedzeniami w naszym domu:
    1. Przespac cala trzygodzinna noc
    2. Pobiec sie przejsc.

No i wlasnie biegne sie przjesc bo pogoda wspaniala, a kolejna zmiana tasmy juz o 14ej.
    Sciskam Was wszystkie <3
    Maks po lewej Leon wiadomo :)

kkisia, Aasiula, peppapig, MartaDidi, Bursztyn, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Maks po lewej Leon wiadomo :)
    No to myslalam na odwrot bo ten po lewej wygladal jak Piotrus a Piotrus to Leon. A tu okazuje sie ze Henia czyli Maksia wzielam za Leona- uff. Zrozumialas o co mi kaman ?

Simba, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misku ale zamotalas :)
    A tak serio Simba nie masz problemu ktory to ktory

Simba, Aasiula lubią tę wiadomość

• kicia 123 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie syn zmienił fryzurę, od teraz chce być modny córka powiedziałam jak ma fryzjerka mu obciąć włosy i pojechaliśmy ja niestety dopiero idę w lutym

inessa, caffe lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    No to myslalam na odwrot bo ten po lewej wygladal jak Piotrus a Piotrus to Leon. A tu okazuje sie ze Henia czyli Maksia wzielam za Leona- uff. Zrozumialas o co mi kaman ?
    Tak :)

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo jestem pierdolnieta, albo to hormony, albo nic mi nie jest.
    Wlasnie w trakcie mojej godzinnej przepustki, wpadlam do sklepu w ktorym nigdy nic nie kupilam i wyszlam z trzema siatami ciuchow. Zrobilam przed Dzejmsem pokaz mody, ten powiedzial ze ciuchy super a jak juz odcielam wszystkie metki i zanioslam te ciuchy do kosza z bielizna do prania to zaczelam sie zastanawiac czy one nie sa wiesniackie?
    Ja pierdole...Chyba musze sie z tym przespac (hahahaha zarcik taki)

moremi, SolarPolar, kicia 123, Margolcia88, peppapig, MartaDidi, Aasiula, Bozia3, macduska, Heretyczka, caffe, Arwena, Mega, Iwone, Bursztyn, gretka, gosia7122, anna maria, Pusurek, Sabina, Elfik, ComeToMeBaby, mysza1975, kkisia, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Misku ale zamotalas :)
    A tak serio Simba nie masz problemu ktory to ktory
    Nie no bo Enrique to brunet. Nie pamietam tylko czasem ktory kiedy jadl, ile i czy zrobil kupe :)

moremi, SolarPolar, Mega, Sabina, Elfik, mysza1975, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie no bo Enrique to brunet. Nie pamietam tylko czasem ktory kiedy jadl, ile i czy zrobil kupe :)
    Enrique jest drobniejszy?

Simba lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Enrique jest drobniejszy?
    Nie Enrique jest bardziej nabity (to on ma dużą glowę - raczej dluga - z boku jak pilka do rugby), grubsze kosci i ogolnie bardziej awanturny, krzywi sie na butelke i beka na cycki - taki Polak maly.
    Leon - dlugie chude konczyny, cienkie kosci, delikatesik, nie placze tylko kwili, czesto sie usmiecha. Je bardzo metodycznie (duzo wiecej niz brat), zasypia i budzi spokojnie. Nasz maly Estonczyk :)

kapturnica, Aasiula, SolarPolar, moremi, caffe, Mega, macduska, Bursztyn, gosia7122, Pusurek, Sabina, Elfik, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu spokoj dzis 8)
    Ja oczywiscie zaliczyłam 2godzinnego zgona.Nawet młodego po zawodach wywaliło i z mamuśka sie położył jak za dawnych lat....Narzekałam ,że wczoraj mnie cycki mało bola..Dzis chodzę trzymając je rękami tak sa wrażliwe i zajebiście bolą..Nawet leżenie na plecach problem bo cycki aż pieką...Swoja droga ciekawi mnie kiedy Was w ciąży przestały bolec cyce???
    Bo w tempie żółwia jest ok ale jakbym chciała coś energiczniej robic to jest wielki problem.Nie narzekam , ciesze sie ,że są jakieś objawy ale ciekawi mnie kiedy to ustępuje samoistnie..

Mega, malgos741, macduska, gosia7122, Aasiula, Sabina, Elfik, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, ważne że nie dostajesz rozdwojenia jaźni z dwoma maluchami ;)

Simba lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale tu spokoj dzis 8)
    cicho :D

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza przed burza? XD

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Cisza przed burza? XD
    być może też, ale chodziło mi o to żebyś nie wywoływała wilka z lasu hehehehe, bo zara sięgam po drinka i się niepotrzebnie wdam w dyskusję, a "obiecałam", że postaram się nie wtrącać ;) A po "obietnicy" już na trzeźwo raz skomentowałam XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 17:58

Mega, Aasiula, Bozia3, Arwena, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    być może też, ale chodziło mi o to żebyś nie wywoływała wilka z lasu hehehehe, bo zara sięgam po drinka i się niepotrzebnie wdam w dyskusję, a "obiecałam", że postaram się nie wtrącać ;) A po "obietnicy" już na trzeźwo raz skomentowałam XD
    Ale w dyskusjon na jaki temat??Cycki przerobione , gówna też , karmienie również XD

Aasiula, Arwena, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale w dyskusjon na jaki temat??Cycki przerobione , gówna też , karmienie również XD
    nie wolno o tym gadać ;) jest cenzura ;) i stracę immunitet hahahahaha

Iwone, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 6870 6871 6872 6873 6874 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ