35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A my mamy dzisiaj wychodne na imprezkę ze znajomymi, córa zostaje w domu
Włosy zafarbowanawidze ze dzisiaj dzien farby
ja na czerwono
kkisia, kapturnica, kicia 123, Aasiula, inessa, Sabina, malgos741, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Bozia jeszcze raz dziekuje za mistrzowskie streszczenie.
Ja tylko jeszcze podziele sie nowymi powiedzeniami w naszym domu:
1. Przespac cala trzygodzinna noc
2. Pobiec sie przejsc.
No i wlasnie biegne sie przjesc bo pogoda wspaniala, a kolejna zmiana tasmy juz o 14ej.
Sciskam Was wszystkiekkisia, Aasiula, peppapig, MartaDidi, Bursztyn, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Albo jestem pierdolnieta, albo to hormony, albo nic mi nie jest.
Wlasnie w trakcie mojej godzinnej przepustki, wpadlam do sklepu w ktorym nigdy nic nie kupilam i wyszlam z trzema siatami ciuchow. Zrobilam przed Dzejmsem pokaz mody, ten powiedzial ze ciuchy super a jak juz odcielam wszystkie metki i zanioslam te ciuchy do kosza z bielizna do prania to zaczelam sie zastanawiac czy one nie sa wiesniackie?
Ja pierdole...Chyba musze sie z tym przespac (hahahaha zarcik taki)moremi, SolarPolar, kicia 123, Margolcia88, peppapig, MartaDidi, Aasiula, Bozia3, macduska, Heretyczka, caffe, Arwena, Mega, Iwone, Bursztyn, gretka, gosia7122, anna maria, Pusurek, Sabina, Elfik, ComeToMeBaby, mysza1975, kkisia, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Misku ale zamotalas
A tak serio Simba nie masz problemu ktory to ktorymoremi, SolarPolar, Mega, Sabina, Elfik, mysza1975, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Enrique jest drobniejszy?
Leon - dlugie chude konczyny, cienkie kosci, delikatesik, nie placze tylko kwili, czesto sie usmiecha. Je bardzo metodycznie (duzo wiecej niz brat), zasypia i budzi spokojnie. Nasz maly Estonczykkapturnica, Aasiula, SolarPolar, moremi, caffe, Mega, macduska, Bursztyn, gosia7122, Pusurek, Sabina, Elfik, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ale tu spokoj dzis
Ja oczywiscie zaliczyłam 2godzinnego zgona.Nawet młodego po zawodach wywaliło i z mamuśka sie położył jak za dawnych lat....Narzekałam ,że wczoraj mnie cycki mało bola..Dzis chodzę trzymając je rękami tak sa wrażliwe i zajebiście bolą..Nawet leżenie na plecach problem bo cycki aż pieką...Swoja droga ciekawi mnie kiedy Was w ciąży przestały bolec cyce???
Bo w tempie żółwia jest ok ale jakbym chciała coś energiczniej robic to jest wielki problem.Nie narzekam , ciesze sie ,że są jakieś objawy ale ciekawi mnie kiedy to ustępuje samoistnie..Mega, malgos741, macduska, gosia7122, Aasiula, Sabina, Elfik, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Cisza przed burza?
A po "obietnicy" już na trzeźwo raz skomentowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 17:58
Mega, Aasiula, Bozia3, Arwena, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:być może też, ale chodziło mi o to żebyś nie wywoływała wilka z lasu hehehehe, bo zara sięgam po drinka i się niepotrzebnie wdam w dyskusję, a "obiecałam", że postaram się nie wtrącać
A po "obietnicy" już na trzeźwo raz skomentowałam
Aasiula, Arwena, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość