35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Lepiej skończyć temat bo trzeba będzie forum 35+ zamknąć.
Ja nie podzielam pewnych postaw osób, ale przyjęłam je do wiadomości.
Po prostu nie mój cyrk, nie moje małpy. I nie będę rozmyślała całymi dniami o czyichś fochach, czy demonstrowaniu nie wiadomo czego. Nawet się nad tym nie będę zastanawiała, bo szkoda mojego czasu, co to miałoby wnieść do mojego życia.
A ja dziś nie mam czasu na forum, bo szykuję się na jutrzejszy bal elektryków. Ciuchy kupiłam, fryzjer zamówiony. Jadę jeszcze gdzieś torebkę kupić, bo przydałaby mi się nowa.Mega, gretka, caffe, inessa, BISCA, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zastanawiam sie dlacZego od kilku dni boli mnie brzuch okresowo i to glownie w nocy ( pisalam Wam o śnie w ktorym rodzilam - bol nie byl wirtualny ale rzeczywisty) . Moze to jakas endometrioza? To nie pierwszy taki cykl ale kiedys tak nie mialam. Bol okresowy mialam na kilka godzin przed czerwona fala a teraz juz chyba 5 dzien. Macie pomysl?
Mega, gretka, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Lepiej skończyć temat bo trzeba będzie forum 35+ zamknąć.
Ja nie podzielam pewnych postaw osób, ale przyjęłam je do wiadomości.
Po prostu nie mój cyrk, nie moje małpy. I nie będę rozmyślała całymi dniami o czyichś fochach, czy demonstrowaniu nie wiadomo czego. Nawet się nad tym nie będę zastanawiała, bo szkoda mojego czasu, co to miałoby wnieść do mojego życia..
Swoją drogą to mnie osobiście ta cisza trochę cieszy....jest jak dawniej...spokojniej, nie tłoczno, bez wrzasku całodniowego..można usłyszeć wreszcie te cichsze...bo i Gosia się odezwała i Inessa..
Miłęgo dnia Dziewczynki...Ja jestem mniej - bo w niedziele chrzciny, więc zajob nieprzeciętny.....
gosia7122, Mega, Sabina, kkisia, gretka, caffe, Iwone, inessa, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boziu przepraszam za hałas, który zrobiłam papuciami. Już nie będę.
kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, gretka, Pusurek, MartaDidi, paszczakin, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Zastanawiam sie dlacZego od kilku dni boli mnie brzuch okresowo i to glownie w nocy ( pisalam Wam o śnie w ktorym rodzilam - bol nie byl wirtualny ale rzeczywisty) . Moze to jakas endometrioza? To nie pierwszy taki cykl ale kiedys tak nie mialam. Bol okresowy mialam na kilka godzin przed czerwona fala a teraz juz chyba 5 dzien. Macie pomysl?
-
Sabina wrote:Pamiętacie takie ciasto metrowiec? Pierwszy raz mam go zamiar robić, choć przepis znany jest od wieków
Sabina, Aasiula, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kapta a jak twoje samopoczucie ?
Bo to ze padasz jak mucha czasem juz wiem hyhyhyhyh;DAasiula, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość