X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dzisiaj wszystkie wziely wolne od forum, a jutro jak bede miec ful roboty to wieczorem nie bede Was mogla nadrobic :-O
    norma Sabinka zawsze tak jest jak ja mam czas posiedzieć na forum to nikt nie pisze a jak jestem w robocie to tyle stron narobią że nie sposób nadrobic ;)

Sabina, Mega, Aasiula, gretka, Iwone, kkisia, macduska, iwcia77, Dorka1979, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgosia masz moje kciuki :-)

Jak tak pisze, to zawsze kojarzy mi sie z druzyna pierscienia ;-): masz moj miecz i moj topor i moj luk :-) tylko my jestesmy druzyna owuli ;-)

Mega, Arwena, malgos741, kkisia, Elfik, macduska, iwcia77, Dorka1979, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    norma Sabinka zawsze tak jest jak ja mam czas posiedzieć na forum to nikt nie pisze a jak jestem w robocie to tyle stron narobią że nie sposób nadrobic ;)
    Oj tam, oj tam ;)
    Nic mi sie dzisiaj nie chce...

Sabina, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos hoduj te jajca, niech jutro bedą piekne i dorodne :)

Sabina, Aasiula, malgos741, kkisia, iwcia77, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Oj tam, oj tam ;)
    Nic mi sie dzisiaj nie chce...
    Jak bym miala tyle serduch tez bym byla zmeczona :-P

Mega, gretka, Mango, malgos741, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jak bym miala tyle serduch tez bym byla zmeczona :-P
    Nie poznaje małżonka, rozbujał sie za bardzo ;) już robi plany na wieczór ;) chyba ucieknę ;)

Aasiula, gretka, Sabina, Iwone, peppapig, Mango, malgos741, kkisia, iwcia77, Dorka1979, caffe, gosia7122, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Nie poznaje małżonka, rozbujał sie za bardzo ;) już robi plany na wieczór ;) chyba ucieknę ;)
    Hehe u mnie to samo ;)

Mega, Sabina, malgos741, kkisia, iwcia77, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos kciuki zaciśnięte :)

Mega, Sabina, malgos741, kkisia, macduska, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wdzialam bo ja przeciez glownie teraz w dresie funkcjonuje (za to ladnym) ale upralam. Sama nie wiem co myslec...TO byl chyba impuls po 8 miesiacach nie kupowania zadnych ubran oprocz ciazowych. No nic - najwyzej matce oddam ;)

A jesli chodzi o kuchnie, to nie macie tam jakichs polskich firm? Tutaj moja ciotka wziela polska firme - facet wszystko wymierzyl i za 6 tygodni przyjechali montowac. Za jakies smieszne pieniadze.
    Bursztyn wrote:
    Dziendobre popoludnie

Iwcia, jestes bardzo dzielna no i najwazniejsze ze juz jest po wszystkim :)
    Kiska, jak tam goraczka- opanowana?
    Simba, i jak te ciuchy ktore zakupilas, wdzialas cos? ;)

Uwaga, bedzie o magnesach ;)
    Maz moj przywiozl tylko 2 zamiast 5 wiec jeden dla mnie, a drugi dla Renka- bo ostatni Kozacki do niej nie doszedl, tak ze nie bede mogla niestety wyslac innym osobom, przepraszam.
    Bylismy tez w sklepie meblowym w celu zapoznania sie z oferta, i nasza malenka kuchnie podliczyli na ok. 10.000 £ z czego 2.500 to montaz.... jak zyc? o.O

Mega, Bursztyn, Sabina, malgos741, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A wiecie ze dzisiaj jest:

MIEDZYNARODOWY DZIEŃ KUBUSIA PUCHATKA

http://www.iv.pl/images/03843656178954206744.jpg

?
    Skurwysyn, zboczeniec jeden

Bursztyn, Sabina, Aasiula, kkisia, macduska, Mega, MartaDidi, Dorka1979, Heretyczka, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czekam konentarza Hery ;-)

Simba, malgos741, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie wdzialam bo ja przeciez glownie teraz w dresie funkcjonuje (za to ladnym) ale upralam. Sama nie wiem co myslec...TO byl chyba impuls po 8 miesiacach nie kupowania zadnych ubran oprocz ciazowych. No nic - najwyzej matce oddam ;)

A jesli chodzi o kuchnie, to nie macie tam jakichs polskich firm? Tutaj moja ciotka wziela polska firme - facet wszystko wymierzyl i za 6 tygodni przyjechali montowac. Za jakies smieszne pieniadze.
    jesli dresik to tylko ladny :) czyli dress..code u Ciebie obowiazuje ;)
    narazie rozgladamy sie, jest chyba w Londynie Red black cos tam, nie wiem jak cenowo wyjdzie, no i zapytam polskich fachowcow ;)

Sabina, Simba, kkisia, Mega, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    i dzieciom go jeszcze pokazuja..... ;)

Simba, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Malgos kciukasy bedą mocno zaciśnięte..
    Ja Was podczytuje z energią dziś u mnie na bakier.Ale widze ,że forum też uśpione XD
    Zakapturzona, a kiedy idziesz do gienia? bo jakos mi to umknelo bylo

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z dnia chuj nie matki:
    Leon mi sie po ostatnim karmieniu jakis smutny wydawal, nie plakal, bo on nie z tych, ale taka mial minke powazna, a w dodatku od czasu do czasu drzala mu dolna warga. Wiec ja, odczytujac jezyk niemowlat, doszlam do wniosku ze potrzebuje przytulenia, wiec zem sie rozebrala do pasa, jego do pampersa, polozylam go sobie na klacie i tulimy sie (czytaj - mam nadzieje na drzemke). No ale ten sie wierci, wierci sie coraz bardziej, kreci glowa, mine ma coraz smutniejsza. Wiec poddalam sie, ubralam go i polozylam do lozeczka. I sama tez sie polozylam, jeszcze zaciagnelam Dzjemsa (musze tez go zmuszac do odpoczynku). No ale Leon dalej popiskuje jak kurczaczek. Dzejms dzielnie do niego wstaje, daje mu smoczek, spiewa rosyjskie piosenki. Kladzie sie z powrotem - Leon nadal kwiczy. W koncu przyszla pora kolejnego karmienia i Leon wypil jakies hektolitry mleka. Glodny byl chlopak. Brawo ja :)

Bursztyn, Sabina, peppapig, Aasiula, Mango, Arwena, Iwone, malgos741, kkisia, Elfik, Pusurek, macduska, Mega, iwcia77, Dorka1979, slash, gosia7122, anna maria, Bozia3, SolarPolar, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    i dzieciom go jeszcze pokazuja..... ;)
    Tfu! W dupe psu! Na babskie jajca!!! Zaraza cholerna!

Bursztyn, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jesli dresik to tylko ladny :) czyli dress..code u Ciebie obowiazuje ;)
    narazie rozgladamy sie, jest chyba w Londynie Red black cos tam, nie wiem jak cenowo wyjdzie, no i zapytam polskich fachowcow ;)
    Tych mebli to Ci akurat nie polecam.

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tfu! W dupe psu! Na babskie jajca!!! Zaraza cholerna!
    i kawalek szkla! ;)

Sabina, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tych mebli to Ci akurat nie polecam.
    niefajne sa?

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Z dnia chuj nie matki:
    Leon mi sie po ostatnim karmieniu jakis smutny wydawal, nie plakal, bo on nie z tych, ale taka mial minke powazna, a w dodatku od czasu do czasu drzala mu dolna warga. Wiec ja, odczytujac jezyk niemowlat, doszlam do wniosku ze potrzebuje przytulenia, wiec zem sie rozebrala do pasa, jego do pampersa, polozylam go sobie na klacie i tulimy sie (czytaj - mam nadzieje na drzemke). No ale ten sie wierci, wierci sie coraz bardziej, kreci glowa, mine ma coraz smutniejsza. Wiec poddalam sie, ubralam go i polozylam do lozeczka. I sama tez sie polozylam, jeszcze zaciagnelam Dzjemsa (musze tez go zmuszac do odpoczynku). No ale Leon dalej popiskuje jak kurczaczek. Dzejms dzielnie do niego wstaje, daje mu smoczek, spiewa rosyjskie piosenki. Kladzie sie z powrotem - Leon nadal kwiczy. W koncu przyszla pora kolejnego karmienia i Leon wypil jakies hektolitry mleka. Glodny byl chlopak. Brawo ja :)
    biedactwo malutkie, ale jaki kulturalny za to, nawet Cie nie zwyzywal ;)

Simba, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 6883 6884 6885 6886 6887 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ