35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Dzisiaj wszystkie wziely wolne od forum, a jutro jak bede miec ful roboty to wieczorem nie bede Was mogla nadrobic
Sabina, Mega, Aasiula, gretka, Iwone, kkisia, macduska, iwcia77, Dorka1979, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyMalgosia masz moje kciuki
Jak tak pisze, to zawsze kojarzy mi sie z druzyna pierscienia: masz moj miecz i moj topor i moj luk
tylko my jestesmy druzyna owuli
Mega, Arwena, malgos741, kkisia, Elfik, macduska, iwcia77, Dorka1979, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:norma Sabinka zawsze tak jest jak ja mam czas posiedzieć na forum to nikt nie pisze a jak jestem w robocie to tyle stron narobią że nie sposób nadrobic
Nic mi sie dzisiaj nie chce...Sabina, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Jak bym miala tyle serduch tez bym byla zmeczona
już robi plany na wieczór
chyba ucieknę
Aasiula, gretka, Sabina, Iwone, peppapig, Mango, malgos741, kkisia, iwcia77, Dorka1979, caffe, gosia7122, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Nie wdzialam bo ja przeciez glownie teraz w dresie funkcjonuje (za to ladnym) ale upralam. Sama nie wiem co myslec...TO byl chyba impuls po 8 miesiacach nie kupowania zadnych ubran oprocz ciazowych. No nic - najwyzej matce oddam
A jesli chodzi o kuchnie, to nie macie tam jakichs polskich firm? Tutaj moja ciotka wziela polska firme - facet wszystko wymierzyl i za 6 tygodni przyjechali montowac. Za jakies smieszne pieniadze.Bursztyn wrote:Dziendobre popoludnie
Iwcia, jestes bardzo dzielna no i najwazniejsze ze juz jest po wszystkim
Kiska, jak tam goraczka- opanowana?
Simba, i jak te ciuchy ktore zakupilas, wdzialas cos?
Uwaga, bedzie o magnesach
Maz moj przywiozl tylko 2 zamiast 5 wiec jeden dla mnie, a drugi dla Renka- bo ostatni Kozacki do niej nie doszedl, tak ze nie bede mogla niestety wyslac innym osobom, przepraszam.
Bylismy tez w sklepie meblowym w celu zapoznania sie z oferta, i nasza malenka kuchnie podliczyli na ok. 10.000 £ z czego 2.500 to montaz.... jak zyc?Mega, Bursztyn, Sabina, malgos741, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A wiecie ze dzisiaj jest:
MIEDZYNARODOWY DZIEŃ KUBUSIA PUCHATKA
http://www.iv.pl/images/03843656178954206744.jpg
?Bursztyn, Sabina, Aasiula, kkisia, macduska, Mega, MartaDidi, Dorka1979, Heretyczka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Nie wdzialam bo ja przeciez glownie teraz w dresie funkcjonuje (za to ladnym) ale upralam. Sama nie wiem co myslec...TO byl chyba impuls po 8 miesiacach nie kupowania zadnych ubran oprocz ciazowych. No nic - najwyzej matce oddam
A jesli chodzi o kuchnie, to nie macie tam jakichs polskich firm? Tutaj moja ciotka wziela polska firme - facet wszystko wymierzyl i za 6 tygodni przyjechali montowac. Za jakies smieszne pieniadze.czyli dress..code u Ciebie obowiazuje
narazie rozgladamy sie, jest chyba w Londynie Red black cos tam, nie wiem jak cenowo wyjdzie, no i zapytam polskich fachowcowSabina, Simba, kkisia, Mega, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Z dnia chuj nie matki:
Leon mi sie po ostatnim karmieniu jakis smutny wydawal, nie plakal, bo on nie z tych, ale taka mial minke powazna, a w dodatku od czasu do czasu drzala mu dolna warga. Wiec ja, odczytujac jezyk niemowlat, doszlam do wniosku ze potrzebuje przytulenia, wiec zem sie rozebrala do pasa, jego do pampersa, polozylam go sobie na klacie i tulimy sie (czytaj - mam nadzieje na drzemke). No ale ten sie wierci, wierci sie coraz bardziej, kreci glowa, mine ma coraz smutniejsza. Wiec poddalam sie, ubralam go i polozylam do lozeczka. I sama tez sie polozylam, jeszcze zaciagnelam Dzjemsa (musze tez go zmuszac do odpoczynku). No ale Leon dalej popiskuje jak kurczaczek. Dzejms dzielnie do niego wstaje, daje mu smoczek, spiewa rosyjskie piosenki. Kladzie sie z powrotem - Leon nadal kwiczy. W koncu przyszla pora kolejnego karmienia i Leon wypil jakies hektolitry mleka. Glodny byl chlopak. Brawo jaBursztyn, Sabina, peppapig, Aasiula, Mango, Arwena, Iwone, malgos741, kkisia, Elfik, Pusurek, macduska, Mega, iwcia77, Dorka1979, slash, gosia7122, anna maria, Bozia3, SolarPolar, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jesli dresik to tylko ladny
czyli dress..code u Ciebie obowiazuje
narazie rozgladamy sie, jest chyba w Londynie Red black cos tam, nie wiem jak cenowo wyjdzie, no i zapytam polskich fachowcowBursztyn lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Z dnia chuj nie matki:
Leon mi sie po ostatnim karmieniu jakis smutny wydawal, nie plakal, bo on nie z tych, ale taka mial minke powazna, a w dodatku od czasu do czasu drzala mu dolna warga. Wiec ja, odczytujac jezyk niemowlat, doszlam do wniosku ze potrzebuje przytulenia, wiec zem sie rozebrala do pasa, jego do pampersa, polozylam go sobie na klacie i tulimy sie (czytaj - mam nadzieje na drzemke). No ale ten sie wierci, wierci sie coraz bardziej, kreci glowa, mine ma coraz smutniejsza. Wiec poddalam sie, ubralam go i polozylam do lozeczka. I sama tez sie polozylam, jeszcze zaciagnelam Dzjemsa (musze tez go zmuszac do odpoczynku). No ale Leon dalej popiskuje jak kurczaczek. Dzejms dzielnie do niego wstaje, daje mu smoczek, spiewa rosyjskie piosenki. Kladzie sie z powrotem - Leon nadal kwiczy. W koncu przyszla pora kolejnego karmienia i Leon wypil jakies hektolitry mleka. Glodny byl chlopak. Brawo jaSimba, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość