35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
nadaje z ukrycia
Mam fazę na spanie drugi dzień prawie cały czas
Co u mnie? Dzwoniłam się umówić do ginki ale cały tydzień jej nie ma. Mam brać progesteron magnez kwas foliowy i nospe ( jeśli coś boli). Jutro mam dzwonić do rejestracji i chce na 30 się umówić,wtedy będzie już widać serducho. Mam ciągłego stresa, ale staram się myśleć tylko pozytywnie.
Wszystkim dziewczynom życzę wyhodowania dorodnych jajec, dodam,że ja zaczęłam też ten pyłek dodatkowo. Ciekawe co pomogło zaskoczyćNo i nie chorować tu!
Oczywiście pozdrawiam Iwcie i Simbe i napatrzyć sie na chłopaków nie mogę..
Mam nadzieję że reszta dziewczyn szybko urodzi które mają teraz termin. Aa i kciuki za Ineske, za ich synka! To już jutro się poznają. Wszystkim laseczkom dobrej nocy
Łącze się też teelepatycznie z zaciążonymi.kapturnica, kkisia, Mango, Pusurek, Sabina, Bursztyn, macduska, Aasiula, Mega, iwcia77, Dorka1979, gosia7122, Arwena, Bozia3, Lucky, BISCA, malgos741, kicia 123, caffe, Natka_79, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Pyłek czy mleczko pszczele??????
Było już o mleczku, a o pyłku nie kojarzępeppapig wrote:Cześć dziewczynynadaje z ukrycia
Mam fazę na spanie drugi dzień prawie cały czas
Co u mnie? Dzwoniłam się umówić do ginki ale cały tydzień jej nie ma. Mam brać progesteron magnez kwas foliowy i nospe ( jeśli coś boli). Jutro mam dzwonić do rejestracji i chce na 30 się umówić,wtedy będzie już widać serducho. Mam ciągłego stresa, ale staram się myśleć tylko pozytywnie.
Wszystkim dziewczynom życzę wyhodowania dorodnych jajec, dodam,że ja zaczęłam też ten pyłek dodatkowo. Ciekawe co pomogło zaskoczyćNo i nie chorować tu!
Oczywiście pozdrawiam Iwcie i Simbe i napatrzyć sie na chłopaków nie mogę..
Mam nadzieję że reszta dziewczyn szybko urodzi które mają teraz termin. Aa i kciuki za Ineske, za ich synka! To już jutro się poznają. Wszystkim laseczkom dobrej nocy
Łącze się też teelepatycznie z zaciążonymi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 20:29
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMango wrote:Pyłek czy mleczko pszczele??????
Mieszanka miodowa propolisowo pyłkowa
Codziennie 2-3 łyżeczki do ciepłego mleka albo na kromke chleba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 20:34
Mango, kkisia, Sabina, Aasiula, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O tym nie słyszałam. Ja walczyłam trochę z mleczkiem, ale tego pić się nie da pomimo, że lubię miódpeppapig wrote:Zaraz zerkne miałam kupione od pszczelarza..
Mieszanka miodowa propolisowo pyłkowa
Codziennie 2-3 łyżeczki do ciepłego mleka albo na kromke chleba.kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny