35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no jakos idzie choc jestem jakas rozdrazniona ...moj maz mi zaczal przeszkadzac nagle...byle blaxchostka doprowadza mnie do placzu..
wrazenie, ze sie nie podola zadaniu i strach sa wieksze niz szczescie...
...wszystko takie nowe...z drugiej strony wiem ze to normalne i hormony mi buzuja...do tego to nieszczesne karmienie piersia...
to tak boli , ze gwiazdy widze...ale czekam na cud ze mi przejdzie ( dodam ze on sie prawidlowo przysysa, wiec to nie wina przystawiania..wina wrazliwosci sutkow ..
)
iwcia wszystko się powoli unormuje zobaczysz
Iwo ślicznySabina, iwcia77, kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwcia ni napisze niczego odkrywczego. Z czasem bedzie tylko lepiej
poczatki zawsze sa trudne
i zobaczysz, w kwietniu bedziesz tak samo jak my teraz Tobie pisac Paszczakowi
Dodam jeszcze ze masz niezwykle urodziwego synkamala slicznota
kkisia, anna maria, Mega, Arwena, moremi, Aasiula, gretka, kapturnica, macduska, malgos741, Iwone, caffe, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dobrej nocy i nowego tygodnia
Iwcia Ivo cudny jest
SImba Twoje Twixy równiez cudne
Za wizytujace u lekarzy
No i za zielonosc dla starajacych sie
Za zaciazone i rodzące wiele sił i radosci
My jutro ruszamy o 9 rano ale nie spotkamy sie z dzieckiemdoppero jak podejmiemy decyzje po zobaczeniu i analizie dokumentów czyli spotkanie moze nawet byc po nastepnej niedzieli
bo nie wiemy gdzie On jest i jak Jego opiekunowie wyraża zgode tzn na jaki dzien bedą mieli czas!!!!
We wtorek mamy pogrzeb w rodzinie wiec juz jeden dzien nam odpada.
Pamietam i pozdrawiamIwone, Mega, kkisia, slash, Arwena, moremi, Aasiula, Bozia3, gretka, kapturnica, BISCA, paszczakin, Niuta, macduska, dorbie, malgos741, peppapig, caffe, gosia7122, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Iwcia - młody Ivo super - dorodny bobas...
Na sutki stosuj octenisept - ten sam, którym się psika na pępęk - bardzo pomaga, chłodzi i goi szybko. Nie trzeba go zmywać. Wszystkie smutki Ci miną i rozdrażnienia też - i na pewno sobie poradzisz....Sabina, Mega, Arwena, kkisia, malgos741, Simba, caffe, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
My jesteśmy już po chrzcinach i imprezie - padam na pysk, ale wszystko wyszło ok....wypędziliśmy małego szatana i w domu już aniołeczek...
Chrzestna się przejęła i zakupiła dodatkową szatkę ze sznurkami, choć wcześniej miała śliczną - na zamówienie dla Kajtka wyhaftowaną - więc zakazałam użyć sznurkowej - ksiądz nie zareagował...młody przespał całą mszę na moich rękach - myślałam, że zjadę już pod koniec...no nie wiem czy on w ten sposób bardziej czynnie uczestniczył, niż w foteliku - no ale niech będzie....
Jutro może jaką fotę ogarnę - bo na razie idę po prostu wreszcie spać..Iwone, Aasiula, gretka, Sabina, Mega, paszczakin, Arwena, macduska, kkisia, dorbie, malgos741, Bursztyn, Simba, caffe, gosia7122, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heloł lasencje
dzieciak ogarnięty, wychodzi do szkoły, małż ogarnięty - idzie do pracy, kuchnia ogarnięta, mogę isc poleniuchować, czego i wam życzę
miłego dzionka
Arwena, macduska, kkisia, Aasiula, Iwone, gretka, Bozia3, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Iwcia ni napisze niczego odkrywczego. Z czasem bedzie tylko lepiej
poczatki zawsze sa trudne
i zobaczysz, w kwietniu bedziesz tak samo jak my teraz Tobie pisac Paszczakowi
Dodam jeszcze ze masz niezwykle urodziwego synkamala slicznota
aaa, nawet nic mi nie mow- Iwcia pisze, ze ja boli, a ja mam juz dreszcze..
ktoras z Was pisala cos kiedys jeszcze o jakis nakladkach na sutki?
Iwcia, malutki cudny. Samopoczuciu tez sie nie dziwie- hormony to raz, a poza tym trzeba sie przyzwyczaic do nowej swiadomosci, ze jest ta mala istota calkowicie od ciebie zalezna..
macduska, kkisia, Mega, Aasiula, gretka, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia, jak mlody przespal cala msze i jeszcze na dodatek ez sznurkow, to sie nie liczy.. Musicie za tydzien powtorzyc
macduska, kkisia, Mega, Aasiula, gretka, Simba, Bozia3, caffe, Mango, gosia7122, Pusurek, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja dzis w robocie od 6.20
Nadal jeszczce zywa dusza ie przylazla, a ja tyyyle juz zrobilam. Chuop leci juz mam nadzieje do Kraka, potem przed nim trasa jakas mala wypozyczona mydelniczka, wiec sie martwie.. Male auta sa niebezpieczne
Jaka pogoda na poludniu?
Ja z etapu przeziebienia przeszlam na dorodnego kaszlaka. Gardlo juz nie boli, katar przeszedl, goraczki nie mam i tak sie zastanawiam, czy cale to gowno przechodzi, czy przeradza sie w cos skoncentrowanego w plucachbo brzmie jak maly fiat przy -13 stopniach...
Rzadko choruje, wiec sie nie znam, ale jak mi nie przejdzie dzis, to chyba w koncu pojde do lekarza..Sabina, macduska, kkisia, Mega, gretka, Simba, caffe, Bozia3, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja dzis w robocie od 6.20
Nadal jeszczce zywa dusza ie przylazla, a ja tyyyle juz zrobilam. Chuop leci juz mam nadzieje do Kraka, potem przed nim trasa jakas mala wypozyczona mydelniczka, wiec sie martwie.. Male auta sa niebezpieczne
Jaka pogoda na poludniu?
Ja z etapu przeziebienia przeszlam na dorodnego kaszlaka. Gardlo juz nie boli, katar przeszedl, goraczki nie mam i tak sie zastanawiam, czy cale to gowno przechodzi, czy przeradza sie w cos skoncentrowanego w plucachbo brzmie jak maly fiat przy -13 stopniach...
Rzadko choruje, wiec sie nie znam, ale jak mi nie przejdzie dzis, to chyba w koncu pojde do lekarza..
paszczak Ty do lekarz szoruj juz, to stanowczo za długo trwa!
jak się rozbuja to może będzie potrzebny silny antybiotyk, zupełnie nie wskazany w ciązy,
daleka jestem od panikowania ale ja już dawno byłabym u lekarza
kkisia, dorbie, Mega, Aasiula, Iwone, gretka, caffe, Sabina, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny