X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się kawką :)
    i miłego dnia życzę wszystkim.

kkisia, Aasiula, Iwone, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    witam kobiety
    Rada dla karmiącej, jeżeli chce takową przyjąć to z doświadczenia wiem że bardzo ważne jest pozytywne myślenie (że dasz radę ) i spokój oraz dużo płynów
    dobrze jest jeżeli karmienie jest dla ciebie czymś pozytywnym
    i cierpliwość na bolące sutki dobrym sposobem jest smarowanie je pokarmem lub miodem ( ale miód trzeba zmywać bardzo dokładnie przed karmieniem bo jest silnym alergenem za to goi rany fantastycznie)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 09:08

Elfik, Iwone, kkisia, Mega, caffe, Bozia3, Sabina, gosia7122, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek :)
    U mnie znow pogoda do dupy
    Szaro buro wrrrrr
    Słonecznego dnia wszystkim życzę :)

Iwone, kkisia, Mega, Sabina, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia zdrówka życzę ;)

kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim podglądającym jajka, obyście się okazały dobrymi nioskami..;)

Kapta, zanim lekarz zejdzie na zawał od ilości pytań, prrrrr....;)
    Dorodnego pęcherzyka, takiego w sam raz...

Paszcza, siostro moja - "jak nie przejdzie" to u mnie trwało zawsze tyle, że w końcu jak wchodziłam kaszląc do firmy, to przez zamknięte drzwi nawet z końca korytarza 60 metrowego słyszałam "cześć Ewa"..
    ale przecież nic mi nie było...;)
    Co miesiąc lekarzowi pokazujesz wnętrze intymne, to gardła nie pokażesz? :P
    Trzymam kciuki!

malgos741, Aasiula, kkisia, Mega, Simba, paszczakin, gretka, kapturnica, caffe, Mango, Sabina, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Zamówiłam desnoxan. Przekonałyście mnie do spróbowania rzucenia palenia z desmoxanem. Jako że cykl w tym miesiącu i tak poszedł na straty, to pomyślałam że warto to wykorzystać. Tych tabletek nie wolno stosować w ciąży.
    Zacznę jak dojdzie do mnie zamówienie. Mam nadzieję jeśli mogę na to liczyć, że mnie wesprzecie?

malgos741, Aasiula, Elfik, kkisia, Mega, gretka, kapturnica, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, Sabina, gosia7122, Arwena, iwcia77, macduska, megan8, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Zamówiłam desnoxan. Przekonałyście mnie do spróbowania rzucenia palenia z desmoxanem. Jako że cykl w tym miesiącu i tak poszedł na straty, to pomyślałam że warto to wykorzystać. Tych tabletek nie wolno stosować w ciąży.
    Zacznę jak dojdzie do mnie zamówienie. Mam nadzieję jeśli mogę na to liczyć, że mnie wesprzecie?
    Iwone super trzymam kciuki za rzucenie palenia... pierwszy krok wykonany. :)

Iwone, Aasiula, Elfik, kkisia, Mega, caffe, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Brawooooo !!!!!
    Mocno bede trzymać kciuki zeby sie udało rzucić to świństwo :)

malgos741, Elfik, Iwone, kkisia, Mega, caffe, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Małgoś :) Akurat wczoraj był dzień bezpłatnej wysyłki z apteki internetowej. Zamówienie złożyłam o 23.47 i załapałam się ;)
    U mnie w aptekach jest po 66zl tam był za 50,50 :D

Aasiula, malgos741, kkisia, caffe, Bozia3, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa dziś przegląda dokumenty małego. Oby nie było tam niczego, co będzie im trudno zaakceptować.

malgos741, kkisia, Mega, caffe, Bozia3, Sabina, gosia7122, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze coś. Jeśli macie dla mnie jakieś rady dotyczące rzucania palenia, to ja o nie bardzo proszę. Może coś z własnego lub czyjegoś doświadczenia ;)

malgos741, Aasiula, kkisia, kicia 123, caffe, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    I jeszcze coś. Jeśli macie dla mnie jakieś rady dotyczące rzucania palenia, to ja o nie bardzo proszę. Może coś z własnego lub czyjegoś doświadczenia ;)
    ja jak mi się chciało palić to jadłam mandarynki ... żeby nie przytyć ;)
    u mnie to świerze bo nie palę 25 dni.

BISCA, kkisia, Aasiula, Iwone, Elfik, caffe, ComeToMeBaby, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam rad co do niepalenia, nie palę
    dla mnie wystarczyłaby myśl, że bierne palenie niszczy zdrowie moich dzieci..
    :)

trzymam kciuki

Przeglądałam bluzki ciążowe...
    Mam ogromne poczucie humoru i dystans do siebie, ale te bluzki mnie przerosły...:)))))))))))))

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aca9f5aee8e3.jpg

malgos741, BISCA, kkisia, Mega, Aasiula, Simba, gretka, kapturnica, Iwone, caffe, Bozia3, Mango, ComeToMeBaby, Sabina, gosia7122, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kicia 123 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    ja mimo że jestem nowa rozumiem cie jak mało kto rzuciłam palenie 21 października 2014 ale z biorezonansem - niby bajer ale na mnie podziałał lepiej niż tabletki a teraz mój M rzuca z desmoksanem tez go wspieram

malgos741, Mega, Aasiula, gretka, kkisia, Iwone, Elfik, caffe, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    W rzucaniu palenia ZAWSZE! :)

Aasiula, kkisia, Iwone, Elfik, Sabina, Arwena, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Kapta, zanim lekarz zejdzie na zawał od ilości pytań, prrrrr....;)
    Dorodnego pęcherzyka, takiego w sam raz...
    !
    Myslisz ze go zasypie gradem krzyzowych pytan? ;) ?

kkisia, Elfik, Aasiula, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry mam nadzieje, ja dalej walcze na szmacie,awarie usuniete :-) byle do przodu

kkisia, Elfik, caffe, Aasiula, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Z wlasnego doswiadczenia wiem ,ze wazna jest konsekwencja i trzymanie sie tego..4tego dnia na desmoxanie wypalilam ostatniego papierosa a bylo ich za caly dzien 3...No i najgorsze co to zmienic nawyki...Mi ciezko bylo rano przy kawie...A odruch siegania po fajke zastapilam odruchem siegania po gume do zucia :)
    I Najlepsze co moglam zrobic to rzucuc ten syf...Bo jak jzu sie zajdzie w ciaze to org z braku nikotyny moze sie bardzo buntowac..

kkisia, Elfik, Iwone, caffe, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, gosia7122, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi zgodnie z zaleceniem ryba w puszce zastapiona rybą z piekarnika ;D No i rolmopsik mrrr

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 10:33

Elfik, Aasiula, Sabina, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Elfi zgodnie z zaleceniem ryba w puszce zastapiona rybą z piekarnika ;D No i rolmopsik mrrr

ja cie p,,,,
    teraz tak zdrowo się odżywiasz, że i ja muszę chyba coś zrobić.. bo mi głupio..
    może mnie biorezonas pomoże na pokochanie warzyw? ;)
    wiem, że zdrowe, ale żeby tak się katować..
    ;(

kapturnica, Aasiula, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6887 6888 6889 6890 6891 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ