35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
witam się kawką
i miłego dnia życzę wszystkim.kkisia, Aasiula, Iwone, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Hej
witam kobiety
Rada dla karmiącej, jeżeli chce takową przyjąć to z doświadczenia wiem że bardzo ważne jest pozytywne myślenie (że dasz radę ) i spokój oraz dużo płynów
dobrze jest jeżeli karmienie jest dla ciebie czymś pozytywnym
i cierpliwość na bolące sutki dobrym sposobem jest smarowanie je pokarmem lub miodem ( ale miód trzeba zmywać bardzo dokładnie przed karmieniem bo jest silnym alergenem za to goi rany fantastycznie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 09:08
Elfik, Iwone, kkisia, Mega, caffe, Bozia3, Sabina, gosia7122, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wszystkim podglądającym jajka, obyście się okazały dobrymi nioskami..
Kapta, zanim lekarz zejdzie na zawał od ilości pytań, prrrrr....
Dorodnego pęcherzyka, takiego w sam raz...
Paszcza, siostro moja - "jak nie przejdzie" to u mnie trwało zawsze tyle, że w końcu jak wchodziłam kaszląc do firmy, to przez zamknięte drzwi nawet z końca korytarza 60 metrowego słyszałam "cześć Ewa"..
ale przecież nic mi nie było...
Co miesiąc lekarzowi pokazujesz wnętrze intymne, to gardła nie pokażesz?
Trzymam kciuki!malgos741, Aasiula, kkisia, Mega, Simba, paszczakin, gretka, kapturnica, caffe, Mango, Sabina, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Zamówiłam desnoxan. Przekonałyście mnie do spróbowania rzucenia palenia z desmoxanem. Jako że cykl w tym miesiącu i tak poszedł na straty, to pomyślałam że warto to wykorzystać. Tych tabletek nie wolno stosować w ciąży.
Zacznę jak dojdzie do mnie zamówienie. Mam nadzieję jeśli mogę na to liczyć, że mnie wesprzecie?malgos741, Aasiula, Elfik, kkisia, Mega, gretka, kapturnica, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, Sabina, gosia7122, Arwena, iwcia77, macduska, megan8, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Dzień dobry
Zamówiłam desnoxan. Przekonałyście mnie do spróbowania rzucenia palenia z desmoxanem. Jako że cykl w tym miesiącu i tak poszedł na straty, to pomyślałam że warto to wykorzystać. Tych tabletek nie wolno stosować w ciąży.
Zacznę jak dojdzie do mnie zamówienie. Mam nadzieję jeśli mogę na to liczyć, że mnie wesprzecie?Iwone, Aasiula, Elfik, kkisia, Mega, caffe, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Zacznę jak dojdzie do mnie zamówienie. Mam nadzieję jeśli mogę na to liczyć, że mnie wesprzecie?
Mocno bede trzymać kciuki zeby sie udało rzucić to świństwo
malgos741, Elfik, Iwone, kkisia, Mega, caffe, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dzięki Małgoś
Akurat wczoraj był dzień bezpłatnej wysyłki z apteki internetowej. Zamówienie złożyłam o 23.47 i załapałam się
U mnie w aptekach jest po 66zl tam był za 50,50
Aasiula, malgos741, kkisia, caffe, Bozia3, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:I jeszcze coś. Jeśli macie dla mnie jakieś rady dotyczące rzucania palenia, to ja o nie bardzo proszę. Może coś z własnego lub czyjegoś doświadczenia
u mnie to świerze bo nie palę 25 dni.BISCA, kkisia, Aasiula, Iwone, Elfik, caffe, ComeToMeBaby, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nie mam rad co do niepalenia, nie palę
dla mnie wystarczyłaby myśl, że bierne palenie niszczy zdrowie moich dzieci..
trzymam kciuki
Przeglądałam bluzki ciążowe...
Mam ogromne poczucie humoru i dystans do siebie, ale te bluzki mnie przerosły...))))))))))))
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aca9f5aee8e3.jpgmalgos741, BISCA, kkisia, Mega, Aasiula, Simba, gretka, kapturnica, Iwone, caffe, Bozia3, Mango, ComeToMeBaby, Sabina, gosia7122, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zacznę jak dojdzie do mnie zamówienie. Mam nadzieję jeśli mogę na to liczyć, że mnie wesprzecie?malgos741, Mega, Aasiula, gretka, kkisia, Iwone, Elfik, caffe, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zacznę jak dojdzie do mnie zamówienie. Mam nadzieję jeśli mogę na to liczyć, że mnie wesprzecie?Aasiula, kkisia, Iwone, Elfik, Sabina, Arwena, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:I jeszcze coś. Jeśli macie dla mnie jakieś rady dotyczące rzucania palenia, to ja o nie bardzo proszę. Może coś z własnego lub czyjegoś doświadczenia
I Najlepsze co moglam zrobic to rzucuc ten syf...Bo jak jzu sie zajdzie w ciaze to org z braku nikotyny moze sie bardzo buntowac..kkisia, Elfik, Iwone, caffe, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, gosia7122, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Elfi zgodnie z zaleceniem ryba w puszce zastapiona rybą z piekarnika
No i rolmopsik mrrr
ja cie p,,,,
teraz tak zdrowo się odżywiasz, że i ja muszę chyba coś zrobić.. bo mi głupio..
może mnie biorezonas pomoże na pokochanie warzyw?
wiem, że zdrowe, ale żeby tak się katować..
;(kapturnica, Aasiula, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość