X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Czesc laski :-)
    Trzymam kciuki za nasze laski u gina i za Ineske :-)
    Elfi czemu nie pisalas o wizycie???? :-O :-O ile jest jajek?jedno? A fistacha juz widac? ;-)

Milego dnia :-)

Wisz, nie wszystkich to interesuje, co się u zaciążonych dzieje, afery się z tego nie da nakręcić...;)
    tej, co napisała "a jakbyście poroniły", nie chciałam weekendu psuć informacją, że wszystko dobrze..

Kochana, pęcherzyk jest - wysoko, własnie się dowiedziałam, że to dobrze, hmm
    Wielkość zgodna w cyklem, czyli jest ok
    Za dwa tygodnie wizyta z serduchem - oby..

Uuu, wredoto, jakby nawet coś za jakiś czas wyszło, to mogą być opuchnięte wargi sromowe!!! Zdarza się!!! ;)

Prawdę mówiąc to pewnie dopiero jak usłyszę serducho to uwierzę..
    Trzymajcie kciuki..
    Bo ja wciąż nie wierzę... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 12:37

kapturnica, Iwone, Sabina, Mega, gretka, moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Arwena, malgos741, dorbie, macduska, Mango, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Czesc laski :-)
    Trzymam kciuki za nasze laski u gina i za Ineske :-)
    Elfi czemu nie pisalas o wizycie???? :-O :-O ile jest jajek?jedno? A fistacha juz widac? ;-)

Milego dnia :-)
    dobry ten tekst o fistachu ;D
    No ja pisałam do Elfi ,ze ja tam chce corcie ale ..ale mam przeczucie ,ze to chlopaczor u mnie bedzie...Nie wiem skad ale tak sie mi wydaje..Wolała bym sie ejdnak mylic...

Elfik, Sabina, Mega, gretka, kkisia, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Prawdę mówiąc to pewnie dopiero jak usłyszę serducho to uwierzę..
    Trzymajcie kciuki..
    Bo ja wciąż nie wierzę... :)
    Ja tam pewnie uwierze jak dostane kopniaka albo urodze ;)

Elfik, Sabina, Mega, gretka, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tam pewnie uwierze jak dostane kopniaka albo urodze ;)

kopnąć cię mogę już teraz!

a czego się nie robi dla fumfeli.. :)))))))))))))))))))))

ino się nadstaw.. ;)

kapturnica, Sabina, kkisia, malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    kopnąć cię mogę już teraz!

a czego się nie robi dla fumfeli.. :)))))))))))))))))))))

ino się nadstaw.. ;)
    tylko kop w lewego półdupka , prawy mnie naprdala bo siniaka mam ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    tylko kop w lewego półdupka , prawy mnie naprdala bo siniaka mam ;)

?

A coś ty wyczyniała?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ?

A coś ty wyczyniała?
    No wiesz...slepemu nie trudno sie pierdyknac ;)

Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam sobie zycze updejtow ciazowych ;) szczegolnie jak ktora zacznie rzygac- zebym se mogla pomyslec, ze o! nie tylko ja ;) mi sie zaczelo tak w 6-7 tygodniu, wiec u Was juz zaraz, juz zaraz ;)

kapturnica, Bozia3, Elfik, Sabina, Mega, gretka, Simba, kkisia, malgos741, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja tam sobie zycze updejtow ciazowych ;) szczegolnie jak ktora zacznie rzygac- zebym se mogla pomyslec, ze o! nie tylko ja ;) mi sie zaczelo tak w 6-7 tygodniu, wiec u Was juz zaraz, juz zaraz ;)
    Ooo widzisz a ja mialam sie ciebie pytac kiedy zaczelas rzygusiac..bo my koncowka 6tego i nic..czasem cos zasmierdzi juedynie i przy myciu zebow lekko pociagnie...
    Ale to tak nagle cie wzielo ??..Ja w ciazy z mlodym nigdy nie wymiotowalam , pare razy zrobilo mi sie mdlo i niedobrze i tyle...To moze i teraz mnie ominie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 12:46

Sabina, Elfik, kkisia, malgos741, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ooo widzisz a ja mialam sie ciebie pytac kiedy zaczelas rzygusiac..bo my koncowka 6tego i nic..czasem cos zasmierdzi juedynie i przy myciu zebow lekko pociagnie...
    Ale to tak nagle cie wzielo ??..Ja w ciazy z mlodym nigdy nie wymiotowalam , pare razy zrobilo mi sie mdlo i niedobrze i tyle...To moze i teraz mnie ominie ;)

w 48 dc mam zaznaczone, ze to juz nie tylko "mdlosci", takze niedobrze mi bylo wczesniej, a jakos po tym dniu zaczelam pawiowac jak leci (sprawdzilam na belly- w 51)..

aa, przedwczoraj zezarlam pizze i bylo ok, moze mi przechodzi!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 12:57

kapturnica, Mega, Elfik, Sabina, gretka, kkisia, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jeszcze wszystko przed nami ;)

Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi ty cholernico, co sie tak kryjesz z tym lekarzem, co? ;) zeby mi to było po razostatni 0bicz.gif

Elfik, Sabina, kapturnica, gretka, kkisia, malgos741, Aasiula, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Elfi ty cholernico, co sie tak kryjesz z tym lekarzem, co? ;) zeby mi to było po razostatni 0bicz.gif

Lej, lej należy mi się...
    Będę raportować na bieżąco...:)

Ale tych relacji na żywo z porodówki nie pobiję.

Iwcię czytałam już zbiorczo, ale przy okazji wafelka jadłam i się tak w palec użarłam, że normalnie jak w kinie 5D, poczułam ból i skurcze..
    ;)

kapturnica, Sabina, kkisia, Mega, malgos741, Aasiula, iwcia77, Arwena, Mango, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello. U mnie dzis mroz i slonce. Musialam skrobac szyby, a nienawidze tego. A na koniec zaliczylam przepiekny szpagacik miedzy samochodami, jedna noga wleciala mi pod moje auto, druga pod sasiednie. Nie bardzo wiedzialam jak wstac, bo co, mialam sie wdrapywac po autach? Ale dalo rade, mam tylko wielkiego siniora na spuchnietym kolanie.
    A, waze 52 kg, bo dyskusja byla o tym ostatnio. I razem z corka kupilysmy sobie dzinsy w identycznym rozmiarze. ;-)
    Ale juz wiecej nie mam potrzeby zrzucac z cialka. ;-)

Simba, kkisia, Bozia3, Mega, malgos741, Aasiula, gosia7122, Arwena, MartaDidi, macduska, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, hejtow ci brakuje? ;)

E nieee, ja tez zamierzam byc laska po prodzie- czego my nie mamy w planach ;)
    Oproczwyciagania zarcia ze mnie przez dziecia- powrot do dobrych zwyczajow jedzeniowych.. I ja chce na basen z Adachem chodzic- od kiedy mozna dzieciaka na basen targac? Bardzo mi sie podobaja takie male ryby ;)

Simba, moremi, kkisia, mamatrojki80, Mega, anna maria, Aasiula, gosia7122, iwcia77, Arwena, kapturnica, macduska, Elfik lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jestem tu nowa, mam 40 i dwoje dzieci, od 2 miesiecy staram sie o 3, mieszkam w UK a tutaj zalatwianie niektorych rzeczy u GP graniczy z cudem, ciesze sie ze trafilam na te strone i w grono tylu wspanialych Pan, czuje sie podbudowana na duchu :) Pozdrawiam wszystkich z krainy deszczowcow, i zycze powodzenia, buziaki :*

moremi, Iwone, kkisia, Bozia3, mamatrojki80, Mega, gretka, anna maria, Aasiula, gosia7122, iwcia77, Arwena, Sabina, kapturnica, dorbie, macduska, Elfik, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Witam sie Kobiety po dluzszej nieobecnosci,melduje ze w zasadzie nic nie melduje,ino to ze wrocilam do sily i mam nadzieje ze juz na dobre i na zle :-)

Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie te ktore chca i oczywiscie te ktorym sie juz udalo!!! :):):)

moremi, Sabina, kkisia, Bozia3, Mega, gretka, anna maria, Aasiula, gosia7122, iwcia77, Arwena, malgos741, kapturnica, macduska, BISCA, Elfik, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Hejka

Witam sie Kobiety po dluzszej nieobecnosci,melduje ze w zasadzie nic nie melduje,ino to ze wrocilam do sily i mam nadzieje ze juz na dobre i na zle :-)

Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie te ktore chca i oczywiscie te ktorym sie juz udalo!!! :):):)
    Fajnie ze sie odezwalas, myślałam co tam u ciebie :) jak noga?

Aasiula, Arwena, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mozna od 4miesiaca my z Helka juz chodzimy:-)
    paszczakin wrote:
    Pusur, hejtow ci brakuje? ;)

E nieee, ja tez zamierzam byc laska po prodzie- czego my nie mamy w planach ;)isiaca
    Oproczwyciagania zarcia ze mnie przez dziecia- powrot do dobrych zwyczajow jedzeniowych.. I ja chce na basen z Adachem chodzic- od kiedy mozna dzieciaka na basen targac? Bardzo mi sie podobaja takie male ryby ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 14:28

Arwena, Mega, paszczakin, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nowa kolezanke ,u nas jest fajnie czasami nerwowo ale adrenalina tez potrzebna:-)

gosia7122, iwcia77, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 6889 6890 6891 6892 6893 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ