35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Czesc laski
Trzymam kciuki za nasze laski u gina i za Ineske
Elfi czemu nie pisalas o wizycie????ile jest jajek?jedno? A fistacha juz widac?
Milego dnia
Wisz, nie wszystkich to interesuje, co się u zaciążonych dzieje, afery się z tego nie da nakręcić...
tej, co napisała "a jakbyście poroniły", nie chciałam weekendu psuć informacją, że wszystko dobrze..
Kochana, pęcherzyk jest - wysoko, własnie się dowiedziałam, że to dobrze, hmm
Wielkość zgodna w cyklem, czyli jest ok
Za dwa tygodnie wizyta z serduchem - oby..
Uuu, wredoto, jakby nawet coś za jakiś czas wyszło, to mogą być opuchnięte wargi sromowe!!! Zdarza się!!!
Prawdę mówiąc to pewnie dopiero jak usłyszę serducho to uwierzę..
Trzymajcie kciuki..
Bo ja wciąż nie wierzę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 12:37
kapturnica, Iwone, Sabina, Mega, gretka, moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Arwena, malgos741, dorbie, macduska, Mango, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Czesc laski
Trzymam kciuki za nasze laski u gina i za Ineske
Elfi czemu nie pisalas o wizycie????ile jest jajek?jedno? A fistacha juz widac?
Milego dnia
No ja pisałam do Elfi ,ze ja tam chce corcie ale ..ale mam przeczucie ,ze to chlopaczor u mnie bedzie...Nie wiem skad ale tak sie mi wydaje..Wolała bym sie ejdnak mylic...Elfik, Sabina, Mega, gretka, kkisia, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:
Prawdę mówiąc to pewnie dopiero jak usłyszę serducho to uwierzę..
Trzymajcie kciuki..
Bo ja wciąż nie wierzę...
Elfik, Sabina, Mega, gretka, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja tam pewnie uwierze jak dostane kopniaka albo urodze
kopnąć cię mogę już teraz!
a czego się nie robi dla fumfeli..))))))))))))))))))))
ino się nadstaw..kapturnica, Sabina, kkisia, malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja tam sobie zycze updejtow ciazowych
szczegolnie jak ktora zacznie rzygac- zebym se mogla pomyslec, ze o! nie tylko ja
mi sie zaczelo tak w 6-7 tygodniu, wiec u Was juz zaraz, juz zaraz
kapturnica, Bozia3, Elfik, Sabina, Mega, gretka, Simba, kkisia, malgos741, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja tam sobie zycze updejtow ciazowych
szczegolnie jak ktora zacznie rzygac- zebym se mogla pomyslec, ze o! nie tylko ja
mi sie zaczelo tak w 6-7 tygodniu, wiec u Was juz zaraz, juz zaraz
Ale to tak nagle cie wzielo ??..Ja w ciazy z mlodym nigdy nie wymiotowalam , pare razy zrobilo mi sie mdlo i niedobrze i tyle...To moze i teraz mnie ominieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 12:46
Sabina, Elfik, kkisia, malgos741, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ooo widzisz a ja mialam sie ciebie pytac kiedy zaczelas rzygusiac..bo my koncowka 6tego i nic..czasem cos zasmierdzi juedynie i przy myciu zebow lekko pociagnie...
Ale to tak nagle cie wzielo ??..Ja w ciazy z mlodym nigdy nie wymiotowalam , pare razy zrobilo mi sie mdlo i niedobrze i tyle...To moze i teraz mnie ominie
w 48 dc mam zaznaczone, ze to juz nie tylko "mdlosci", takze niedobrze mi bylo wczesniej, a jakos po tym dniu zaczelam pawiowac jak leci (sprawdzilam na belly- w 51)..
aa, przedwczoraj zezarlam pizze i bylo ok, moze mi przechodzi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 12:57
kapturnica, Mega, Elfik, Sabina, gretka, kkisia, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Elfik, Sabina, kapturnica, gretka, kkisia, malgos741, Aasiula, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:
Lej, lej należy mi się...
Będę raportować na bieżąco...
Ale tych relacji na żywo z porodówki nie pobiję.
Iwcię czytałam już zbiorczo, ale przy okazji wafelka jadłam i się tak w palec użarłam, że normalnie jak w kinie 5D, poczułam ból i skurcze..
kapturnica, Sabina, kkisia, Mega, malgos741, Aasiula, iwcia77, Arwena, Mango, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEllo. U mnie dzis mroz i slonce. Musialam skrobac szyby, a nienawidze tego. A na koniec zaliczylam przepiekny szpagacik miedzy samochodami, jedna noga wleciala mi pod moje auto, druga pod sasiednie. Nie bardzo wiedzialam jak wstac, bo co, mialam sie wdrapywac po autach? Ale dalo rade, mam tylko wielkiego siniora na spuchnietym kolanie.
A, waze 52 kg, bo dyskusja byla o tym ostatnio. I razem z corka kupilysmy sobie dzinsy w identycznym rozmiarze.
Ale juz wiecej nie mam potrzeby zrzucac z cialka.Simba, kkisia, Bozia3, Mega, malgos741, Aasiula, gosia7122, Arwena, MartaDidi, macduska, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Pusur, hejtow ci brakuje?
E nieee, ja tez zamierzam byc laska po prodzie- czego my nie mamy w planach
Oproczwyciagania zarcia ze mnie przez dziecia- powrot do dobrych zwyczajow jedzeniowych.. I ja chce na basen z Adachem chodzic- od kiedy mozna dzieciaka na basen targac? Bardzo mi sie podobaja takie male rybySimba, moremi, kkisia, mamatrojki80, Mega, anna maria, Aasiula, gosia7122, iwcia77, Arwena, kapturnica, macduska, Elfik lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, jestem tu nowa, mam 40 i dwoje dzieci, od 2 miesiecy staram sie o 3, mieszkam w UK a tutaj zalatwianie niektorych rzeczy u GP graniczy z cudem, ciesze sie ze trafilam na te strone i w grono tylu wspanialych Pan, czuje sie podbudowana na duchu
Pozdrawiam wszystkich z krainy deszczowcow, i zycze powodzenia, buziaki :*
moremi, Iwone, kkisia, Bozia3, mamatrojki80, Mega, gretka, anna maria, Aasiula, gosia7122, iwcia77, Arwena, Sabina, kapturnica, dorbie, macduska, Elfik, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka
Witam sie Kobiety po dluzszej nieobecnosci,melduje ze w zasadzie nic nie melduje,ino to ze wrocilam do sily i mam nadzieje ze juz na dobre i na zle
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie te ktore chca i oczywiscie te ktorym sie juz udalo!!!moremi, Sabina, kkisia, Bozia3, Mega, gretka, anna maria, Aasiula, gosia7122, iwcia77, Arwena, malgos741, kapturnica, macduska, BISCA, Elfik, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Hejka
Witam sie Kobiety po dluzszej nieobecnosci,melduje ze w zasadzie nic nie melduje,ino to ze wrocilam do sily i mam nadzieje ze juz na dobre i na zle
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie te ktore chca i oczywiscie te ktorym sie juz udalo!!!jak noga?
Aasiula, Arwena, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
U nas mozna od 4miesiaca my z Helka juz chodzimy:-)paszczakin wrote:Pusur, hejtow ci brakuje?
E nieee, ja tez zamierzam byc laska po prodzie- czego my nie mamy w planach ;)isiaca
Oproczwyciagania zarcia ze mnie przez dziecia- powrot do dobrych zwyczajow jedzeniowych.. I ja chce na basen z Adachem chodzic- od kiedy mozna dzieciaka na basen targac? Bardzo mi sie podobaja takie male rybyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 14:28
Arwena, Mega, paszczakin, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość