35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Paszcza u nas się chodzi od skończonych 3 miesięcy - ale to dla dziecka zabawa - dorosły tylko stoi w wodzie, a dziecko się bawi...dla siebie samej, to trzeba se zorganizować wyjście solo...
iwcia77, Arwena, anna maria, paszczakin, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
melduje sie..
mam pytanie:
z cyckow sie leje a mi szkoda malego budzic ( spi od godziny ale wczesnie wypil z cyckow + 20 ml mleka z butelki, wiec jest najedzony )...lepiej sciagnac pokarm i zamrozic czy poczekac az sie maly obudzi a mi cycki wybuchna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 14:50
Arwena, gosia7122, Bozia3, Iwone, Sabina, Mega, anna maria, malgos741, macduska, Aasiula, Mango, Elfik, kkisia, ComeToMeBaby, slash lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:melduje sie..
mam pytanie:
z cyckow sie leje a mi szkoda malego budzic ( spi od godziny ale wczesnie wypil z cyckow + 20 ml mleka z butelki, wiec jest najedzony )...lepiej sciagnac pokarm i zamrozic czy poczekac az sie maly obudzi a mi cycki wybuchna?mamatrojki80, iwcia77, Iwone, dorbie, Sabina, anna maria, Arwena, malgos741, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
mam pytanie:
z cyckow sie leje a mi szkoda malego budzic ( spi od godziny ale wczesnie wypil z cyckow + 20 ml mleka z butelki, wiec jest najedzony )...lepiej sciagnac pokarm i zamrozic czy poczekac az sie maly obudzi a mi cycki wybuchna?
iwcia77, gosia7122, Mega, anna maria, malgos741, macduska, Aasiula, kicia 123, kkisia lubią tę wiadomość
-
mam pytanie:
z cyckow sie leje a mi szkoda malego budzic ( spi od godziny ale wczesnie wypil z cyckow + 20 ml mleka z butelki, wiec jest najedzony )...lepiej sciagnac pokarm i zamrozic czy poczekac az sie maly obudzi a mi cycki wybuchna?iwcia77, gosia7122, Iwone, Arwena, malgos741, macduska, caffe, Aasiula, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
okej ide sciagnac...ja sie boje , ze maly sie nie najada z cyckow bo czesto je wyproznia i nadal ryczy ze glodny... a ta butla z 20 ml to byla z witamina D, bo Alojz nie chce mu dawac z pipetki
Iwone, Mega, anna maria, Arwena, caffe, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:ja czasami budziłam mała ,położna mi mówiła żeby sciągać tylko tyle żeby poczuć ulgę,bo im więcej sciągasz tym produkcja większa.
iwcia77, gosia7122, Mega, Iwone, anna maria, Arwena, macduska, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:okej ide sciagnac...ja sie boje , ze maly sie nie najada z cyckow bo czesto je wyproznia i nadal ryczy ze glodny... a ta butla z 20 ml to byla z witamina D, bo Alojz nie chce mu dawac z pipetki
gosia7122, mamatrojki80, Iwone, anna maria, iwcia77, Arwena, macduska, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:okej ide sciagnac...ja sie boje , ze maly sie nie najada z cyckow bo czesto je wyproznia i nadal ryczy ze glodny... a ta butla z 20 ml to byla z witamina D, bo Alojz nie chce mu dawac z pipetki
Mega, anna maria, iwcia77, Arwena, gosia7122, caffe, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwcia77, moze ryczy bo chce possac, raczej po godzinie nie bylby zbyt glodny przy wyssaniu z dwoch cyckow. A jak go przystawisz, bo będzie mial przepełniony brzuch i tez będzie plakal. Sprobuj czy chodxi o ssanie i ew ponysl o smoczku
Iwone, anna maria, iwcia77, Arwena, caffe, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:okej ide sciagnac...ja sie boje , ze maly sie nie najada z cyckow bo czesto je wyproznia i nadal ryczy ze glodny... a ta butla z 20 ml to byla z witamina D, bo Alojz nie chce mu dawac z pipetki
Nie macie wit. d bezpośrednio wciskanej do buzi? Kupujesz takie w żelowych kapsułkach, przekręcasz główke i wciskasz zawartość do buźki....Iwone, Mega, anna maria, iwcia77, Arwena, gosia7122, caffe, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Jak Helcia byla na wczesniakach to widzialm jak pielegniarki braly smoczek od butelki wlewaly tam troche mleka i w to dawaly wit,czy jakies lekarstwo i wtedy mialy pewnosc ze dziecko wszystko wypilo.
iwcia77, gretka, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
wit D mam w kropelkach z pipetka, ale Alojz sie wtraca i mnie wkurwia, bo se nie da wytlumaczyc...ale jak pojdzimy do pediatry razem to mu pediatra powie..uparty jest strasznie
tak aby poczyc ulge sciagnelam 60 ml z obu cyckowgretka, anna maria, Iwone, Bozia3, Arwena, malgos741, macduska, gosia7122, dorbie, Aasiula, Mega, Sabina, kicia 123, Elfik, kkisia, Mango lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:wit D mam w kropelkach z pipetka, ale Alojz sie wtraca i mnie wkurwia, bo se nie da wytlumaczyc...ale jak pojdzimy do pediatry razem to mu pediatra powie..uparty jest strasznie
tak aby poczyc ulge sciagnelam 60 ml z obu cyckowiwcia77, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie.
Dzieki za wszystkie pozytywne kciuki.Przydały się .
Jest w macicy pecherzyk o wymiarze 8.98 mm z widocznym ciałkiem żółtym o wielkości 3.44 mm endometrium 24mm
Jak na ten moment wszystko idealnie
Mina gina jak pokazałam mu wyniki bety -bezcenna Widziałam zaskoczenie ale i to ,że sie ucieszył..Stwierdził ,że natura jest przewrotna i sama pisze scenariusze .
Przepisał badania i kolejna wizyta za 2tygodnie 2lutego by zobaczyć dzidzie...Arwena, gretka, iwcia77, anna maria, malgos741, Reni, Iwone, macduska, gosia7122, paszczakin, Bursztyn, caffe, dorbie, Aasiula, Mega, Niuta, moremi, Sabina, Elfik, kkisia, Lucky, ComeToMeBaby, Mala79 lubią tę wiadomość