35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no dziewczyny gin ma opóźnienie, wchodzę dopiero o 18.20.
macduska, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:to niezły poślizg, ciekawe ile ja jutro posiedzę
kapturnica, Iwone, macduska, gretka, Mega, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczynki
Bozia, Kajetan nie dozc ze przystojny to jeszcze eleganckiswietny garniturek i te szelki
Ty z A. tez siwietnie wygladacie
Iwcia, wspolczuje Alojzowej obsesji, na pewno to Ci nie pomaga wrocic do rownowagi, mam jednak nadzieje ze sie wszystko ulozy
Kaptur, gratuluje udanej wizyty i zaciskam juz kciuki za nastepna
Elfik, Tobie rowniez gratuluje i tez zaciskam
No i zapomnialam co tam jeszcze mialam komu napisac.
Mam dzis dyzur w poradni i moj maz idzie po raz pierwszy sam do weterynarza z Leonem, ktory ma katar od 2 tyg. i leje mu sie cos paskudnego z nosa dodatkowo utrudniajac oddychanie- co ma juz samo w sobie utrudnione z racji budowy twarzy.
Czy aby sobie poradzi? Maz oczywiscie, bo Leon to wiem ze tak
Denerwuje sie...czy podejscie do dzieci jest podobne?Aasiula, Arwena, macduska, kapturnica, iwcia77, Mega, Sabina, MartaDidi, Reni, gosia7122, anna maria, malgos741, Elfik, caffe, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:ale nie będzie pisał tu na forum, prawda .... ?
macduska, Mega, Arwena, gretka, Sabina, Aasiula, gosia7122, malgos741, Elfik, caffe, kkisia, Iwone, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPierworodny mówi dzisiaj do mnie:
" Wiesz mamo - odzyskalem wiarę w ludzi...
Miałem resztkę wody w butelce i kolega poprosił, bo chciał się napić. Dałem mu, a on po wypiciu nie wrzucił mi jej chamsko do kaptura tylko spokojnie odnósł do śmietnika.
Pomyślałem sobie - o ile świat byłby lepszy gdyby ludzie byli dla siebie milsi."
wzruszyłam się...
Mega, Arwena, kapturnica, gretka, Sabina, Aasiula, Reni, gosia7122, Elfik, caffe, kkisia, Iwone, ComeToMeBaby, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:rozkminicie go szybko- znak rozpoznawczy...bedzie pisal po wlosku - ha ha
Iwcia mnie mój maż wkurwiał przez pierwsze dwa lata po urodzeniu Pierworodnego... dasz radę
a z tą pipetką przesadzaArwena, kapturnica, gretka, Sabina, Aasiula, Elfik, caffe, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja po wizycie.
Dzieki za wszystkie pozytywne kciuki.Przydały się .
Jest w macicy pecherzyk o wymiarze 8.98 mm z widocznym ciałkiem żółtym o wielkości 3.44 mm endometrium 24mm
Jak na ten moment wszystko idealnie
Mina gina jak pokazałam mu wyniki bety -bezcenna Widziałam zaskoczenie ale i to ,że sie ucieszył..Stwierdził ,że natura jest przewrotna i sama pisze scenariusze .
Przepisał badania i kolejna wizyta za 2tygodnie 2lutego by zobaczyć dzidzie...
Rozumiem że na MOJE clo mam czekać do lutegoMega, Arwena, macduska, Sabina, Aasiula, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny