X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • gretka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a widziałyście, że mamatrójki się pojawia?

mamatrójki, odezwij się! :-)

o widzialam- juz ktorys dzien sie poltajniaczy

macduska, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka jak kręgosłup?
    lepiej?
    czy lepiej nie mówić?

Mega, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dzisiaj podobno Blue Monday- ciekawe dlaczego akurat dzisiaj i jaka podstawa ku temu?
    moze Bursztyn cos w temacie?

iwcia77 lubi tę wiadomość

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    gretka jak kręgosłup?
    lepiej?
    czy lepiej nie mówić?

z wczorajszej zapowiedzi dzisiaj lepiej- chociaz w nocy nie bylam sie w stanie przekrecic, dzisiaj ciut lepiej- ale musze pamietac - bez gwaltownych ruchow
    u mnie dzis maraton prania :-)

Sabina, macduska, Arwena, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

gretka
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    rozkminicie go szybko- znak rozpoznawczy...bedzie pisal po wlosku - ha ha
    Iwcia, cudne Bobo.. Gratuluje!!!! Dzien dobry

Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    a dzisiaj podobno Blue Monday- ciekawe dlaczego akurat dzisiaj i jaka podstawa ku temu?
    moze Bursztyn cos w temacie?
    Arnall wyliczyl uzywajac algorytmu w ktorym uwzglednil faktor "pogodowy", psych.- czyli niedotrzymanie obietnic noworocznych i finansowy- bo trzeba splacic prezenty swiateczne- i wyszlo mu ze ten najgorszy dzien, najbardziej przygnebiajacy dzien wypadnie wlasnie w poniedzialek pod koniec stycznia...
    mnie to akurat nie obeszlo dzisiaj :)

Bree, Sabina, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia Twoj synek to juz kawal chlopa... Super chlopaczek, ani sie obejrzysz, a bedzie Tobie smigal...

Sabina, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a widziałyście, że mamatrójki się pojawia?

mamatrójki, odezwij się! :-)

Cześć Dziewczyny, ostatnim razem trochę kompulsywnie skasowałam konto... potem tego żałowałam, ale nie mogłam ponownie założyć konta w tak krótkim czasie (zasady ovu). Poza tym czułam się mało komfortowo po ostatnim powitaniu :-)

Pozdrawiam Was wszystkie.

macduska, Mega, gosia7122, Sabina, Arwena, MartaDidi, kapturnica, gretka, Elfik, Lucky, caffe, anna maria, kkisia, Iwone, Aasiula, BISCA, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Arnall wyliczyl uzywajac algorytmu w ktorym uwzglednil faktor "pogodowy", psych.- czyli niedotrzymanie obietnic noworocznych i finansowy- bo trzeba splacic prezenty swiateczne- i wyszlo mu ze ten najgorszy dzien, najbardziej przygnebiajacy dzien wypadnie wlasnie w poniedzialek pod koniec stycznia...
    mnie to akurat nie obeszlo dzisiaj :)

postanowień nie zrobiłam, długów ne zaciągnęłam- nie obeszło mnie też

chociaż raz ;-)

Bursztyn, Mega, Sabina, kapturnica, gretka, kkisia, Aasiula, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Cześć Dziewczyny, ostatnim razem trochę kompulsywnie skasowałam konto... potem tego żałowałam, ale nie mogłam ponownie założyć konta w tak krótkim czasie (zasady ovu). Poza tym czułam się mało komfortowo po ostatnim powitaniu :-)

Pozdrawiam Was wszystkie.

witamy ponownie :-)

i nie zniechęcaj się tak od razu, tu trzeba mieć twardy tyłek żeby przetrwać

ale jest fajnie,
    przynajmniej mi się podoba

mamatrojki80, gosia7122, Mega, Sabina, Aasiula, Arwena, gretka, caffe, anna maria, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    I witam Bree,
    czyżbyś była Gotowa na Wszystko? ;-)
    powiem Ci ze bylam na "przegladzie" hormonalnych i yszlo mi wszystko w normie, ale badania robione dwa razy w UK bo tu mieszkam.... ja im jakos nie wierze, takie badania z tego co sie orientuje robi sie w odpowiednim dniu cyklu a nie tak kiedy popadnie, bylam tez u polskiego ginka prywatnie ktory zajrzal tu i tam i tez do niczego sie nie przyczepil, mam juz dwoje dzieci 21 i 15 lat no i tak przy ostatnim dzwonku (bo mam 40) chcialam jeszcze jedno... od 2 miesiecy poczynilismy starania...zobaczymy z jakim efektem, strasznie sie ciesze ze trafilam na te stronke miedzy takie fajne kobietki ktore ofiaruja mi tyle wsparcia bo czulam sie juz troche jak dinozaur ale widze ze nie jestem sama... trzymajcie sie wszystkie, powodzenia i zdrowka zycze <3

gosia7122, macduska, Mega, Sabina, Margolcia88, Aasiula, Arwena, MartaDidi, malgos741, gretka, Lucky, caffe, kkisia, anna maria, Iwone, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    postanowień nie zrobiłam, długów ne zaciągnęłam- nie obeszło mnie też

chociaż raz ;-)
    A co z twoimi butami? ;)

Sabina, kapturnica, gretka, kkisia, Bree lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    powiem Ci ze bylam na "przegladzie" hormonalnych i yszlo mi wszystko w normie, ale badania robione dwa razy w UK bo tu mieszkam.... ja im jakos nie wierze, takie badania z tego co sie orientuje robi sie w odpowiednim dniu cyklu a nie tak kiedy popadnie, bylam tez u polskiego ginka prywatnie ktory zajrzal tu i tam i tez do niczego sie nie przyczepil, mam juz dwoje dzieci 21 i 15 lat no i tak przy ostatnim dzwonku (bo mam 40) chcialam jeszcze jedno... od 2 miesiecy poczynilismy starania...zobaczymy z jakim efektem, strasznie sie ciesze ze trafilam na te stronke miedzy takie fajne kobietki ktore ofiaruja mi tyle wsparcia bo czulam sie juz troche jak dinozaur ale widze ze nie jestem sama... trzymajcie sie wszystkie, powodzenia i zdrowka zycze <3

a to Ty początkująca jesteś,
    powodzenia i działajcie
    oby z jak najszybszym skutkiem :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 17:36

gosia7122, Sabina, Mega, Aasiula, Arwena, caffe, kkisia, Bree, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A co z twoimi butami? ;)

aaaaaaaaa !
    wczoraj dostałam je z powrotem,
    tym razem jeden prawy a drugi lewy ;-)

miałam wczoraj napisać ale mi umknęło

Sabina, gosia7122, Mega, Aasiula, kapturnica, gretka, Elfik, caffe, kkisia, Bree, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    aaaaaaaaa !
    wczoraj dostałam je z powrotem,
    tym razem jeden prawy a drugi lewy ;-)

miałam wczoraj napisać ale mi umknęło
    To pelen sukces :-D

kapturnica, gretka, Elfik, kkisia, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To pelen sukces :-D
    :-D

kapturnica, kkisia, Bree lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Bree witaj jak Ty sie czujesz jak dinozaur to co ja mam powiedzieć,staraj się a na pewno sie uda
    mamatrójki witam rownież i nie zrażaj sie ,czasami bywa ostro ale dziewczyny są spoko

Sabina, Aasiula, caffe, kkisia, Natka_79, anna maria, Bree, Bozia3 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe kolexanki :-)
    Mamotrojki mam nadzieje ze tym razem poczatek wypadnie lepiej :-)
    Bree witaj :-)

Mega, Aasiula, Elfik, caffe, kkisia, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór. Właśnie minął mój pierwszy cykl z Ovu.Na drugi nie mam siły, w ogóle nie mam siły już mierzyć temperatury, obserwować się itp. Nawet do lekarza na umówioną wizytę nie chce mi się iść.
    Ja po prostu MAM DOŚĆ.
    i tyle Wam powiem .
    :(

Elfik, Bree, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Dobry wieczór. Właśnie minął mój pierwszy cykl z Ovu.Na drugi nie mam siły, w ogóle nie mam siły już mierzyć temperatury, obserwować się itp. Nawet do lekarza na umówioną wizytę nie chce mi się iść.
    Ja po prostu MAM DOŚĆ.
    i tyle Wam powiem .
    :(
    Po jednym miesiacu staran?

moremi, macduska, Aasiula, Sabina, Mega, kapturnica, gretka, kkisia, Bree, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6893 6894 6895 6896 6897 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ