35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:gretka jak kręgosłup?
lepiej?
czy lepiej nie mówić?
z wczorajszej zapowiedzi dzisiaj lepiej- chociaz w nocy nie bylam sie w stanie przekrecic, dzisiaj ciut lepiej- ale musze pamietac - bez gwaltownych ruchow
u mnie dzis maraton praniaSabina, macduska, Arwena, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
iwcia77 wrote:rozkminicie go szybko- znak rozpoznawczy...bedzie pisal po wlosku - ha ha
Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
gretka wrote:a dzisiaj podobno Blue Monday- ciekawe dlaczego akurat dzisiaj i jaka podstawa ku temu?
moze Bursztyn cos w temacie?
mnie to akurat nie obeszlo dzisiaj
Bree, Sabina, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:a widziałyście, że mamatrójki się pojawia?
mamatrójki, odezwij się!
Cześć Dziewczyny, ostatnim razem trochę kompulsywnie skasowałam konto... potem tego żałowałam, ale nie mogłam ponownie założyć konta w tak krótkim czasie (zasady ovu). Poza tym czułam się mało komfortowo po ostatnim powitaniu
Pozdrawiam Was wszystkie.macduska, Mega, gosia7122, Sabina, Arwena, MartaDidi, kapturnica, gretka, Elfik, Lucky, caffe, anna maria, kkisia, Iwone, Aasiula, BISCA, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Arnall wyliczyl uzywajac algorytmu w ktorym uwzglednil faktor "pogodowy", psych.- czyli niedotrzymanie obietnic noworocznych i finansowy- bo trzeba splacic prezenty swiateczne- i wyszlo mu ze ten najgorszy dzien, najbardziej przygnebiajacy dzien wypadnie wlasnie w poniedzialek pod koniec stycznia...
mnie to akurat nie obeszlo dzisiaj
postanowień nie zrobiłam, długów ne zaciągnęłam- nie obeszło mnie też
chociaż razBursztyn, Mega, Sabina, kapturnica, gretka, kkisia, Aasiula, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Cześć Dziewczyny, ostatnim razem trochę kompulsywnie skasowałam konto... potem tego żałowałam, ale nie mogłam ponownie założyć konta w tak krótkim czasie (zasady ovu). Poza tym czułam się mało komfortowo po ostatnim powitaniu
Pozdrawiam Was wszystkie.
witamy ponownie
i nie zniechęcaj się tak od razu, tu trzeba mieć twardy tyłek żeby przetrwać
ale jest fajnie,
przynajmniej mi się podobamamatrojki80, gosia7122, Mega, Sabina, Aasiula, Arwena, gretka, caffe, anna maria, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I witam Bree,
czyżbyś była Gotowa na Wszystko?gosia7122, macduska, Mega, Sabina, Margolcia88, Aasiula, Arwena, MartaDidi, malgos741, gretka, Lucky, caffe, kkisia, anna maria, Iwone, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:postanowień nie zrobiłam, długów ne zaciągnęłam- nie obeszło mnie też
chociaż razSabina, kapturnica, gretka, kkisia, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:powiem Ci ze bylam na "przegladzie" hormonalnych i yszlo mi wszystko w normie, ale badania robione dwa razy w UK bo tu mieszkam.... ja im jakos nie wierze, takie badania z tego co sie orientuje robi sie w odpowiednim dniu cyklu a nie tak kiedy popadnie, bylam tez u polskiego ginka prywatnie ktory zajrzal tu i tam i tez do niczego sie nie przyczepil, mam juz dwoje dzieci 21 i 15 lat no i tak przy ostatnim dzwonku (bo mam 40) chcialam jeszcze jedno... od 2 miesiecy poczynilismy starania...zobaczymy z jakim efektem, strasznie sie ciesze ze trafilam na te stronke miedzy takie fajne kobietki ktore ofiaruja mi tyle wsparcia bo czulam sie juz troche jak dinozaur ale widze ze nie jestem sama... trzymajcie sie wszystkie, powodzenia i zdrowka zycze
a to Ty początkująca jesteś,
powodzenia i działajcie
oby z jak najszybszym skutkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 17:36
gosia7122, Sabina, Mega, Aasiula, Arwena, caffe, kkisia, Bree, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A co z twoimi butami?
aaaaaaaaa !
wczoraj dostałam je z powrotem,
tym razem jeden prawy a drugi lewy
miałam wczoraj napisać ale mi umknęło
Sabina, gosia7122, Mega, Aasiula, kapturnica, gretka, Elfik, caffe, kkisia, Bree, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bree wrote:powiem Ci ze bylam na "przegladzie" hormonalnych i yszlo mi wszystko w normie, ale badania robione dwa razy w UK bo tu mieszkam.... ja im jakos nie wierze, takie badania z tego co sie orientuje robi sie w odpowiednim dniu cyklu a nie tak kiedy popadnie, bylam tez u polskiego ginka prywatnie ktory zajrzal tu i tam i tez do niczego sie nie przyczepil, mam juz dwoje dzieci 21 i 15 lat no i tak przy ostatnim dzwonku (bo mam 40) chcialam jeszcze jedno... od 2 miesiecy poczynilismy starania...zobaczymy z jakim efektem, strasznie sie ciesze ze trafilam na te stronke miedzy takie fajne kobietki ktore ofiaruja mi tyle wsparcia bo czulam sie juz troche jak dinozaur ale widze ze nie jestem sama... trzymajcie sie wszystkie, powodzenia i zdrowka zycze
mamatrójki witam rownież i nie zrażaj sie ,czasami bywa ostro ale dziewczyny są spokoSabina, Aasiula, caffe, kkisia, Natka_79, anna maria, Bree, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry wieczór. Właśnie minął mój pierwszy cykl z Ovu.Na drugi nie mam siły, w ogóle nie mam siły już mierzyć temperatury, obserwować się itp. Nawet do lekarza na umówioną wizytę nie chce mi się iść.
Ja po prostu MAM DOŚĆ.
i tyle Wam powiem .
Elfik, Bree, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Dobry wieczór. Właśnie minął mój pierwszy cykl z Ovu.Na drugi nie mam siły, w ogóle nie mam siły już mierzyć temperatury, obserwować się itp. Nawet do lekarza na umówioną wizytę nie chce mi się iść.
Ja po prostu MAM DOŚĆ.
i tyle Wam powiem .
moremi, macduska, Aasiula, Sabina, Mega, kapturnica, gretka, kkisia, Bree, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość