35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwcia cudny ten twój Ivo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 15:38
gretka, iwcia77, Mega, Sabina, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:mowi ze to niehigieniczne...
iwcia77, gretka, gosia7122, macduska, Iwone, caffe, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kapta ciesze sie ze wszystko gra:-)kapturnica wrote:Ja po wizycie.
Dzieki za wszystkie pozytywne kciuki.Przydały się .
Jest w macicy pecherzyk o wymiarze 8.98 mm z widocznym ciałkiem żółtym o wielkości 3.44 mm endometrium 24mm
Jak na ten moment wszystko idealnie
Mina gina jak pokazałam mu wyniki bety -bezcenna Widziałam zaskoczenie ale i to ,że sie ucieszył..Stwierdził ,że natura jest przewrotna i sama pisze scenariusze .
Przepisał badania i kolejna wizyta za 2tygodnie 2lutego by zobaczyć dzidzie...kapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja pierdziu - zwariował czy co??? przecież na takiej zasadzie to wszystko jest niehigieniczne...a jak go wyjałowi, to też źle, bo potem będzie reagował na byle gówniany pyłek....
Arwena, Bozia3, kapturnica, macduska, Iwone, paszczakin, Bursztyn, caffe, Aasiula, Mega, Sabina, Elfik, kkisia, Lucky, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:mowi ze to niehigieniczne...
a tak to dupa bo jak dziewczyny piszą osadza się na ściankach butelki bo to jest oleista ciecz ...iwcia77, kapturnica, Iwone, gosia7122, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kapta super wieści
ja dopiero na 17.20 wizytę ale może mieć opóźnienie; )Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 15:46
kapturnica, Iwone, gretka, gosia7122, Aasiula, Mega, Sabina, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
gretka wrote:Kapta super
rozumiem ze jestes uspokojona co najmniej do nastepnej wizyty?
Ale wypompowana emocjonalnie jestemArwena, gretka, gosia7122, malgos741, Iwone, dorbie, Aasiula, Mega, Sabina, Elfik, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:..czego mozna sie spodziewac po facecie paranoiku ...wlasnie takich debilnych rzeczy...
iwcia77, Mega, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Iwcia77, moze ryczy bo chce possac, raczej po godzinie nie bylby zbyt glodny przy wyssaniu z dwoch cyckow. A jak go przystawisz, bo będzie mial przepełniony brzuch i tez będzie plakal. Sprobuj czy chodxi o ssanie i ew ponysl o smoczku
Bozia ,Kajtek śliczny taki mały elegancik.
Kapta świetne wieści ,trzymam kciuki za dalsze pomyślne wiescikapturnica, Aasiula, Arwena, iwcia77, Mega, Sabina, Pusurek, kkisia, anna maria, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:..czego mozna sie spodziewac po facecie paranoiku ...wlasnie takich debilnych rzeczy...
gosia7122, Iwone, Aasiula, mamatrojki80, Bursztyn, gretka, macduska, iwcia77, Mega, Sabina, Elfik, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Buzia mały Kate przystojniak; )
Mega, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
Witam
do weekendu jeszcze tylko 4 dni !
Iwone gratuluję postanowienia - oby się udało!
Elfik- bluzki niezłe
Kapta i Elf- gratuluję pęcherzyków!
Za nioski trzymam kciuki,
kapturnica, malgos741, Iwone, Aasiula, gosia7122, gretka, Mega, Sabina, Elfik, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny