35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:pytanie do cycatych,
gdzie kupujecie tzn. jakiej firmy biustonosze?
osttnio mam problem z dobraniem
cycki urosły i mam wrazenie że w starym staniku mam je w okolicy pępka
stanik stary jak matka ziemia a nowego nijak nie mogę dobrać
znalazłam jeden- rozmiar 70 H ale był ochydny
mierzyłam Nipplexy ale w nich cycki stercz na bokiMega, Bursztyn, Sabina, malgos741, kapturnica, Elfik, kkisia, Aasiula, Bree, macduska, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dziewczyny, siedzę jeszcze w poczekalni jeszcze 4 pacjentki.
Sabina, Mega, moremi, kapturnica, gretka, Arwena, kkisia, Iwone, Aasiula, Bree, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymacduska wrote:pytanie do cycatych,
mierzyłam Nipplexy ale w nich cycki stercz na boki
Zanim urodziła się Młoda (czytaj miałam więcej kasy) kupowalam Freya, Fanstasy, Curvy Kate
moremi, kapturnica, Elfik, kkisia, Bree, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Margolcia są wśród nas dziewczyny, które starają się latami i niestety...
Morek dobrze prawi, my za Ciebie nic nie zrobimy. Masz dosyć? odpuść, przemyśl wszystko, może taki odpoczynek dobrze Wam zrobi? Czasami urlop od starań robi cuda.
Słyszałam już od kilku koleżanek, jak to zaszły w ciążę tuż po tym, jak odpuściły,ale sama boję się ryzykować takiego urlopu.
Wiem, że latami - wczoraj się dowiedziałam, że w kwietniu rodzi moja znajoma, która chyba 7 lat się starała.
No jakie pozostaje wyjście starać się i czekać.
Jak na wiosnę sprawdzą mi drożność, to wszystko się okaże...Elfik, caffe, kkisia, Aasiula, Bree, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Piracie- to jest nas dwoch, Papiez takze jej nie lubi
moremi, Bursztyn, kapturnica, kkisia, Aasiula, Bree, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:pytanie do cycatych,
Wacia cycki Ci urosły jak Dodzie? Mąż dobrze masował?Mega, malgos741, kapturnica, gretka, Elfik, kkisia, Aasiula, Bree, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Słyszałam już od kilku koleżanek, jak to zaszły w ciążę tuż po tym, jak odpuściły,ale sama boję się ryzykować takiego urlopu.
Wiem, że latami - wczoraj się dowiedziałam, że w kwietniu rodzi moja znajoma, która chyba 7 lat się starała.
Jak na wiosnę sprawdzą mi drożność, to wszystko się okaże...
odpuscic trzeba sobie w glowiemoremi, Sabina, kicia 123, kapturnica, Margolcia88, gretka, Elfik, Arwena, kkisia, Aasiula, Bree, macduska, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Słyszałam już od kilku koleżanek, jak to zaszły w ciążę tuż po tym, jak odpuściły,ale sama boję się ryzykować takiego urlopu.
Jak na wiosnę sprawdzą mi drożność, to wszystko się okaże...kapturnica, Margolcia88, Elfik, Arwena, kkisia, Aasiula, Bree, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:nie na tym polega odpuszczanie
odpuscic trzeba sobie w glowiemoremi, Bursztyn, Mega, kapturnica, gretka, kkisia, Aasiula, Bree, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie na tym polega odpuszczanie
odpuscic trzeba sobie w glowie
Ale życzę Ci Margolcia, żebyś tak długo nie czekała. Jeżeli jednak będziesz musiała, to podpowiemy jakie jeszcze badania zrobić. A na razie weź sobie aromatyczną kąpiel, wypij winko czy piwko i obejrzyj jakąś komedię.Mega, Sabina, malgos741, Margolcia88, kapturnica, MartaDidi, Elfik, Arwena, kkisia, gosia7122, Aasiula, Bree, macduska, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:nie na tym polega odpuszczanie
odpuscic trzeba sobie w glowieSabina, Mega, Bursztyn, Margolcia88, malgos741, Arwena, kkisia, gosia7122, Aasiula, Bree, macduska, caffe, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:
Rozumiem i tego nie potrafię.
ale warto
inaczej sie spaliszWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 18:28
kicia 123, Sabina, kapturnica, Margolcia88, Mega, kkisia, Aasiula, Bree, macduska, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Chodzi mi o to, że skoro czujesz, że nie dajesz rady, starania Cię wypalają, to po co męczyć siebie i męża? Ja nie mówię, że masz rezygnować, czy odkładać starania do plus nieskończoności, ale czasem nawet miesiąc odpoczynku dobrze robi
Fakt. Wiecie, raz tak się zdarzyło, że po monitoringu okazało się, że mały jest pęcherzyk i może nie być owulacji.
I pamiętam , jak mój mąż wstał o poranku ( a był to niedzielny poranek) i rzekł:,,Nie ma to jak miesiąc bez jaja".
Ja też tak to odczułam, taką ulgę, że możemy się pozbyć choć raz tego napięcia i presji, którą sami sobie stwarzamy. I właśnie to był ten miesiąc po marcu, w którym tak się wypaliłam.Jakby natura sama chciała dać mi odpocząć.Mega, kkisia, Bree, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Słyszałam już od kilku koleżanek, jak to zaszły w ciążę tuż po tym, jak odpuściły,ale sama boję się ryzykować takiego urlopu.
Jak na wiosnę sprawdzą mi drożność, to wszystko się okaże...
Nie wierz w te ludowe opowieści o odpuszczeniu starań, jeśli starasz się długo bez efektu to widocznie coś nie gra, szukaj przyczyny efektywnie, dziś kobieta jeśli chce się diagnozować, a potem leczyć nie może być bierna, bo nawet lekarze często bagatelizują nasze problemy.kapturnica, kicia 123, moremi, gretka, Elfik, Arwena, kkisia, gosia7122, Aasiula, Bree, macduska, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie można się "fiksować" na tych staraniach. Po miesiącu nie wyszło i jest dramat, a co jak nie wyjdzie za dwa miesiące, albo trzy? A może i pół roku?
Ale życzę Ci Margolcia, żebyś tak długo nie czekała. Jeżeli jednak będziesz musiała, to podpowiemy jakie jeszcze badania zrobić. A na razie weź sobie aromatyczną kąpiel, wypij winko czy piwko i obejrzyj jakąś komedię. -
Sabina wrote:Teraz mam Vena, miewałam Gaja - zalety - ładne, niedrogie, wady nie są to staniki na lata
Zanim urodziła się Młoda (czytaj miałam więcej kasy) kupowalam Freya, Fanstasy, Curvy Kate
Chcesz mnie dobić?Bursztyn, Sabina, Mega, MartaDidi, kapturnica, kkisia, Aasiula, Bree, macduska, malgos741, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:pytanie do cycatych,
mierzyłam Nipplexy ale w nich cycki stercz na bokiSabina, kapturnica, Elfik, kkisia, Aasiula, Bree, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę