35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Pomyslilas eminencje z Margolcia
Sabina, Bursztyn, Mega, kapturnica, kkisia, Aasiula, Bree, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
MartaDidi wrote:Ja kupuje Konrada- a przrobilam mnostwo chantanelle, triumphy, valisere i wyladowalam w polskim konradzie, czasem kupuje tez Cleo by Panache... Ladnie podnosi i zbiera...
Idę po bandaż elastyczny. On najładniej "zbiera".MartaDidi, Sabina, Bursztyn, Mega, malgos741, kapturnica, Elfik, kkisia, Aasiula, Bree, macduska, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Że mnie nie stać?
Nie sądze
Spoko, doczekasz się, że będziesz mieć takie wielkie jak mama, Twoja mamakapturnica, malgos741, MartaDidi, Mega, Sabina, kkisia, gosia7122, Aasiula, Bree, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Morcia!!
Ja tez sie przyłaczam do tych teskniacych za piratem
Nie pamietam , ktora tu z dziołch nówek wspominała o staraniach z dojeżdzajacym mezem..Powiem tyle ,ze moj chUop wiecej bywa poza domem niz w domu.Mam jednostronną drożność .Ale przy dobrym kombinowaniu mozna było tak ustawic cykl(ja kombinowałam tabletkami antykoncepcyjnymi) by miec mozliwosc przynajmniej sprobowac..Mysmy mieli 6na 12 cykli kiedy mozna było dłubac i .
Ps. Ja tam nie wierze w odpuszczanie staran .Można mieć dość i wkurwiać sie itp.Ale tak sie panocku nie da ot ho rzucic wsio...Bo jak cos odpuścic skoro nam na tym tak zależy ??Ja tam spine miałam za każdym razem .A obserwowac sie warto nawet po to by wiedziec jak nasz org działa.
A tak w ogóle to wywaliło mnie..Chyba zszedł ze mnie nerwmoremi, malgos741, MartaDidi, Margolcia88, Sabina, Mega, gretka, Elfik, Arwena, Natka_79, kkisia, gosia7122, Aasiula, Bree, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:pytanie do cycatych,
gdzie kupujecie tzn. jakiej firmy biustonosze?
osttnio mam problem z dobraniem
cycki urosły i mam wrazenie że w starym staniku mam je w okolicy pępka
stanik stary jak matka ziemia a nowego nijak nie mogę dobrać
znalazłam jeden- rozmiar 70 H ale był ochydny
mierzyłam Nipplexy ale w nich cycki stercz na boki
http://www.kontri.pl/
najbardziej lubię firmę AVA jest przystępna cenowo i jednocześnie ładne ma modele albo MATWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 18:43
mamatrojki80, malgos741, Sabina, kkisia, Bree, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie można się "fiksować" na tych staraniach. Po miesiącu nie wyszło i jest dramat, a co jak nie wyjdzie za dwa miesiące, albo trzy? A może i pół roku?
Ale życzę Ci Margolcia, żebyś tak długo nie czekała. Jeżeli jednak będziesz musiała, to podpowiemy jakie jeszcze badania zrobić. A na razie weź sobie aromatyczną kąpiel, wypij winko czy piwko i obejrzyj jakąś komedię.moremi, kapturnica, Sabina, Margolcia88, kkisia, gosia7122, Aasiula, Bree, macduska, Pusurek, Bozia3 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
kapturnica wrote:Morcia!!
Nie pamietam , ktora tu z dziołch nówek wspominała o staraniach z dojeżdzajacym mezem..Powiem tyle ,ze moj chUop wiecej bywa poza domem niz w domu.Mam jednostronną drożność .Ale przy dobrym kombinowaniu mozna było tak ustawic cykl(ja kombinowałam tabletkami antykoncepcyjnymi) by miec mozliwosc przynajmniej sprobowac..Mysmy mieli 6na 12 cykli kiedy mozna było dłubac i .
Ps. Ja tam nie wierze w odpuszczanie staran .Można mieć dość i wkurwiać sie itp.Ale tak sie panocku nie da ot ho rzucic wsio...Bo jak cos odpuścic skoro nam na tym tak zależy ??Ja tam spine miałam za każdym razem .A obserwowac sie warto nawet po to by wiedziec jak nasz org działa.
A tak w ogóle to wywaliło mnie..Chyba zszedł ze mnie nerwkapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, Bree, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie można się "fiksować" na tych staraniach. Po miesiącu nie wyszło i jest dramat, a co jak nie wyjdzie za dwa miesiące, albo trzy? A może i pół roku?
Ale życzę Ci Margolcia, żebyś tak długo nie czekała. Jeżeli jednak będziesz musiała, to podpowiemy jakie jeszcze badania zrobić. A na razie weź sobie aromatyczną kąpiel, wypij winko czy piwko i obejrzyj jakąś komedię.
Dzięki. Fiksuję naprawdę.Sabina, Bree lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Winko pij, dobrze gada... Ja po winku zaciazylam, nie jednym acz szkoda- 6 ich bylo, jedno za drugim, czasowo tylko rozciagniete na caly dzien. i material genetyczny plci meskiej, rzecz jasna, bo samo winko lane nie zadziala...
Bo wiesz, jak są pijane, to czasami nie trafiająmalgos741, Sabina, Mega, Elfik, kkisia, Aasiula, Bree, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie sądzę (wyobraź sobie, że cedzę te słowa przez zęby). Ona ma namioty.
Ps. Wiedziałam jaki biust ma Twoja mama i to nie było złośliwe z mojej strony.
Ps.2. Mam nadzieję, że będziesz miała duże cyce i wtedy zobaczysz jak to nie jest fajnieTo było złośliwe
Mega, moremi, Elfik, kkisia, Aasiula, Bree, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie sądzę (wyobraź sobie, że cedzę te słowa przez zęby). Ona ma namioty.
u mnie to nie miało miejsca, babcia balony, mama Tereska, ja z siostra dwie Tereski
Sabina, kapturnica, gretka, moremi, Elfik, kkisia, Aasiula, Bree, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Kapta, ja mialam faceta na owulacje...szedl jak przeciag...Na zadanie...
MartaDidi, Sabina, gretka, Mega, moremi, kkisia, Elfik, Mango, Aasiula, Arwena, Bree, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A plemniki też były nawalone tak jak komórka jajowa?
Bo wiesz, jak są pijane, to czasami nie trafiająSabina, Mega, moremi, kkisia, Elfik, Mango, Arwena, Bree, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:Morcia!!
A tak w ogóle to wywaliło mnie..Chyba zszedł ze mnie nerw
Niby odpuściłam ale i tak liczyłam tyle tylko ze tempki nie mierzyłam ale mimo wszystko miałam nadzieję w wakacje też kombinowałam z tabsami żeby cykl dobrze wypadał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 18:41
kapturnica, Elfik, Aasiula, Bree lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wiem, wiem... Wiedziałam, że reakcją będzie ekstatyczny wybuch radości
Ps. Wiedziałam jaki biust ma Twoja mama i to nie było złośliwe z mojej strony.
Ps.2. Mam nadzieję, że będziesz miała duże cyce i wtedy zobaczysz jak to nie jest fajnieTo było złośliwe
a ja nadal czekam ...opóźnienie 2 godziny; )Sabina, kapturnica, Mega, kkisia, Aasiula, Bree, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Moj tez jak zjezdzal czasem dosłownie na pare dni to był tekst No żona jak?kiedy??Szedł jak przecinek i nie dla przyjemności jedynie..Kurwe mam nadziejem, że to tez a nie tylko dla dzieciaka..Ale po prostu mało romantycznie nie raz było.Ot braliśmy sie za działanie .Bo trza było i juz ..
Sabina, malgos741, kapturnica, kicia 123, gretka, Mega, moremi, Natka_79, kkisia, Elfik, gosia7122, Iwone, Aasiula, Mango, Arwena, Bree, macduska, Pusurek, caffe, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę