X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pomyslilas eminencje z Margolcia ;)
    Nie. Zgadzając się z Eminencją dopisałam swoje.

Sabina, Bursztyn, Mega, kapturnica, kkisia, Aasiula, Bree, macduska lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mybra.pl

iwcia77 lubi tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja kupuje Konrada- a przrobilam mnostwo chantanelle, triumphy, valisere i wyladowalam w polskim konradzie, czasem kupuje tez Cleo by Panache... Ladnie podnosi i zbiera...
    I Ty?
    Idę po bandaż elastyczny. On najładniej "zbiera".

MartaDidi, Sabina, Bursztyn, Mega, malgos741, kapturnica, Elfik, kkisia, Aasiula, Bree, macduska, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Hmmm...
    Chcesz mnie dobić?
    Że mnie nie stać? ;)
    Nie sądze ;)

Spoko, doczekasz się, że będziesz mieć takie wielkie jak mama, Twoja mama :)

moremi, Mega, malgos741, kapturnica, gretka, Elfik, kkisia, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie. Zgadzając się z Eminencją dopisałam swoje.
    aaaa.....bo myslalam ze odpowiadalas Margolci

kapturnica lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    I Ty?
    Idę po bandaż elastyczny. On najładniej "zbiera".
    wez i dla mnie jeden ;)

Sabina, moremi, Mega, kkisia, gosia7122, Aasiula, Bree, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Że mnie nie stać? ;)
    Nie sądze ;)

Spoko, doczekasz się, że będziesz mieć takie wielkie jak mama, Twoja mama :)
    Nie sądzę (wyobraź sobie, że cedzę te słowa przez zęby). Ona ma namioty.

kapturnica, malgos741, MartaDidi, Mega, Sabina, kkisia, gosia7122, Aasiula, Bree, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morcia!! <3 Ja tez sie przyłaczam do tych teskniacych za piratem 8)

Nie pamietam , ktora tu z dziołch nówek wspominała o staraniach z dojeżdzajacym mezem..Powiem tyle ,ze moj chUop wiecej bywa poza domem niz w domu.Mam jednostronną drożność .Ale przy dobrym kombinowaniu mozna było tak ustawic cykl(ja kombinowałam tabletkami antykoncepcyjnymi) by miec mozliwosc przynajmniej sprobowac..Mysmy mieli 6na 12 cykli kiedy mozna było dłubac i .
    Ps. Ja tam nie wierze w odpuszczanie staran .Można mieć dość i wkurwiać sie itp.Ale tak sie panocku nie da ot ho rzucic wsio...Bo jak cos odpuścic skoro nam na tym tak zależy ??Ja tam spine miałam za każdym razem .A obserwowac sie warto nawet po to by wiedziec jak nasz org działa.
    A tak w ogóle to wywaliło mnie..Chyba zszedł ze mnie nerw 8)

moremi, malgos741, MartaDidi, Margolcia88, Sabina, Mega, gretka, Elfik, Arwena, Natka_79, kkisia, gosia7122, Aasiula, Bree, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    pytanie do cycatych,

gdzie kupujecie tzn. jakiej firmy biustonosze?

osttnio mam problem z dobraniem
    cycki urosły i mam wrazenie że w starym staniku mam je w okolicy pępka :-/

stanik stary jak matka ziemia a nowego nijak nie mogę dobrać

znalazłam jeden- rozmiar 70 H ale był ochydny

mierzyłam Nipplexy ale w nich cycki stercz na boki
    Ja mam rozmiar 75 F i kupuje w internecie na stronie
    http://www.kontri.pl/
    najbardziej lubię firmę AVA jest przystępna cenowo i jednocześnie ładne ma modele albo MAT

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 18:43

mamatrojki80, malgos741, Sabina, kkisia, Bree, iwcia77 lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie można się "fiksować" na tych staraniach. Po miesiącu nie wyszło i jest dramat, a co jak nie wyjdzie za dwa miesiące, albo trzy? A może i pół roku?
    Ale życzę Ci Margolcia, żebyś tak długo nie czekała. Jeżeli jednak będziesz musiała, to podpowiemy jakie jeszcze badania zrobić. A na razie weź sobie aromatyczną kąpiel, wypij winko czy piwko i obejrzyj jakąś komedię.
    Winko pij, dobrze gada... Ja po winku zaciazylam, nie jednym acz szkoda- 6 ich bylo, jedno za drugim, czasowo tylko rozciagniete na caly dzien. i material genetyczny plci meskiej, rzecz jasna, bo samo winko lane nie zadziala...:-)

moremi, kapturnica, Sabina, Margolcia88, kkisia, gosia7122, Aasiula, Bree, macduska, Pusurek, Bozia3 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Nie pamietam , ktora tu z dziołch nówek wspominała o staraniach z dojeżdzajacym mezem..Powiem tyle ,ze moj chUop wiecej bywa poza domem niz w domu.Mam jednostronną drożność .Ale przy dobrym kombinowaniu mozna było tak ustawic cykl(ja kombinowałam tabletkami antykoncepcyjnymi) by miec mozliwosc przynajmniej sprobowac..Mysmy mieli 6na 12 cykli kiedy mozna było dłubac i .
    Ps. Ja tam nie wierze w odpuszczanie staran .Można mieć dość i wkurwiać sie itp.Ale tak sie panocku nie da ot ho rzucic wsio...Bo jak cos odpuścic skoro nam na tym tak zależy ??Ja tam spine miałam za każdym razem .A obserwowac sie warto nawet po to by wiedziec jak nasz org działa.
    Kapta, ja mialam faceta na owulacje...szedl jak przeciag...Na zadanie...

kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, Bree, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie można się "fiksować" na tych staraniach. Po miesiącu nie wyszło i jest dramat, a co jak nie wyjdzie za dwa miesiące, albo trzy? A może i pół roku?
    Ale życzę Ci Margolcia, żebyś tak długo nie czekała. Jeżeli jednak będziesz musiała, to podpowiemy jakie jeszcze badania zrobić. A na razie weź sobie aromatyczną kąpiel, wypij winko czy piwko i obejrzyj jakąś komedię.

Dzięki. Fiksuję naprawdę.

Sabina, Bree lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Winko pij, dobrze gada... Ja po winku zaciazylam, nie jednym acz szkoda- 6 ich bylo, jedno za drugim, czasowo tylko rozciagniete na caly dzien. i material genetyczny plci meskiej, rzecz jasna, bo samo winko lane nie zadziala...:-)
    A plemniki też były nawalone tak jak komórka jajowa?
    Bo wiesz, jak są pijane, to czasami nie trafiają ;)

malgos741, Sabina, Mega, Elfik, kkisia, Aasiula, Bree, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Wiem, wiem... Wiedziałam, że reakcją będzie ekstatyczny wybuch radości ;)

Ps. Wiedziałam jaki biust ma Twoja mama i to nie było złośliwe z mojej strony.
    Ps.2. Mam nadzieję, że będziesz miała duże cyce i wtedy zobaczysz jak to nie jest fajnie ;) To było złośliwe ;)

Mega, moremi, Elfik, kkisia, Aasiula, Bree, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To twoja córka powinna miec, podobno dziedziczy sie co drugie pokolenie ;) u mnie to nie miało miejsca, babcia balony, mama Tereska, ja z siostra dwie Tereski ;)

Sabina, kapturnica, gretka, moremi, Elfik, kkisia, Aasiula, Bree, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Kapta, ja mialam faceta na owulacje...szedl jak przeciag...Na zadanie...
    Moj tez jak zjezdzal czasem dosłownie na pare dni to był tekst No żona jak?kiedy??Szedł jak przecinek i nie dla przyjemności jedynie..Kurwe mam nadziejem, że to tez a nie tylko dla dzieciaka..Ale po prostu mało romantycznie nie raz było.Ot braliśmy sie za działanie .Bo trza było i juz ..

MartaDidi, Sabina, gretka, Mega, moremi, kkisia, Elfik, Mango, Aasiula, Arwena, Bree, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A plemniki też były nawalone tak jak komórka jajowa?
    Bo wiesz, jak są pijane, to czasami nie trafiają ;)
    No tym chyba pomoglo, wiesz, takie trzezwe sztywniaki to tylko krawaty i okulary poprawiaja, a nawalone, wesole towarzystwo- to im wielkie jajo niestarszne...

Sabina, Mega, moremi, kkisia, Elfik, Mango, Arwena, Bree, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kicia 123 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Tu Kapta masz rację ja bo to ja mam męża co go nie ma w domu i pracuje na wyjeździe
    Niby odpuściłam ale i tak liczyłam tyle tylko ze tempki nie mierzyłam ale mimo wszystko miałam nadzieję w wakacje też kombinowałam z tabsami żeby cykl dobrze wypadał

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 18:41

kapturnica, Elfik, Aasiula, Bree lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wiem, wiem... Wiedziałam, że reakcją będzie ekstatyczny wybuch radości ;)

Ps. Wiedziałam jaki biust ma Twoja mama i to nie było złośliwe z mojej strony.
    Ps.2. Mam nadzieję, że będziesz miała duże cyce i wtedy zobaczysz jak to nie jest fajnie ;) To było złośliwe ;)
    dobrze gadasz ;)
    a ja nadal czekam ...opóźnienie 2 godziny; )

Sabina, kapturnica, Mega, kkisia, Aasiula, Bree, macduska lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moj tez jak zjezdzal czasem dosłownie na pare dni to był tekst No żona jak?kiedy??Szedł jak przecinek i nie dla przyjemności jedynie..Kurwe mam nadziejem, że to tez a nie tylko dla dzieciaka..Ale po prostu mało romantycznie nie raz było.Ot braliśmy sie za działanie .Bo trza było i juz ..
    Dokladnie. Nie ma ze boli- jak trzeba to i 4x po 2 razy...I pamietam, ze po ktoryms razie chcialam sie po prostu przytulic, a on przerazony zza koldry do mnie- KOBIETO CZEGO TY JESZCZE ODE MNIE CHCESZ? WSZYSTKO CO SOBIE NAZBIERALEM JUZ ZABRALAS... Zal mi sie chlopa zrobilo...

Sabina, malgos741, kapturnica, kicia 123, gretka, Mega, moremi, Natka_79, kkisia, Elfik, gosia7122, Iwone, Aasiula, Mango, Arwena, Bree, macduska, Pusurek, caffe, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6896 6897 6898 6899 6900 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ