35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Tak..uspokojona..Wszystko idealnie jak na ten moment..Kurde nie da sie nie miec emocji patrzac na pecherzyk i majac swiadomosc ,ze za niedlugo urosnie tam dziecko..
Ale wypompowana emocjonalnie jestemBree, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Sabbcia mam nadzieje ,że ja będe sie cieszyć za nie długi czas na Ciebie,..
I wszystko bedzie idealnie jak powinno byc
Zreszta za wszystkie dziewczyny , no bo kazda z nas zasługuje na to
Kurteczka czyzbym robila sie sentymentalna..kapturnica, Sabina, Bree, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:wiecie co a ja dzisiaj robilam test ovu i o 10 byl pozytywny a o 19.30 negatyw ,pozamiatane yyyyyyy
Pierwszy raz tak mialam kilka godzin ???Aasiula, Sabina, gretka, Bree, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kapta. Elfi gratuluje cial zoltych i zassanych w macicach kijanek ( cos musialam wymyslec by nie bylo slitasnie) oby tak dalej.
Bozia Aniol Kajetan fajowy gosc.
Cos mialam jeszcze ale nie pamietAm... A witam nowe kolezanki.Sabina, kapturnica, Arwena, Aasiula, Bree, Mega, kkisia, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:wiecie co a ja dzisiaj robilam test ovu i o 10 byl pozytywny a o 19.30 negatyw ,pozamiatane yyyyyyy
Pierwszy raz tak mialam kilka godzin ???
kapturnica, Aasiula, Bree, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pierwszy raz tak mialam kilka godzin ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 19:48
Sabina, Aasiula, macduska, Bree, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNapieprzaja mnie jajniki. Za wczesnie. Ciekawe ile mi sie bedzie cykl regulowal, bratowej 4 msc dochodzil do siebie, hmmm.
Morek tak Cie czytam i boje sie ze bede miec problem z endometrium. Okresy man slabe, ten ostatni to juz w ogole. Tego mi jeszcze trzaArwena, Bree, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kapta, dzięki za info. Swoje ciąże prowadziłam u ordynatora ( mój tez z tych co od razu do szpitala kładzie) także zobaczę co ten cykl przyniesie i wybiorę sie do niego.
Ech, zaś mnie żołądek boli jakby ktos mi na nim stałkapturnica, Bree, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kapta, dzięki za info. Swoje ciąże prowadziłam u ordynatora ( mój tez z tych co od razu do szpitala kładzie) także zobaczę co ten cykl przyniesie i wybiorę sie do niego.
Ech, zaś mnie żołądek boli jakby ktos mi na nim stałBo moj bardzo lubi kroic
Sabina, Bree, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:No tym chyba pomoglo, wiesz, takie trzezwe sztywniaki to tylko krawaty i okulary poprawiaja, a nawalone, wesole towarzystwo- to im wielkie jajo niestarszne...
bujda
my wypiliśmy jakieś hektolitry merlota i nicSabina, Aasiula, kapturnica, Arwena, Bree, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No moze..Bo trafilas byc moze na szczyt lh..Chociaz kazdy mowi cos inengo kiedy testy robic..JA robilam o 12 i pozniej o 16tej i oba byly mega mocne..A na drugi dzien juz slabizna w tych samych godzinach..takze do roboty !!
Sabina, kapturnica, kicia 123, Bree, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:no dzialam dzialam ale malo romantyczne juz to jest
Aasiula, Sabina, kicia 123, gretka, Mango, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Winko pij, dobrze gada... Ja po winku zaciazylam, nie jednym acz szkoda- 6 ich bylo, jedno za drugim, czasowo tylko rozciagniete na caly dzien. i material genetyczny plci meskiej, rzecz jasna, bo samo winko lane nie zadziala...
szacun hihihi idę przetrząsnąć spiżarkę
kicia 123, kapturnica, Bree, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość