35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Dziewczyny,
zaraz po pytaniu o pokrowiec na cycki poszłam na spacer z kijami
po półgodzinnym marszu zrobiło mi się przeraźliwie słabo i gorąco, drżały mi mięśnie, kręciło się w głowie,
nie dałam rady iść i mąż mnie przywiózł,
to było z pół godziny temu a do tej pory drżenie się utrzymuje...
po przyjeździe do domu ciśnienie -90/55
katastrofaElfik lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a ja se myślę, że chyba zaszaleję w tym cyklu i kupię sobie testy ovu. jeszcze nigdy nie korzystałam. no raz kozie śmierć.
kupilam 2 opakowania. Baba sie troche zdziwila ze az tyle chce, a ja dopiero w domu sie zorientowalam ze kosztowaly 70 zl! Brawo dla mnie
Aasiula, macduska, kapturnica, MartaDidi, gretka, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:a cukier i insuline masz ok? ja np. mam limit 4km z kijkami( przed musze cos przegryzc)i ani 10 krokow wiecej- rat zrobilam wyjatek- to jak wydluzylam sobie trase o doslownie pare krokow i po powrocie poszlam jeszcze do pralni i zostalam juz na schodach, przytulilam sie do sciany, bo telep i zawroty- m po mnie przyszedl bo sobie tak siedzialam z 10min, no a ile mozna wyyjmowac pranie z suszarki?
jutro mam zamiar zrobić rano cukier i potem do lekarzakapturnica, Aasiula, MartaDidi, Elfik, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja tez zaszalalam
kupilam 2 opakowania. Baba sie troche zdziwila ze az tyle chce, a ja dopiero w domu sie zorientowalam ze kosztowaly 70 zl! Brawo dla mnie
Sabina, Aasiula, MartaDidi, ComeToMeBaby, Arwena, Elfik, Mega, kkisia, malgos741, caffe, iwcia77, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Kapta dobrze gada wysilkowe pokarze wszystko , i holter calodobowy
Sabina, MartaDidi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Wczoraj to myslałam ze sie oleje
Mowie mu Ty moze jakies urozmaicenie cos innego
HA i co moj chlop, z tego ze ma motocykl ubral sie w skory łacznie z kaskiem
Kurna schodził ze schodow z gracja kaczora.No zachlysnelam sie jak go zobaczyłam i prawie sie udusiłam hyhyhy pozniej kuzwa bylo 40 min sciagania galotow bo troszku przymale sie zrobiły a w domu ciepło bo kominek
Kurwa ja mokra on wqurwiny ze nie moze zdjac.
No dzialo sie było urozmaicenie jak nic hyhyhyhySabina, Aasiula, gretka, Elfik, Mega, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no- z mojej perspektywy to jest tak:
1. mam młodszego, mało wyżytego a bardzo sprawnego fizycznie i kondycyjnie
2. jest w sumie jak na początku, w końcu rok to nie wyrok
3. post dłuższy niż trzy dni jest nie do zniesienia (właśnie ostatnio wygłodniała przez cały dzień molestowałam swojego chłopa po czym on nie wytrzymał, rzucił magiczne słowa "ściągaj spodnie" i... planowany post z 4 dni skrócił się do 2,5 dnia zanim odda żołnierzyki do badania. no- minimum chcą 2 dni, więc długo nie musiałam mieć poczucia winy że popsułam nam plany- w końcu 2,5 dnia to więcej niż minimum
4. myślimy o zachodzeniu ponad pół roku
5. o to to to- w głowie jest, że trzeba. że teraz to są płodne i nie można stracić okazji. a że nie wiadomo kiedy ovu to jeszcze raz. i jeszcze raz. i mimo, że z częstotliwością i ochotą nie ma kłopotu (patrz wyżej) to sama świadomość prokreacji jest. i nie da się o tym zapomnieć.Sabina, Aasiula, mamatrojki80, kicia 123, MartaDidi, gretka, Elfik, kkisia, moremi, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dobra zabawa
..Tylko trza sie pilnowac coby 2godz przed robieniem testu nie pic nic..I nie rob z porannego moczu... Bo wynik moze byc zafalszowany
ta dobra zabawa to...? celowanie czy już zrobić test czy jeszcze nie? -
kapturnica wrote:no holter ciezej wydrzyc..Wiem ,ze u nas w niektorych przychodniach maja zapisy na holter albo klada do szpitala..ale wysilkowe powinnas Macdu miec...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 20:20
kapturnica, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:W necie sa za grosiwo tetsy lh.U mnie sie one sprawdziły.Ja mialam full pakiet testow od Iwci i zużyłam ostatnie sztukiw tym cyklu..
ja kupuje tutaj:
http://www.przedciaza.pl/kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
kapturnica wrote:Phiii rok???No to z czym ty do ludzi...Jak bedziesz z tym samym chlopem z 17lat to juz ten post bedziesz miewala dluzszy ehhehehe
Aasiula, mamatrojki80, gretka, kapturnica, ComeToMeBaby, Mango, Sabina, Mega, kkisia, moremi, caffe, Bozia3, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
kapturnica wrote:W necie sa za grosiwo tetsy lh.U mnie sie one sprawdziły.Ja mialam full pakiet testow od Iwci i zużyłam ostatnie sztukiw tym cyklu..
cóż, tak paczam na mój wykres i może nie zdążą przyjść jak w necie zamówię. hmm... muszę dokonać analizyczymś kierować przy zakupie?
kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość