35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech, jestem w tym samym klubie, cykle co prawda regularne ale intensywność okresu to masakraSabina wrote:Napieprzaja mnie jajniki. Za wczesnie. Ciekawe ile mi sie bedzie cykl regulowal, bratowej 4 msc dochodzil do siebie, hmmm.
Morek tak Cie czytam i boje sie ze bede miec problem z endometrium. Okresy man slabe, ten ostatni to juz w ogole. Tego mi jeszcze trza
Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja tam wiem jedno..Jakby nie okresy abstynencji wymuszone rozjazdami pewnie mielibysmy nie raz nie dwa siebie dosc .I raczej to by bylo z mojej strony na bank....A zwl sexujac sie na zawolanie.....Mysle ,ze wiedzą co mam na mysli te dziewczyny co sa w dluzszych juz zwiazkach..I nie chodzi tu tylko o temperament .Ot po prostu z czasem wydaje mi sie ,ze bardziej nam zalezy na tym przytuleniu sie niz na bzyknieciu na stoliku..Ja tam dawniej moglam wszedzie i byle jak..Teraz jestem jak ksiezniczka , tylko w lozku coby mi bylo max wygodniekicia 123 wrote:po piętnastu albo więcej akrobacje uprawiać i nie nudzić się to jest sztuka
Aasiula, Elfik, Arwena, Natka_79, Sabina, kkisia, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Moze to ten sam
Bo moj bardzo lubi kroic 
Hehe, a mieszkasz na Opolszczyźnie ? Mój, to starszy facet, zabiegi i operacje to jego konik, na oddziale pracuje tez jego syn ale nie ma takiego talentu jak tata.
kapturnica, Arwena, MartaDidi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mi dziś przysżlo zamówienie testy owulacyjne i ciążowe tych owulacyjnych nigdy nie używałam może ktoś instrukcji udzieli kiedy i jak bo Kapta coś pisała że trzeba nie pic przez dwie godziny przed z zrobieniem testu i nie robić z rannego moczu?
kapturnica, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
hmm czy ja wiem cena i iloscia ..W necie wszzystkei rpaktrycznie takie same..No i dodatek patzr bo daja ciazowe testy do pakietow w gratisachComeToMeBaby wrote:no to szkoda, szkoda

cóż, tak paczam na mój wykres i może nie zdążą przyjść jak w necie zamówię. hmm... muszę dokonać analizy
czymś kierować przy zakupie?
ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Malopolska niestetyNatka_79 wrote:Hehe, a mieszkasz na Opolszczyźnie ? Mój, to starszy facet, zabiegi i operacje to jego konik, na oddziale pracuje tez jego syn ale nie ma takiego talentu jak tata.
Ale z opolszczyzny znam Brzeg tam mieszka moja szwagierka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 20:29
iwcia77 lubi tę wiadomość

-
Podobno, najlpeiej robic 2razy dziennie w tych samych mniej wiecej godzinach by nie rpzegapic piku lh.Czyli jak dzis robisz w poludnie i o 19 to kolejnego dnia robisz w podobnych godzinach...No i wstrzymujesz sie troche z piciem bo z rozrzedzonego moczu ciezko pik wylapac..kicia 123 wrote:mi dziś przysżlo zamówienie testy owulacyjne i ciążowe tych owulacyjnych nigdy nie używałam może ktoś instrukcji udzieli kiedy i jak bo Kapta coś pisała że trzeba nie pic przez dwie godziny przed z zrobieniem testu i nie robić z rannego moczu?
kicia 123 lubi tę wiadomość

-
Moj bral salfazin , selen i wit e...ComeToMeBaby wrote:a mój m własnie zajrzał mi przez ramię i mówi: ooo.... forum widzę w ruchu
to może zapytaj kolezanek o jakies suplementy dla mnie, na lepsze plemniory 
no to pytam.
bo ja mu dziś wspomniałam, że tu na TYM forum, w wątkach z tłem medycznym widziałam, ze faceci też czesto biora jakieś suplementy, typu kwas foliowy czy cynk, ale nie umiałam mu dokładnie powiedzieć jakie.
on mówi: to może wezmę te co tam reklamują w TV, jakiś braveran czy cuś
i się śmieje.
ja mówię: heh, tylko to to raczej na inne problemy..
ComeToMeBaby, MartaDidi, kkisia, Aasiula, kicia 123 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyczy wziełas torebke niebieską ze sobą?macduska wrote:Dziewczyny,
zaraz po pytaniu o pokrowiec na cycki poszłam na spacer z kijami
po półgodzinnym marszu zrobiło mi się przeraźliwie słabo i gorąco, drżały mi mięśnie, kręciło się w głowie,
nie dałam rady iść i mąż mnie przywiózł,
to było z pół godziny temu a do tej pory drżenie się utrzymuje...
po przyjeździe do domu ciśnienie -90/55
katastrofa
gretka, Mega, caffe, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój bierze to http://www.doz.pl/apteka/p65164-Fertimen_kapsulki_30_szt.ComeToMeBaby wrote:a mój m własnie zajrzał mi przez ramię i mówi: ooo.... forum widzę w ruchu
to może zapytaj kolezanek o jakies suplementy dla mnie, na lepsze plemniory 
no to pytam.
bo ja mu dziś wspomniałam, że tu na TYM forum, w wątkach z tłem medycznym widziałam, ze faceci też czesto biora jakieś suplementy, typu kwas foliowy czy cynk, ale nie umiałam mu dokładnie powiedzieć jakie.
on mówi: to może wezmę te co tam reklamują w TV, jakiś braveran czy cuś
i się śmieje.
ja mówię: heh, tylko to to raczej na inne problemy..
ma fajny skład ,my kupiliśmy dużo taniej na allegro
i od razu 2 opk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 20:46
ComeToMeBaby, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sama nie wiem ..kkisia wrote:Kapta Elf teraz juz do przodu

Malgos jak tam ?
iwcia77 lubi tę wiadomość