35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Napieprzaja mnie jajniki. Za wczesnie. Ciekawe ile mi sie bedzie cykl regulowal, bratowej 4 msc dochodzil do siebie, hmmm.
Morek tak Cie czytam i boje sie ze bede miec problem z endometrium. Okresy man slabe, ten ostatni to juz w ogole. Tego mi jeszcze trzaSabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:po piętnastu albo więcej akrobacje uprawiać i nie nudzić się to jest sztuka
Aasiula, Elfik, Arwena, Natka_79, Sabina, kkisia, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moze to ten sam
Bo moj bardzo lubi kroic
Hehe, a mieszkasz na Opolszczyźnie ? Mój, to starszy facet, zabiegi i operacje to jego konik, na oddziale pracuje tez jego syn ale nie ma takiego talentu jak tata.kapturnica, Arwena, MartaDidi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mi dziś przysżlo zamówienie testy owulacyjne i ciążowe tych owulacyjnych nigdy nie używałam może ktoś instrukcji udzieli kiedy i jak bo Kapta coś pisała że trzeba nie pic przez dwie godziny przed z zrobieniem testu i nie robić z rannego moczu?
kapturnica, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no to szkoda, szkoda
cóż, tak paczam na mój wykres i może nie zdążą przyjść jak w necie zamówię. hmm... muszę dokonać analizyczymś kierować przy zakupie?
ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Hehe, a mieszkasz na Opolszczyźnie ? Mój, to starszy facet, zabiegi i operacje to jego konik, na oddziale pracuje tez jego syn ale nie ma takiego talentu jak tata.
Ale z opolszczyzny znam Brzeg tam mieszka moja szwagierka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 20:29
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:mi dziś przysżlo zamówienie testy owulacyjne i ciążowe tych owulacyjnych nigdy nie używałam może ktoś instrukcji udzieli kiedy i jak bo Kapta coś pisała że trzeba nie pic przez dwie godziny przed z zrobieniem testu i nie robić z rannego moczu?
kicia 123 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:a mój m własnie zajrzał mi przez ramię i mówi: ooo.... forum widzę w ruchu
to może zapytaj kolezanek o jakies suplementy dla mnie, na lepsze plemniory
no to pytam.
bo ja mu dziś wspomniałam, że tu na TYM forum, w wątkach z tłem medycznym widziałam, ze faceci też czesto biora jakieś suplementy, typu kwas foliowy czy cynk, ale nie umiałam mu dokładnie powiedzieć jakie.
on mówi: to może wezmę te co tam reklamują w TV, jakiś braveran czy cuśi się śmieje.
ja mówię: heh, tylko to to raczej na inne problemy..ComeToMeBaby, MartaDidi, kkisia, Aasiula, kicia 123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Dziewczyny,
zaraz po pytaniu o pokrowiec na cycki poszłam na spacer z kijami
po półgodzinnym marszu zrobiło mi się przeraźliwie słabo i gorąco, drżały mi mięśnie, kręciło się w głowie,
nie dałam rady iść i mąż mnie przywiózł,
to było z pół godziny temu a do tej pory drżenie się utrzymuje...
po przyjeździe do domu ciśnienie -90/55
katastrofagretka, Mega, caffe, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a mój m własnie zajrzał mi przez ramię i mówi: ooo.... forum widzę w ruchu
to może zapytaj kolezanek o jakies suplementy dla mnie, na lepsze plemniory
no to pytam.
bo ja mu dziś wspomniałam, że tu na TYM forum, w wątkach z tłem medycznym widziałam, ze faceci też czesto biora jakieś suplementy, typu kwas foliowy czy cynk, ale nie umiałam mu dokładnie powiedzieć jakie.
on mówi: to może wezmę te co tam reklamują w TV, jakiś braveran czy cuśi się śmieje.
ja mówię: heh, tylko to to raczej na inne problemy..
ma fajny skład ,my kupiliśmy dużo taniej na allegroi od razu 2 opk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 20:46
ComeToMeBaby, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Kapta Elf teraz juz do przodu
Malgos jak tam ?iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016