35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Tym bardziej, że z wiekiem szanse na ciąże wielorakie rosną.
Co do inseminacji na tych jajkach, to szanse na jednoczesne pęknięcie trzech pęcherzyków i zapłodnienie ich, a następnie zagniezdżenie są znikome. Jeszcze mniejsze są na sześcioraczki. Ale Małgoś, nie martw się. Pokocham jak swojeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 21:28
moremi, kkisia, Aasiula, dorbie, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgos, bierz co daja. W kolejnych cyklach beda moze jakies popierdulki nie jaja i bedziesz sobie plula w brode, ze ladnych nie wykorzystalas. I daj Boze, niech z tego ciaza bedzie!
kapturnica, Mega, Sabina, gosia7122, moremi, Arwena, dorbie, kkisia, macduska, Aasiula, peppapig, Lucky, kicia 123, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Malgos, bierz co daja. W kolejnych cyklach beda moze jakies popierdulki nie jaja i bedziesz sobie plula w brode, ze ladnych nie wykorzystalas. I daj Boze, niech z tego ciaza bedzie!
kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Małgos, nie boj się bliźniaków tylko chciej ciąży!
Arwena lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:O tym wlasnie mowilam..Ze niekoniecznie musza peknac..Malgos masz przyklad na mnie..na usg w 26dniu cyklu na prawym jajniku mialam przetrwaly pecherzyk na 27mm.A na drugi dzien test wyszedl pozytywny..Czyli u mnie urosly sobie 2pecherzyki ale pekl jeden...Gdyby oba pekly byc moze bylaby ciaza blizniacza...Nie mialam na to wplywu..a stymulowalam sie jedynie sladowa iloscia clo...
kapturnica, Sabina, kkisia, malgos741, Arwena, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kochanie ale pomysl..Jak zachodzisz w ciaze z jednego jajka a ono sie dzieli i sa blizniaki lub trojaczki jednojajowe?..Za kazdym razem ryzykujemy ciaze blizniacze
kapturnica, malgos741, kkisia, Aasiula, caffe, Mega, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:ciężka decyzja,dwoje to dużo a troje to już tłum...(no i ciąża wysokiego ryzyka)
ale to wasza decyzjaArwena, Mega, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
moremi wrote:Ja też miałam trzy, a pękło jedno.
Arwena, Iwone, Aasiula, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:ale nikt nie da mi gwarancji że pęknie tylko te jedne co ja chcę
Ja wychodzę z założenia, że kto nie ryzykuje, ten nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 21:55
mamatrojki80, Sabina, kapturnica, Arwena, kkisia, malgos741, gretka, Aasiula, macduska, gosia7122, caffe, dorbie, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Małgos, tak jak piszą dziewczyny - decyzja należy do Ciebie, chociaż ja widzę, że już ją podjęłaś.
Ja wychodzę z założenia, że kto nie ryzykuje, ten nie ma.
Masz dusze hazardzisty??
No ja tez wychodze z założenia ,ze czasem warto zaryzykowac ..Bo moze sie okazac ,ze to wlasnie ten jeden jedtyny raz mogla byc prawdziwa szansa na sukceskkisia, moremi, gretka, malgos741, Aasiula, gosia7122, Sabina, dorbie, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Arwena sama wiesz jak jest z finansami... ja nie należę do bogatych, na ifv mnie nie stać a utrzymać bliźnięta albo trojaczki to nie lada wyczyn...
Iwone, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:ale nikt nie da mi gwarancji że pęknie tylko te jedne co ja chcę
Iwone, kkisia, moremi, malgos741, Aasiula, Sabina, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Małgosiu prześpij się i jutro podejmij decyzję. Ja w takich sytuacjach jak nie wiem co zrobić, to wypisuję sobie na kartce wszystkie za i przeciw i wtedy analizuję jeszcze raz te za i dopiero podejmuję decyzję.
Poza tym, nie podejmowałabym decyzji sama, bo to dotyczy Was obojgamalgos741, Arwena, dorbie, BISCA, kicia 123, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrócilismy i jestesmy zadowoleni
narazie mamy dokumenty i jutro bede sie konsultowac ze specjalistami bo w srode mamy dac odpowiedz czy chcemy poznac chłopczyka
narazie jestesmy coraz bardziej na TAK
polecam sie nadal Waszej pamiecii dziekujemy z mezem na pamiec
Iwone, macduska, kapturnica, Mango, kkisia, malgos741, gosia7122, caffe, Arwena, Aasiula, Sabina, Reni, dorbie, moremi, Mega, Bozia3, peppapig, megan8, Lucky, SolarPolar, BISCA, Niuta, kicia 123, Pusurek, Simba, gretka, paszczakin, slash, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Wrócilismy i jestesmy zadowoleni
narazie mamy dokumenty i jutro bede sie konsultowac ze specjalistami bo w srode mamy dac odpowiedz czy chcemy poznac chłopczyka
Arwena, Aasiula, dorbie, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Wrócilismy i jestesmy zadowoleni
InessaArwena, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Inessko
Pamiętam i mocno zaciskam kciuki
inessa wrote:Wrócilismy i jestesmy zadowoleni
Arwena, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny