35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mam dylemat..kapturnica wrote:nad inseminacja?? nie zastanawiaj sie!!
mam trzy jajca
Mega, moremi, SolarPolar, kkisia, Iwone, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
a ja obwieszczam wszem i wobec, ze dokonałam właśnie zakupu testów ovu na allegro i jak mi nie przyślą expressem to ja tam do nich pojadę i pokażę co znaczą wahania nastrojów wywołane hormonami
kapturnica, moremi, gretka, Sabina, kkisia, dorbie, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana..Masz szanse razy 3..Ja mialam kiedys tez 3jaja i ryzykowalam...Niekoniecznie wszystkie musza byc pelnowartosciowe..Szanse za to rosna na zaciazenie...malgos741 wrote:mam dylemat..
mam trzy jajca
gretka, moremi, Sabina, malgos741, kkisia, Arwena, dorbie, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
jajnik prawy 23mm i 21mm jajnik lewy 21 i 15 mm
kkisia, kapturnica, Mega, Arwena, moremi, Iwone, caffe, Bozia3, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Malgos niekoniecznie wszystkie musza peknac ..To po 1sze...Druga strona medalu tak jak napisalam ,nie kazdy pecherzyk niesie komorke jajowa...Trojaczki?male szanse ale na ciaze sa naprawde duze....malgos741 wrote:jajnik prawy 23mm i 21mm jajnik lewy 21 i 15 mm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 21:08
Sabina, malgos741, gretka, Mega, moremi, dorbie, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyO ja też się stresowałam jak na monitoringu były widoczne dwa bardzo ładne dorodne jajca, a potem i tak gówno z tego wychodziło.malgos741 wrote:jajnik prawy 23mm i 21mm jajnik lewy 21 i 15 mm
Ja bym poszła na insemke, najwyżej za jednym zamachem będą dwa
kapturnica, malgos741, Mega, gretka, moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No ja na clo srednio mialam po te 2jaja i guzik łapało a też schizowałam ,ze moga byc bliznieta...Sabina wrote:O ja też się stresowałam jak na monitoringu były widoczne dwa bardzo ładne dorodne jajca, a potem i tak gówno z tego wychodziło.
malgos741, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

-
łatwo powiedzieć ale ja wiem na co mnie stać...mój m mówi że zostawia mi wolną rękę ja mam zdecydować..ale mam mętlik w głowie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 21:15
dorbie, Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
żeby dwa a jak trzy?Sabina wrote:O ja też się stresowałam jak na monitoringu były widoczne dwa bardzo ładne dorodne jajca, a potem i tak gówno z tego wychodziło.
nie dam rady
Sabina, Iwone, Arwena, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Kochanie ale pomysl..Jak zachodzisz w ciaze z jednego jajka a ono sie dzieli i sa blizniaki lub trojaczki jednojajowe?..Za kazdym razem ryzykujemy ciaze blizniaczemalgos741 wrote:żeby dwa a jak trzy?
nie dam rady
moremi, mamatrojki80, Sabina, dorbie, malgos741, Mega, gretka, kkisia, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Tym bardziej, że z wiekiem szanse na ciąże wielorakie rosną.kapturnica wrote:Kochanie ale pomysl..Jak zachodzisz w ciaze z jednego jajka a ono sie dzieli i sa blizniaki lub trojaczki jednojajowe?..Za kazdym razem ryzykujemy ciaze blizniacze

Co do inseminacji na tych jajkach, to szanse na jednoczesne pęknięcie trzech pęcherzyków i zapłodnienie ich, a następnie zagniezdżenie są znikome. Jeszcze mniejsze są na sześcioraczki. Ale Małgoś, nie martw się. Pokocham jak swoje
malgos741, mamatrojki80, Sabina, kapturnica, gretka, dorbie, Mega, Pusurek, gosia7122, Arwena, Simba, kkisia, BISCA, Aasiula, caffe, Bozia3, peppapig, Lucky, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny