35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iness trzymam kciukiinessa wrote:Wrócilismy i jestesmy zadowoleni

narazie mamy dokumenty i jutro bede sie konsultowac ze specjalistami bo w srode mamy dac odpowiedz czy chcemy poznac chłopczyka

narazie jestesmy coraz bardziej na TAK
polecam sie nadal Waszej pamieci
i dziekujemy z mezem na pamiec

Arwena, dorbie, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnymi w drugiej ciąży zawsze wieczorem brało na wymiotydorbie wrote:Czy można mieć nudności wieczorem? No, nie słyszałam a już drugi wieczór mnie chwyta.
więc można
malgos741, gosia7122, dorbie, Aasiula, Sabina, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja pitole chyba dziś nie zasnę...
Iwone, Arwena, dorbie, Aasiula, Sabina, kkisia, Bozia3, Mega, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Kurcze, czyli to prawda? nie mialam w ogóle nudności w poprzednich ciażach.
szczęściara
edit. może baba będzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 22:32
gosia7122, dorbie, Aasiula, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
bo wtedy byłaś w ciąży z chłopakami a teraz będziesz miała córciędorbie wrote:Kurcze, czyli to prawda? nie mialam w ogóle nudności w poprzednich ciażach.
gosia7122, dorbie, malgos741, Mango, Aasiula, Sabina, kkisia, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIness, powodzenia
wspieram, mam dwie koleżanki co mają adoptowane dzieci. Cudne kobiety i cudne dzieciaki, moje dzieci się też z nimi przyjaźnią
macduska, Aasiula, Iwone, malgos741, kkisia, Sabina, Mega, Arwena, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No fajnie by bylo zeby po mdlosciach mozna bylo plec wnioskowac ,byloby super ..
Ja w ciazy z synem nie mialam problemow, teraz tez nie widze jakis sensacji zoladkowych.. Ale nadal na corke mam nadzieje
Paszcza rzyga jak kot a na usg chłop jak dąb a jaja jak żołędzie
Dorbie kiedy pierwsze usg??
macduska, Aasiula, malgos741, moremi, Sabina, dorbie, Mega, Arwena, kkisia, Mango, gretka, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnytez miałam o to zapytaćkapturnica wrote:No fajnie by bylo zeby po mdlosciach mozna bylo plec wnioskowac ,byloby super ..
Ja w ciazy z synem nie mialam problemow, teraz tez nie widze jakis sensacji zoladkowych.. Ale nadal na corke mam nadzieje
Aasiula, moremi, dorbie, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ty to core będziesz miala tak mysle ale jeszcze bardziej Ci zyczekapturnica wrote:No fajnie by bylo zeby po mdlosciach mozna bylo plec wnioskowac ,byloby super ..
❤️
kapturnica, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro idekapturnica wrote:No fajnie by bylo zeby po mdlosciach mozna bylo plec wnioskowac ,byloby super ..
Ale może jak inaczej znoszona ciąża, to nadzieja na dziewczynkę ... Ale słodkiego mi się nie chce,kwaśnego i ostrego tez nie, tylko słone,ale na pewno się zmieni :-)Nuggetsy z sosem barbeque nie rajcuja mnie wcale
macduska, malgos741, Sabina, Aasiula, moremi, Mega, Arwena, kkisia, gretka, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja z mlodym żarłam cytryny i kiwi tonami..Teraz rybydorbie wrote:Jutro ide

Ale może jak inaczej znoszona ciąża, to nadzieja na dziewczynkę ... Ale słodkiego mi się nie chce,kwaśnego i ostrego tez nie, tylko słone,ale na pewno się zmieni :-)Nuggetsy z sosem barbeque nie rajcuja mnie wcale
Ugadniesz??
No to jutro pecherzyk powinien byc ładnie widoczny u Ciebie...
Sabina, Aasiula, dorbie, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEee, w upodobania nie wieżę jako w zwiastun płci. Mi się zawsze w ciągu ciąży zmieniało. Ale fakt, że jakaś charakterystyczna potrawa zawsze się powtarza. No, te rybki to tak zdrowo.kapturnica wrote:Ja z mlodym żarłam cytryny i kiwi tonami..Teraz ryby
Ugadniesz??
No to jutro pecherzyk powinien byc ładnie widoczny u Ciebie...
Liczę na ten pęcherzyk, bo tak jak Elfik pisała, że nie wierzę jeszcze
Kapta, a czym się kierowalas wybierajac Vitaminer Prenatal?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 22:54
malgos741, Mega lubią tę wiadomość