35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Wrócilismy i jestesmy zadowoleni
narazie mamy dokumenty i jutro bede sie konsultowac ze specjalistami bo w srode mamy dac odpowiedz czy chcemy poznac chłopczyka
narazie jestesmy coraz bardziej na TAK
polecam sie nadal Waszej pamiecii dziekujemy z mezem na pamiec
Arwena, dorbie, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnydorbie wrote:Czy można mieć nudności wieczorem? No, nie słyszałam a już drugi wieczór mnie chwyta.
więc możnamalgos741, gosia7122, dorbie, Aasiula, Sabina, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja pitole chyba dziś nie zasnę...
Iwone, Arwena, dorbie, Aasiula, Sabina, kkisia, Bozia3, Mega, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Kurcze, czyli to prawda? nie mialam w ogóle nudności w poprzednich ciażach.
szczęściara
edit. może baba będzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 22:32
gosia7122, dorbie, Aasiula, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Kurcze, czyli to prawda? nie mialam w ogóle nudności w poprzednich ciażach.
gosia7122, dorbie, malgos741, Mango, Aasiula, Sabina, kkisia, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIness, powodzenia
wspieram, mam dwie koleżanki co mają adoptowane dzieci. Cudne kobiety i cudne dzieciaki, moje dzieci się też z nimi przyjaźnią
macduska, Aasiula, Iwone, malgos741, kkisia, Sabina, Mega, Arwena, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No fajnie by bylo zeby po mdlosciach mozna bylo plec wnioskowac ,byloby super ..
Ja w ciazy z synem nie mialam problemow, teraz tez nie widze jakis sensacji zoladkowych.. Ale nadal na corke mam nadzieje
Paszcza rzyga jak kot a na usg chłop jak dąb a jaja jak żołędzie
Dorbie kiedy pierwsze usg??macduska, Aasiula, malgos741, moremi, Sabina, dorbie, Mega, Arwena, kkisia, Mango, gretka, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No fajnie by bylo zeby po mdlosciach mozna bylo plec wnioskowac ,byloby super ..
Ja w ciazy z synem nie mialam problemow, teraz tez nie widze jakis sensacji zoladkowych.. Ale nadal na corke mam nadzieje
Dorbie kiedy pierwsze usg??Aasiula, moremi, dorbie, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No fajnie by bylo zeby po mdlosciach mozna bylo plec wnioskowac ,byloby super ..
Dorbie kiedy pierwsze usg??❤️
kapturnica, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No fajnie by bylo zeby po mdlosciach mozna bylo plec wnioskowac ,byloby super ..
Dorbie kiedy pierwsze usg??
Ale może jak inaczej znoszona ciąża, to nadzieja na dziewczynkę ... Ale słodkiego mi się nie chce,kwaśnego i ostrego tez nie, tylko słone,ale na pewno się zmieni :-)Nuggetsy z sosem barbeque nie rajcuja mnie wcalemacduska, malgos741, Sabina, Aasiula, moremi, Mega, Arwena, kkisia, gretka, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Jutro ide
Ale może jak inaczej znoszona ciąża, to nadzieja na dziewczynkę ... Ale słodkiego mi się nie chce,kwaśnego i ostrego tez nie, tylko słone,ale na pewno się zmieni :-)Nuggetsy z sosem barbeque nie rajcuja mnie wcaleUgadniesz??
No to jutro pecherzyk powinien byc ładnie widoczny u Ciebie...Sabina, Aasiula, dorbie, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja z mlodym żarłam cytryny i kiwi tonami..Teraz ryby
Ugadniesz??
No to jutro pecherzyk powinien byc ładnie widoczny u Ciebie...
Liczę na ten pęcherzyk, bo tak jak Elfik pisała, że nie wierzę jeszcze
Kapta, a czym się kierowalas wybierajac Vitaminer Prenatal?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 22:54
malgos741, Mega lubią tę wiadomość