35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Eee, w upodobania nie wieżę jako w zwiastun płci. Mi się zawsze w ciągu ciąży zmieniało. Ale fakt, że jakaś charakterystyczna potrawa zawsze się powtarza. No, te rybki to tak zdrowo.
Liczę na ten pęcherzyk, bo tak jak Elfik pisała, że nie wierzę jeszcze
Kapta, a czym się kierowalas wybierajac Vitaminer Prenatal?moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
Ja z mloda koszmarnie sie czulam wymioty straszne a pozniej tylko slodkie mi smakowalo
Z mlodym zupelnie co innego zero wymiotow I kwasne zarlam
popijajac sokiem z kapusty koszonej lub ogorkow kiszonych
No jazde mialam strasznaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 23:00
kapturnica, Mega, promoszka, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa - mocno trzymam za Ciebie - i za mądrą decyzję..
małgoś- ja bym zaryzykowała - szansa na to, że zdarzą się trojaczki jest bardzo mała. Ja też miewałam po clo dorodne jajca po kilka sztuk. I nic wtedy z tego nie wyszło - a wyszło w cyklu bez wspomagaczy..malgos741, Iwone, Mega, Arwena, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiula a jak gorączka i u lekarza? bo musiało mi gdzieś umknąć ?
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:Ja z mloda koszmarnie sie czulam wymioty straszne a pozniej tylko slodkie mi smakowalo
Z mlodym zupelnie co innego zero wymiotow I kwasne zarlam
popijajac sokiem z kapusty koszonej lub ogorkow kiszonych
No jazde mialam strasznaAasiula, Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:O Boziu jakie cudne dziecko!
Dziekuję.
Edit.ładnie wyglądacie,
a ty masz minę jakby faktycznie ręce Ci juz odpadały
Kolejna impra na Komunię..Iwone, Aasiula, Arwena, kkisia, Pusurek, gretka, caffe, paszczakin, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBr wieczór czytam że małgoś ma podjąć ważną decyzję. Trzymam kciuki za dobry wybór i przespij parę godzin
Ja zdecydowałam się dodać suwak. Zupełnie nie dociera do mnie. Czekam co będzie,w piątek może mnie ginka przyjmie a napewno dostanę receptę na progesteron. Na 100% usg 30 stycznia,chyba żeby coś się działo niepokojącego- kierunek patologia ciąży..
Wierzę,że nie
Tyle się dzieje ostatnio,mało mam czasu na forum ale staram się cokolwiek luknąć. Pamiętam o Was dziewuszkiBozia3, kapturnica, malgos741, Aasiula, macduska, Mega, moremi, Arwena, Lucky, kkisia, kicia 123, Mango, Pusurek, gretka, caffe, ComeToMeBaby, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:byłam potwornie zmęczona - chrzestna przyjechała z mężem do nas z UK - od czwartku balowali u nas wieczorami....i dodatkowo trzeba było przygotować imprezę na cały dzień na 11 osób. Spałam po 3 godziny....w kościele miałam wrażenie, że za chwilę się wywrócę...no ale daliśmy radę
Kolejna impra na Komunię..
znam ten ból, przed komunią Pierworodnego o 4,30 nad ranem zasnęłam na stojąco podczs mycia zębówBozia3, peppapig, Aasiula, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Br wieczór czytam że małgoś ma podjąć ważną decyzję. Trzymam kciuki za dobry wybór i przespij parę godzin
Ja zdecydowałam się dodać suwak. Zupełnie nie dociera do mnie. Czekam co będzie,w piątek może mnie ginka przyjmie a napewno dostanę receptę na progesteron. Na 100% usg 30 stycznia,chyba żeby coś się działo niepokojącego- kierunek patologia ciąży..
Wierzę,że nie
Tyle się dzieje ostatnio,mało mam czasu na forum ale staram się cokolwiek luknąć. Pamiętam o Was dziewuszkipeppapig, Aasiula, macduska, Mega, Arwena, kkisia, caffe, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Asiula a jak gorączka i u lekarza? bo musiało mi gdzieś umknąć ?
Mlody już nie goraczkujena szczescie
Antybiotyk do konca tygodnia jeszcze ma
Oslabiony tylko jest ale wzmocnimy mlodego czlowiekaMega, malgos741, Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny