35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już kawę zaliczyłam, śniadanie tez - płatki jęczmienne z jogurtem
potem idę sie przewietrzyć, a po południu do kardiologa...
Mango, kkisia, Sabina, kicia 123, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką z rańca
Kicia powodzenia z dentystą dziś będzie sadystąIwone, Sabina, kkisia, kapturnica, kicia 123, Mega, Aasiula, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Witam się kawką z rańca
Kicia powodzenia z dentystą dziś będzie sadystą
Sześcioraczki urodzisz.Sabina, kkisia, kapturnica, Mega, Bozia3, Aasiula, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jaka miła. Strasz, Małgoś, strasz...
Sześcioraczki urodzisz.Sabina, moremi, kkisia, kapturnica, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Mango wrote:Małgoś decyzja zapadła?
Sabina, Mango, kkisia, peppapig, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Decyzja poważna ... Ja bym chyba zaryzykowała, bo szansę na trojaczki są raczej małe.
Najwyżej załapiesz się na kartę dużej rodziny i wstęp do parków gratis
A tak poważnie to wspieram wirtualniemalgos741 wrote:jeszcze się zastanawiam... a muszę dziś podjąć decyzję...Sabina, gretka, kkisia, kapturnica, Mega, malgos741, Aasiula, Iwone, Arwena, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
kicia 123 wrote:ja kawka i śniadanko bo potem wątpię czy będę mogła coś jeść i to przez kilka dni no ale cóż muszę tą sprawę załatwić
moremi, kkisia, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:I nawzajem
Sabinka, wzajemnie. To ile razem będzie? Siódemka? A po ciąży wpadniesz bzykając się podczas karmienia piersiąSabina, kkisia, kapturnica, Mega, malgos741, Aasiula, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:Nie chce cie straszyć, ale może być cieżko. Moja siostra usuwała wszystkie zeby mądrości. Szwy, antybiotyk, a po ostatnim razem wygladała jak po pobiciu
Mega, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:No proszę jakie miłe życzenia z rana
Sabinka, wzajemnie. To ile razem będzie? Siódemka? A po ciąży wpadniesz bzykając się podczas karmienia piersią
Spoko jak ja wpadne to Ty tezprzeciez pamietasz zaleznosc najpierw Ty zachodzisz potem ja
A tak w ogole to sama zaczelaskapturnica, moremi, Mega, malgos741, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:jeszcze się zastanawiam... a muszę dziś podjąć decyzję...
Mango, Sabina, Mega, malgos741, Aasiula, kkisia, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dziołchy czy któras z Was leczyła zeby w 1szym trymestrze ciazy?Bylam dzis u mojej sadystki
Znam babke od lat bo to nasza rodzinna stomatolog..I jak jej powiedzialam ,ze w ciazy jestem to stwierdzila ,ze dopiero jakiekolwiek leczenie w 2gim trymestrze i to najlepiej nie wczesniej niz 15,16tydzien..Bo wszelkie leki , trutki i zneiczulenia nawet te specjalne dla kobiet ciazy nie wskazane sa bo jednak to organogeneza przeciez..Kurde i sama nie wiem.Bo elfi leczy..A moja powiedziala ,ze podejmuje sie leczenia tylkow wypadkach naglych a tak to dac se spokoj.. I mam metlika
kicia 123, Aasiula, kkisia, dorbie, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kolejna straszy. W przyupadku górnych zębów mądrości zazwyczaj jest niewielki ból utrzymujący się dwa dni. Gorzej z dolnymi, ale ponoć też do przejścia. Ja się wybieram z górną ósemką w następnym tygodniu. Jedna już usunięta i zostają dwie dolne - zdrowe
m już dzwonił się trochę nad mną pastwił trochę pocieszył i jużMega, kkisia lubią tę wiadomość