35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no i doradziły...
więcej głosów za ... niż przeciw... eh
Iwcia a ty co na to bo wiem że nadrabiasz?Aasiula, Mega, kapturnica, peppapig, Bozia3, Iwone, Arwena, kkisia, Mango, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:no i doradziły...
Iwcia a ty co na to bo wiem że nadrabiasz?
Musisz to powaznie przemyslec .Mega, kapturnica, moremi, Bozia3, malgos741, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:no i doradziły...
Iwcia a ty co na to bo wiem że nadrabiasz?
Tez bym sie dygala, ale...jest szansa trzeba ja wykorzystaćkapturnica, peppapig, moremi, Bozia3, macduska, malgos741, Arwena, Sabina, kkisia, Aasiula, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Malgos - kto nie ryzykuje, ten nie ma
Tez bym sie dygala, ale...jest szansa trzeba ja wykorzystaćMega, malgos741, kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:Malgos - kto nie ryzykuje, ten nie ma
Tez bym sie dygala, ale...jest szansa trzeba ja wykorzystaćkapturnica, moremi, Arwena, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
i moremi drugie
moremi, Arwena, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Witam
jestem tu nowa, a wiec tak może zacznę od tego ze mam 36 lat,mam jedno dziecko które ma juz 17 l.
od dwóch lat staram się od dzidziusia,a od roku wiadomo ze nie pęka mi pęcherzyk i brak owulacji,bylam monitorowana,przez jakis czas
w tym cyklu dostałam zastrzyk żeby pękł pęcherzykjestem dzień lub dwa niby po owulacji,tez nie widziałam śluzu ale ogólnie byłam wilgotna przez 3 dni bolały mi jajniki.Dzisiaj z kolei jestem bardzo sucha az za bardzo jestem ,ciekawa dlaczego ? Zobaczymy za parę dni
Dorka1979, kicia 123, Iwone, Bozia3, Arwena, inessa, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
Aga 36. -
nick nieaktualny
-
Dorka, godziny przestawiłaś?
Agutek. wrote:Witamjestem tu nowa, a wiec tak może zacznę od tego ze mam 36 lat,mam jedno dziecko które ma juz 17 l.
od dwóch lat staram się od dzidziusia,a od roku wiadomo ze nie pęka mi pęcherzyk i brak owulacji,bylam monitorowana,przez jakis czas
w tym cyklu dostałam zastrzyk żeby pękł pęcherzykjestem dzień lub dwa niby po owulacji,tez nie widziałam śluzu ale ogólnie byłam wilgotna przez 3 dni bolały mi jajniki.Dzisiaj z kolei jestem bardzo sucha az za bardzo jestem ,ciekawa dlaczego ? Zobaczymy za parę dni
Co do śluzu - który cykl starań z obserwacją? Nie nakręcaj się, żeby później się nie rozczarować. Miałaś owulację, to fajnie, a że teraz masz sucho - zdarza się. Nikt tu ciąży nie stwierdzi dwa dni po owulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 06:43
kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, Pusurek, gretka, Aasiula, Arwena, Simba, gosia7122, Margolcia88, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien dobry bardzo..Zaspałam na apel poranny
Dobrze ,ze mlody dzis ma na pozniej bo byłby klopsik
Witamy narybek..Agutek cos wiecej o sobie .Jakie leki zazywasz , jakie preszlas badaniaMega, kkisia, Aasiula, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dzien dobry,
Witam nowe kolezanki.
Tesknie za "starymi "
Kiedy sobota ja sie pytam. Ciagnie sie ten tydzien niemilosiernie
Milego dnia
Witam sie
I witam nowizne
Malgosiu duzo o Was myslalam. A jakbys w naturalnym cyklu zaszla w ciaze blizniacza? To co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 07:55
kkisia, kapturnica, Mega, malgos741, Bozia3, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ja tam wiem jedno..Jakby nie okresy abstynencji wymuszone rozjazdami pewnie mielibysmy nie raz nie dwa siebie dosc .I raczej to by bylo z mojej strony na bank....A zwl sexujac sie na zawolanie.....Mysle ,ze wiedzą co mam na mysli te dziewczyny co sa w dluzszych juz zwiazkach..I nie chodzi tu tylko o temperament .Ot po prostu z czasem wydaje mi sie ,ze bardziej nam zalezy na tym przytuleniu sie niz na bzyknieciu na stoliku..Ja tam dawniej moglam wszedzie i byle jak..Teraz jestem jak ksiezniczka , tylko w lozku coby mi bylo max wygodnie
kapturnica lubi tę wiadomość