35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sabbcia a mierzylas endo jakie masz w okresie okoloowulacyjnym i pozniej??No i progesteron ?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Teraz nie. Z tego co pamuetam endo wczesniej bylo ok. Progesteron zrobie teraz po owulce. Tylko czy to jeszcze nie za wczesnie? Moze odczekac jeszcze cykl?
Ty w brałas cos na wspomozenie 2fazy cykli i na poczatku ciąży ??Bo zast mnie jaki mialas wtedy poziom progesteronu...Bree, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja bralam dupka albo lutke a od pozytywa luteine 2 razy 200mg dziennie i dzis mi ginek przepisal kolejne zebym nie zmniejszala dawki bo lepiej za duzo niz za malo...I wymusilam na nim oprocz kompletu podst badan 1szego trymestru rowniez poziom progesteronu zeby zrobic..
Bree, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:heh, a dzisiaj mnie mój zapytał: no, to kiedy są "te" dni? a ja mu odparłam: naprawdę chcesz wiedzieć? może nie będę Ci mówić i będziemy się bzykać poprostu z ochoty? nie martw się- częstotliwości będę pilnować
to się zaczął śmiaćpoprostu- nauczona niedawną historią (być może się za bardzo przejmuję tym, że nie wychodzi) powinnam zadbać o to, abyśmy oboje byli jak kwiaty lotosu. no nie wiem. to się tak nie da. człowiek ma świadomość że to własnie te dni są to i tak gdzies z tyłu głowy siedzi, że to bzykanie jednak jest głównie prokreacyjne, mniej ważne są czynniki romantyczne.
Sabina, Aasiula, Bree, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny,
zaraz po pytaniu o pokrowiec na cycki poszłam na spacer z kijami
po półgodzinnym marszu zrobiło mi się przeraźliwie słabo i gorąco, drżały mi mięśnie, kręciło się w głowie,
nie dałam rady iść i mąż mnie przywiózł,
to było z pół godziny temu a do tej pory drżenie się utrzymuje...
po przyjeździe do domu ciśnienie -90/55
katastrofakapturnica, Aasiula, Bree, gretka, Arwena, Elfik, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie wiem Sabbciu wsio zalezy od Ciebie..Jak Ty sie czujesz...Mysle ,ze ja na Twoim miejscu zdała bym sie na nature..I działała..
Ty w brałas cos na wspomozenie 2fazy cykli i na poczatku ciąży ??Bo zast mnie jaki mialas wtedy poziom progesteronu...Aasiula, Bree, Elfik, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Dziewczyny,
po półgodzinnym marszu zrobiło mi się przeraźliwie słabo i gorąco, drżały mi mięśnie, kręciło się w głowie,
katastrofamacduska, Aasiula, Bree, Sabina, Arwena, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj to myslałam ze sie oleje
Mowie mu Ty moze jakies urozmaicenie cos innego
HA i co moj chlop, z tego ze ma motocykl ubral sie w skory łacznie z kaskiem
Kurna schodził ze schodow z gracja kaczora.No zachlysnelam sie jak go zobaczyłam i prawie sie udusiłam hyhyhy pozniej kuzwa bylo 40 min sciagania galotow bo troszku przymale sie zrobiły a w domu ciepło bo kominek
Kurwa ja mokra on wqurwiny ze nie moze zdjac.
No dzialo sie było urozmaicenie jak nic hyhyhyhy
Bree, Sabina, macduska, kicia 123, Mango, ComeToMeBaby, MartaDidi, Arwena, Natka_79, Elfik, Mega, kkisia, peppapig, moremi, caffe, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Bralam dupka. Ja wtedy zrezygnowalam z monitoringu i od lipca wyluzowalisny. A potem mialam miec hsg, chcialam sie umowic na styczen. Ale wyszlo inaczej
Bo bez hsg wiesz ,ze napewno jedna strona minimum jest drozna..Wiec to na plus jest duzy...Bree, macduska, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Dziewczyny,
katastrofamacduska, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:pójdę jutro
EKG niech ci zrobia , najlepiej wysilkowe co jest graneWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 20:02
Elfik, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:heh, a dzisiaj mnie mój zapytał: no, to kiedy są "te" dni? a ja mu odparłam: naprawdę chcesz wiedzieć? może nie będę Ci mówić i będziemy się bzykać poprostu z ochoty? nie martw się- częstotliwości będę pilnować
to się zaczął śmiaćpoprostu- nauczona niedawną historią (być może się za bardzo przejmuję tym, że nie wychodzi) powinnam zadbać o to, abyśmy oboje byli jak kwiaty lotosu. no nie wiem. to się tak nie da. człowiek ma świadomość że to własnie te dni są to i tak gdzies z tyłu głowy siedzi, że to bzykanie jednak jest głównie prokreacyjne, mniej ważne są czynniki romantyczne.
haha ja uslyszalam to pytanie przed godzina....kapturnica, Aasiula, Mango, ComeToMeBaby, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
Aasiula wrote:wiecie co a ja dzisiaj robilam test ovu i o 10 byl pozytywny a o 19.30 negatyw ,pozamiatane yyyyyyy
Pierwszy raz tak mialam kilka godzin ???kapturnica, Aasiula, Sabina, gretka, kicia 123, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No nie zarty, to juz ktorys raz z kolei ..Masz naprawde strasznie niskie cisnienie...
EKG niech ci zrobia , najlepiej wysilkowe co jest grane
tylko idę o zakład że u naszego doktorka będę miała ksiażkowe- 120/70Aasiula, Sabina, gretka, Elfik, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Pffff...
Idę po cichobiegi i szuram do kąta.kapturnica, Sabina, Aasiula, MartaDidi, Mega, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:a ja se myślę, że chyba zaszaleję w tym cyklu i kupię sobie testy ovu. jeszcze nigdy nie korzystałam. no raz kozie śmierć.
..Tylko trza sie pilnowac coby 2godz przed robieniem testu nie pic nic..I nie rob z porannego moczu... Bo wynik moze byc zafalszowany
Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:tylko idę o zakład że u naszego doktorka będę miała ksiażkowe- 120/70
macduska, Aasiula, Sabina, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:tylko idę o zakład że u naszego doktorka będę miała ksiażkowe- 120/70
Popatrzyli na mnie jak na idiotkemacduska, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość