35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaDidi wrote:Winko pij, dobrze gada... Ja po winku zaciazylam, nie jednym acz szkoda- 6 ich bylo, jedno za drugim, czasowo tylko rozciagniete na caly dzien. i material genetyczny plci meskiej, rzecz jasna, bo samo winko lane nie zadziala...
MartaDidi, malgos741, Sabina, Mega, kkisia, Aasiula, Arwena, Bree lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:Tu Kapta masz rację ja bo to ja mam męża co go nie ma w domu i pracuje na wyjeździe
Niby odpuściłam ale i tak liczyłam tyle tylko ze tempki nie mierzyłam ale mimo wszystko miałam nadzieję w wakacje też kombinowałam z tabsami żeby cykl dobrze wypadał
Jakbys weszla w moje wykresy..Prowadzilam je od stycznia.Od lutego zaczelismy starania .W marcu od razu skoczylam na laparoskopie by wiedziec co tam w srodku sie dzieje..A byl sajgon po latach..
W wielu przypadkach jechalam na antykoncepcyjnych raz dluzej raz krocej (pare dziewczyn gadało mi ,ze antykoncepcyjne wiecej narobia szkód niż pożytku ale akurat przy pcos działanie nie raz bywa zbawienne bo wycisza torbiele na jajnikach) by sie tylko wstrzelic inaczej moze ze 3razy bysmy mieli szanse w calym roku.....Cykl grudniowy tez mialam poprzedzony tabletkami antykoncepcyjnymi bo owulacja wypadła by mi na połowe stycznia jak po moim juz śladu nie ma..Sabina, MartaDidi, malgos741, Mega, Margolcia88, kkisia, Elfik, gosia7122, Aasiula, Arwena, Bree, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:To twoja córka powinna miec, podobno dziedziczy sie co drugie pokolenie
u mnie to nie miało miejsca, babcia balony, mama Tereska, ja z siostra dwie Tereski
Sabina, kapturnica, Mega, kkisia, Elfik, Aasiula, macduska, Bree, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabbcia mam nadzieje ,że ja będe sie cieszyć za nie długi czas na Ciebie,..
I wszystko bedzie idealnie jak powinno byc
Zreszta za wszystkie dziewczyny , no bo kazda z nas zasługuje na to
Kurteczka czyzbym robila sie sentymentalna..Sabina, malgos741, moremi, MartaDidi, gretka, Mega, kkisia, gosia7122, Aasiula, SolarPolar, Mango, Arwena, macduska, Bree, ComeToMeBaby, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Sabbcia mam nadzieje ,że ja będe sie cieszyć za nie długi czas na Ciebie,..
I wszystko bedzie idealnie jak powinno byc
Zreszta za wszystkie dziewczyny , no bo kazda z nas zasługuje na to
Kurteczka czyzbym robila sie sentymentalna..Sabina, Mega, kkisia, Elfik, gosia7122, Aasiula, Mango, Arwena, Bree lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:U mnie po dziadku poszło.
MartaDidi, malgos741, gretka, Sabina, Mega, moremi, kicia 123, kkisia, Elfik, gosia7122, Aasiula, macduska, Bree, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:U mnie po dziadku poszło.
MartaDidi, moremi, kkisia, Elfik, Aasiula, kicia 123, Bree, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jakbys weszla w moje wykresy..Prowadzilam je od stycznia.Od lutego zaczelismy starania .W marcu od razu skoczylam na laparoskopie by wiedziec co tam w srodku sie dzieje..A byl sajgon po latach
..
W wielu przypadkach jechalam na antykoncepcyjnych raz dluzej raz krocej (pare dziewczyn gadało mi ,ze antykoncepcyjne wiecej narobia szkód niż pożytku ale akurat przy pcos działanie nie raz bywa zbawienne bo wycisza torbiele na jajnikach) by sie tylko wstrzelic inaczej moze ze 3razy bysmy mieli szanse w calym roku.....Cykl grudniowy tez mialam poprzedzony tabletkami antykoncepcyjnymi bo owulacja wypadła by mi na połowe stycznia jak po moim juz śladu nie ma..Bree lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A u mnie po babci..Nie zastanawiam sie jaki teraz juz mam rozmiar..Ale moje wczesniejsze DD , E juz nie lapie sie...Cycki mi sie wylewaja ze stanika..Trza bedzie kupic jakiesik czapki dla bliźniakow
Idę po cichobiegi i szuram do kąta.Mega, Sabina, MartaDidi, kkisia, Aasiula, macduska, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kicia 123 wrote:Tego sajgonu u siebie się boje
Wiem ,ze jakby nie posprzatali tam mogla bym sie starac do usranej smierci..Szans by nie bylo bo oba jajowody byly uwiezniete...
Czasem warto poddac sie temu zabiegowi..
MartaDidi, mamatrojki80, Sabina, moremi, kicia 123, kkisia, Elfik, gretka, Aasiula, Arwena, macduska, Bree, ComeToMeBaby, caffe, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Dzięki. Fiksuję naprawdę.
Sabina, anna maria, kapturnica, kicia 123, moremi, kkisia, Elfik, Aasiula, macduska, Bree, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, caffe, Margolcia88, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
kapturnica wrote:No ale pomysl sama , lepiej sie łudzic, czas bedzie lecial czy cos z tym zrobic od razu??..U mnie po laparotomii sprzed lat byla masakra zrostow w otrzewnej..Mam lewy jajnik z jajowodem tak pogmatwany ,ze nic nie dalo sie z tym zrobic..Przeplukali prawa strone , skauteryzowali prawy zdrowy jajnik , ktory ładnie zaczal sie brac do roboty..
Wiem ,ze jakby nie posprzatali tam mogla bym sie starac do usranej smierci..Szans by nie bylo bo oba jajowody byly uwiezniete...
Czasem warto poddac sie temu zabiegowi..
Musze popytać znajomych i koniecznie się umówić
Miałam za wysokie tsh bo 2,59 ale byłam na wizycie u endo i to znajomego w rodzinie powiedział że taka moja uroda chociaż nie chce mi sie wierzyć choć ona naprawdę nie wygląda na głupka i pracuje na na oddziale akademii medycznej teraz robi doktorat
poprzedni gin dał mi jodid i miałam się zgłosić z wynikami do niego i jak zadzwoniłam się umówić to się okazało że miał wypadek i zostałam z gołym tyłkiemBree lubi tę wiadomość
-
Kapta a kto cię skierował na to laparo? Sama podrzuciłas temat ginowi? Bo ja rozważam, szczególnie po tych skąpych okresach, tylko czy gin nie uzna ze 5 miesięcy po zabiegu to jeszcze czas, ze zwyczajnie nie doszłam do siebie
zaczynam sie jakoś bać tego mojego środowego usg...
Sabina, Elfik, kkisia, kapturnica, Aasiula, Arwena, Bree, caffe lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kapta a kto cię skierował na to laparo? Sama podrzuciłas temat ginowi? Bo ja rozważam, szczególnie po tych skąpych okresach, tylko czy gin nie uzna ze 5 miesięcy po zabiegu to jeszcze czas, ze zwyczajnie nie doszłam do siebie
zaczynam sie jakoś bać tego mojego środowego usg...
kicia 123, kkisia, Aasiula, Sabina, Arwena, Bree, ComeToMeBaby, caffe, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:pytanie do cycatych,
gdzie kupujecie tzn. jakiej firmy biustonosze?
osttnio mam problem z dobraniem
cycki urosły i mam wrazenie że w starym staniku mam je w okolicy pępka
stanik stary jak matka ziemia a nowego nijak nie mogę dobrać
znalazłam jeden- rozmiar 70 H ale był ochydny
mierzyłam Nipplexy ale w nich cycki stercz na bokiBree, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ale tych relacji na żywo z porodówki nie pobiję.
Iwcię czytałam już zbiorczo, ale przy okazji wafelka jadłam i się tak w palec użarłam, że normalnie jak w kinie 5D, poczułam ból i skurcze..
kapturnica, Sabina, anna maria, gretka, macduska, Bree, Mega, kkisia, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość