35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Myslisz ze go zasypie gradem krzyzowych pytan?
?
nie...
najpierw mu powiesz gdzie i czego ma szukać, a potem powiesz co powinien zobaczyć...
)))))))))))))
hihi, ja pewnie luzara bo już po...
kapturnica, gretka, Mango, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Laska ale nie ze zdrowoElfik wrote:ja cie p,,,,
teraz tak zdrowo się odżywiasz, że i ja muszę chyba coś zrobić.. bo mi głupio..
może mnie biorezonas pomoże na pokochanie warzyw?
wiem, że zdrowe, ale żeby tak się katować..
;(
Bo to danie gotowiec
No co zrobie jak mi nic innego niz ryby nie wchodzi. ???
malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Cwaniaro..Elfik wrote:nie...
najpierw mu powiesz gdzie i czego ma szukać, a potem powiesz co powinien zobaczyć...
)))))))))))))
hihi, ja pewnie luzara bo już po...

A ja kłebek nerwów bede..No nic tłumacze se ,że co ma być to bedzie ..Nic nie poradze jakby było chujowo .Tfu tfu...
Elfik, nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

-
Elfik nie palę w domu i nikomu na to nie pozwalamElfik wrote:nie mam rad co do niepalenia, nie palę
dla mnie wystarczyłaby myśl, że bierne palenie niszczy zdrowie moich dzieci..

trzymam kciuki
Przeglądałam bluzki ciążowe...
Mam ogromne poczucie humoru i dystans do siebie, ale te bluzki mnie przerosły...
))))))))))))
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aca9f5aee8e3.jpg
Lucky, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Brawo :)Podziwiam i gratuluję że wytrwałaśmalgos741 wrote:ja jak mi się chciało palić to jadłam mandarynki ... żeby nie przytyć

u mnie to świerze bo nie palę 25 dni.
Też brałaś desmoxan?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
O kurde Malgos nie zatrybilam wczesniej ,ze ty po terapii..Gratulacje tak trzymaj dalej..Najgorsze pierwsze 3miesiace pozniej z goreczki
Iwone, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky, Mega, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Iwone, to dyskusja prowadzona od wieków przez palaczy z niepalącymi..
jak palisz przesiąkasz nikotyną
osoba niepaląca to czuje..
i wdycha z twoich pięknych włosów i rąk...
najważniejsze, że rzucasz.
kapturnica, gretka, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, Lucky, Mega, malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta, co ma byc niedobrze - nie palisz, kwas łykasz, tony węgla nie przerzuciałaś, bedize dobrze
a wiesz, ze względu na częste wyjazdy małża, może ci sprezentować tą koszulkę?
czarna?
kapturnica, gretka, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky, gosia7122, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hahahah osz ty!! Kurde ale by byly jaja jakbym w takiej rpzespacerowala sie po osiedluElfik wrote:Kapta, co ma byc niedobrze - nie palisz, kwas łykasz, tony węgla nie przerzuciałaś, bedize dobrze
a wiesz, ze względu na częste wyjazdy małża, może ci sprezentować tą koszulkę?
czarna?
Elfi mam nadzieje ,ze tak jest ..Bo jak porownam swoja swiadomosc teraz a jak bylam z mlodym gdzie paliłam , slabo dbalam o diete (wiem samobiczowanie sie nalezy) to mam nadzieje ,ze malizna jest oki
nick nieaktualny, Lucky, Mega, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3aba494381f.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 11:44
kapturnica, nick nieaktualny, caffe, Lucky, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ey Elfi ale wiesz ,ze punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia?

Ja wiem dobrze jak to jest byc po tamej stronie..Mimo ,ze wiedzialam ,ze nie moge palic w ciazy to paliłam..I nawet gadanie gina mnie nie rpzekonywalo..Chyba kazdy sam w sobie musi dojrzec do tej decyzji,..Lepiej po 20latach , czy 30tu niz wcale...To ,ze oni pala ty nie tolerujesz bo nie palisz i to jest zrozumiale..Ale oni to bagatelizuja tak jak ja tez to bagatelizowalam w imie nałogu..Ktory jest naprawde silnie uzalezniajacy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 11:11
Elfik, Iwone, Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

-
Iwone - ja paliłam naprawdę kiedyś dużo i wiele lat...budziłam się z papierosem i z nim zasypiałam - 1 paczka często nie wystarczała, a na imprezach alkoholowych szły dwie...chciałam mieć dziecko i nie wiedziałam co mam zrobić...jak sobie z tym poradzić??? Mnie przypadkowo na wakacjach ze znajomymi wpadła w ręce ich książka - "Potęga podświadomosci" - to było jakieś 15 lat temu, wiec wtedy temat nowy dla mnie...poczytałam, pogadałam do siebie według tych wskazówek z książki i pomyślałam sobie tak: jeśli wytrzymam cały jeden dzień bez fajki - oznacza to, że potrafię, niezależnie od tego jaki to będzie dzień - bo palić się chce jak jest bardzo źle, ale jak jest bardzo dobrze - to chyba jeszcze bardziej...
. Spróbowałam od rana...po południu powiedziałam otoczeniu, żeby łąskawie zwrócili uwagę, że nie palę już kilka godzin...
wieczorem byłam z siebie dumna (wciąż tłukąc sobie w głowie zalecane afirmacje - czyli wszystkie myśli w czasie dokonanym - lekkie i przyjemne np. Lubię moje życie wolne od nałogów, przyjemnie jest ładnie pachnieć, cieszę się bardzo swoim zdrowiem i urodą - jestem dumna, że pokonałam fajki, lekko i bez trudu pozbywam się potrzeby palenia..no i takie tam niby głupoty). Na mnie podziałało -według mnie głowa i podjęcie decyzji odgrywa kluczowe znaczenie - reszta typu leki, wspomagacze, to tylko pomagacze...
Najgorszy trzeci dzień - mega kryzys, ssanie i poczucie - a na chuj mi to i tak mogę palić i nic to nie zmieni itp.....
Po tygodniu napięcie mija, potrzeba się wycisza....
Nie palę od 15 lat, a było naprawdę źle...
Często mi się śni, że zaciągam się z przyjemnością dymem - że mnie to luzuje i jest przyjemne..jednocześnie odczuwam coś w rodzaju utraty kontroli nad sobą i budzę się z ulgą, że to sen....
ALe w snach przecież nie tylko fajki się pojawiają - podobnie jest ze szkołąmi, egzaminami, naszymi byłymi itp....to część nas, która była kiedyś i ślady po tym...
ALe się rozpisałam....makabra..
nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, Elfik, Iwone, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, caffe, Lucky, gosia7122, anna maria, Mega, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Trochę mnie nie było. Znów mi sie kłopoty przyplątały, humor do d... I jeszcze za oknem ponuro. Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące. Co do fajek to ja nigdy tego nie miałam w ustach, nigdy nie dałam sie namówić i wmówić sobie jakie to fajne
gretka, nick nieaktualny, Elfik, kapturnica, anna maria, nick nieaktualny, Lucky, gosia7122, malgos741, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość
-
i motto na dziś..
nie utrudniać sobie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/99cd2504bb23.jpg
nick nieaktualny, caffe, kapturnica, Lucky, Bozia3, paszczakin, Mega, gretka, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość
-
Zaczelam palic jak mialam 14 lat,skonczylam majac 21 lat a dlatego ze pewnego dnia sie wyzygalam i stwierdzilam ze to od fajek :-)i tak moja kariera z papierosam zostala zakonczona i bardzo sie ciesze.
nick nieaktualny, caffe, Iwone, kapturnica, Lucky, gosia7122, Elfik, Bozia3, Mega, gretka, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc laski

Trzymam kciuki za nasze laski u gina i za Ineske
Elfi czemu nie pisalas o wizycie????
ile jest jajek?jedno? A fistacha juz widac? 
Milego dnia
kapturnica, Lucky, Elfik, anna maria, Mega, gretka, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Paszcza, siostro moja - "jak nie przejdzie" to u mnie trwało zawsze tyle, że w końcu jak wchodziłam kaszląc do firmy, to przez zamknięte drzwi nawet z końca korytarza 60 metrowego słyszałam "cześć Ewa"..
ale przecież nic mi nie było...
Co miesiąc lekarzowi pokazujesz wnętrze intymne, to gardła nie pokażesz?
Trzymam kciuki!
no bol gardla przeszedl, goraczka i katar tyz, no to czemu kaszel ma nie przejsc..
ale macie racje- pojde, bo jeszcze adasiowi zaszkodze- umowilam sie na wieczor do lekarza kolo domu, czas przestac lazic do lekarzy "w miescie", na mojej wiosce wygodniej i taniej
Elfik, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość