X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Myslisz ze go zasypie gradem krzyzowych pytan? ;) ?

nie...
    najpierw mu powiesz gdzie i czego ma szukać, a potem powiesz co powinien zobaczyć...
    :))))))))))))))

hihi, ja pewnie luzara bo już po...
    <3

kapturnica, gretka, Mango, Sabina, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ja cie p,,,,
    teraz tak zdrowo się odżywiasz, że i ja muszę chyba coś zrobić.. bo mi głupio..
    może mnie biorezonas pomoże na pokochanie warzyw? ;)
    wiem, że zdrowe, ale żeby tak się katować..
    ;(
    Laska ale nie ze zdrowo ;) Bo to danie gotowiec ;D No co zrobie jak mi nic innego niz ryby nie wchodzi. ???

malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    nie...
    najpierw mu powiesz gdzie i czego ma szukać, a potem powiesz co powinien zobaczyć...
    :))))))))))))))

hihi, ja pewnie luzara bo już po...
    <3
    Cwaniaro..
    A ja kłebek nerwów bede..No nic tłumacze se ,że co ma być to bedzie ..Nic nie poradze jakby było chujowo .Tfu tfu...

Elfik, Sabina, Lucky, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    nie mam rad co do niepalenia, nie palę
    dla mnie wystarczyłaby myśl, że bierne palenie niszczy zdrowie moich dzieci..
    :)

trzymam kciuki

Przeglądałam bluzki ciążowe...
    Mam ogromne poczucie humoru i dystans do siebie, ale te bluzki mnie przerosły...:)))))))))))))

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aca9f5aee8e3.jpg
    Elfik nie palę w domu i nikomu na to nie pozwalam ;)

Lucky, Aasiula lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ja jak mi się chciało palić to jadłam mandarynki ... żeby nie przytyć ;)
    u mnie to świerze bo nie palę 25 dni.
    Brawo :)Podziwiam i gratuluję że wytrwałaś :)
    Też brałaś desmoxan?

kkisia, Sabina, Lucky, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde Malgos nie zatrybilam wczesniej ,ze ty po terapii..Gratulacje tak trzymaj dalej..Najgorsze pierwsze 3miesiace pozniej z goreczki ;)

Iwone, Elfik, kkisia, Sabina, Lucky, Mega, Arwena, malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone, to dyskusja prowadzona od wieków przez palaczy z niepalącymi..
    jak palisz przesiąkasz nikotyną
    osoba niepaląca to czuje..
    i wdycha z twoich pięknych włosów i rąk...

najważniejsze, że rzucasz.

kapturnica, gretka, kkisia, Iwone, Sabina, Lucky, Mega, malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, co ma byc niedobrze - nie palisz, kwas łykasz, tony węgla nie przerzuciałaś, bedize dobrze

a wiesz, ze względu na częste wyjazdy małża, może ci sprezentować tą koszulkę? ;)
    czarna?

kapturnica, gretka, Mango, kkisia, Sabina, Lucky, gosia7122, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kapta, co ma byc niedobrze - nie palisz, kwas łykasz, tony węgla nie przerzuciałaś, bedize dobrze

a wiesz, ze względu na częste wyjazdy małża, może ci sprezentować tą koszulkę? ;)
    czarna?
    hahahah osz ty!! Kurde ale by byly jaja jakbym w takiej rpzespacerowala sie po osiedlu ;)
    Elfi mam nadzieje ,ze tak jest ..Bo jak porownam swoja swiadomosc teraz a jak bylam z mlodym gdzie paliłam , slabo dbalam o diete (wiem samobiczowanie sie nalezy) to mam nadzieje ,ze malizna jest oki

Sabina, Lucky, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3aba494381f.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 11:44

kapturnica, Sabina, caffe, Lucky, Mega, Arwena, kkisia, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wszystkim.Milego dnia zycze:-)

kapturnica, Bozia3, gretka, Elfik, kkisia, Iwone, Sabina, Lucky, gosia7122, Mega, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ey Elfi ale wiesz ,ze punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia? ;)
    Ja wiem dobrze jak to jest byc po tamej stronie..Mimo ,ze wiedzialam ,ze nie moge palic w ciazy to paliłam..I nawet gadanie gina mnie nie rpzekonywalo..Chyba kazdy sam w sobie musi dojrzec do tej decyzji,..Lepiej po 20latach , czy 30tu niz wcale...To ,ze oni pala ty nie tolerujesz bo nie palisz i to jest zrozumiale..Ale oni to bagatelizuja tak jak ja tez to bagatelizowalam w imie nałogu..Ktory jest naprawde silnie uzalezniajacy..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 11:11

Elfik, Iwone, Lucky, Arwena, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dobry wszystkim.Milego dnia zycze:-)
    czy u Ciebie dziś wieje? ;)

anna maria, Lucky, gosia7122, Mega, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone - ja paliłam naprawdę kiedyś dużo i wiele lat...budziłam się z papierosem i z nim zasypiałam - 1 paczka często nie wystarczała, a na imprezach alkoholowych szły dwie...chciałam mieć dziecko i nie wiedziałam co mam zrobić...jak sobie z tym poradzić??? Mnie przypadkowo na wakacjach ze znajomymi wpadła w ręce ich książka - "Potęga podświadomosci" - to było jakieś 15 lat temu, wiec wtedy temat nowy dla mnie...poczytałam, pogadałam do siebie według tych wskazówek z książki i pomyślałam sobie tak: jeśli wytrzymam cały jeden dzień bez fajki - oznacza to, że potrafię, niezależnie od tego jaki to będzie dzień - bo palić się chce jak jest bardzo źle, ale jak jest bardzo dobrze - to chyba jeszcze bardziej...:). Spróbowałam od rana...po południu powiedziałam otoczeniu, żeby łąskawie zwrócili uwagę, że nie palę już kilka godzin...:) wieczorem byłam z siebie dumna (wciąż tłukąc sobie w głowie zalecane afirmacje - czyli wszystkie myśli w czasie dokonanym - lekkie i przyjemne np. Lubię moje życie wolne od nałogów, przyjemnie jest ładnie pachnieć, cieszę się bardzo swoim zdrowiem i urodą - jestem dumna, że pokonałam fajki, lekko i bez trudu pozbywam się potrzeby palenia..no i takie tam niby głupoty). Na mnie podziałało -według mnie głowa i podjęcie decyzji odgrywa kluczowe znaczenie - reszta typu leki, wspomagacze, to tylko pomagacze...
    Najgorszy trzeci dzień - mega kryzys, ssanie i poczucie - a na chuj mi to i tak mogę palić i nic to nie zmieni itp.....
    Po tygodniu napięcie mija, potrzeba się wycisza....
    Nie palę od 15 lat, a było naprawdę źle...
    Często mi się śni, że zaciągam się z przyjemnością dymem - że mnie to luzuje i jest przyjemne..jednocześnie odczuwam coś w rodzaju utraty kontroli nad sobą i budzę się z ulgą, że to sen....
    ALe w snach przecież nie tylko fajki się pojawiają - podobnie jest ze szkołąmi, egzaminami, naszymi byłymi itp....to część nas, która była kiedyś i ślady po tym...:)
    ALe się rozpisałam....makabra..:)

Heretyczka, gretka, kkisia, Elfik, Iwone, ComeToMeBaby, Sabina, caffe, Lucky, gosia7122, anna maria, Mega, Pusurek, Simba, Arwena, malgos741, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Trochę mnie nie było. Znów mi sie kłopoty przyplątały, humor do d... I jeszcze za oknem ponuro. Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące. Co do fajek to ja nigdy tego nie miałam w ustach, nigdy nie dałam sie namówić i wmówić sobie jakie to fajne :)

gretka, kkisia, Elfik, kapturnica, anna maria, Sabina, Lucky, gosia7122, malgos741, Aasiula, iwcia77, Arwena, Mango lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis nie wieje ale jest zimno:-)
    Bozia3 wrote:
    czy u Ciebie dziś wieje? ;)

Sabina, Lucky, Bozia3, Mega, gretka, Simba, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i motto na dziś..

nie utrudniać sobie

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/99cd2504bb23.jpg

Sabina, caffe, kapturnica, Lucky, Bozia3, paszczakin, Mega, gretka, kkisia, malgos741, Aasiula, iwcia77, Arwena, macduska, Mango lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczelam palic jak mialam 14 lat,skonczylam majac 21 lat a dlatego ze pewnego dnia sie wyzygalam i stwierdzilam ze to od fajek :-)i tak moja kariera z papierosam zostala zakonczona i bardzo sie ciesze.

Sabina, caffe, Iwone, kapturnica, Lucky, gosia7122, Elfik, Bozia3, Mega, gretka, kkisia, malgos741, Aasiula, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laski :-)
    Trzymam kciuki za nasze laski u gina i za Ineske :-)
    Elfi czemu nie pisalas o wizycie???? :-O :-O ile jest jajek?jedno? A fistacha juz widac? ;-)

Milego dnia :-)

kapturnica, Lucky, Elfik, anna maria, Mega, gretka, kkisia, Aasiula, iwcia77, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Paszcza, siostro moja - "jak nie przejdzie" to u mnie trwało zawsze tyle, że w końcu jak wchodziłam kaszląc do firmy, to przez zamknięte drzwi nawet z końca korytarza 60 metrowego słyszałam "cześć Ewa"..
    ale przecież nic mi nie było...;)
    Co miesiąc lekarzowi pokazujesz wnętrze intymne, to gardła nie pokażesz? :P
    Trzymam kciuki!

no bol gardla przeszedl, goraczka i katar tyz, no to czemu kaszel ma nie przejsc..

ale macie racje- pojde, bo jeszcze adasiowi zaszkodze- umowilam sie na wieczor do lekarza kolo domu, czas przestac lazic do lekarzy "w miescie", na mojej wiosce wygodniej i taniej ;)

Elfik, Sabina, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 6888 6889 6890 6891 6892 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ