35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Myslisz ze go zasypie gradem krzyzowych pytan?
?
nie...
najpierw mu powiesz gdzie i czego ma szukać, a potem powiesz co powinien zobaczyć...
)))))))))))))
hihi, ja pewnie luzara bo już po...
kapturnica, gretka, Mango, Sabina, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:ja cie p,,,,
teraz tak zdrowo się odżywiasz, że i ja muszę chyba coś zrobić.. bo mi głupio..
może mnie biorezonas pomoże na pokochanie warzyw?
wiem, że zdrowe, ale żeby tak się katować..
;(Bo to danie gotowiec
No co zrobie jak mi nic innego niz ryby nie wchodzi. ???
malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:nie...
najpierw mu powiesz gdzie i czego ma szukać, a potem powiesz co powinien zobaczyć...
)))))))))))))
hihi, ja pewnie luzara bo już po...
A ja kłebek nerwów bede..No nic tłumacze se ,że co ma być to bedzie ..Nic nie poradze jakby było chujowo .Tfu tfu...Elfik, Sabina, Lucky, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:nie mam rad co do niepalenia, nie palę
dla mnie wystarczyłaby myśl, że bierne palenie niszczy zdrowie moich dzieci..
trzymam kciuki
Przeglądałam bluzki ciążowe...
Mam ogromne poczucie humoru i dystans do siebie, ale te bluzki mnie przerosły...))))))))))))
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aca9f5aee8e3.jpg
Lucky, Aasiula lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:ja jak mi się chciało palić to jadłam mandarynki ... żeby nie przytyć
u mnie to świerze bo nie palę 25 dni.
Też brałaś desmoxan?kkisia, Sabina, Lucky, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Iwone, to dyskusja prowadzona od wieków przez palaczy z niepalącymi..
jak palisz przesiąkasz nikotyną
osoba niepaląca to czuje..
i wdycha z twoich pięknych włosów i rąk...
najważniejsze, że rzucasz.kapturnica, gretka, kkisia, Iwone, Sabina, Lucky, Mega, malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta, co ma byc niedobrze - nie palisz, kwas łykasz, tony węgla nie przerzuciałaś, bedize dobrze
a wiesz, ze względu na częste wyjazdy małża, może ci sprezentować tą koszulkę?
czarna?kapturnica, gretka, Mango, kkisia, Sabina, Lucky, gosia7122, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kapta, co ma byc niedobrze - nie palisz, kwas łykasz, tony węgla nie przerzuciałaś, bedize dobrze
a wiesz, ze względu na częste wyjazdy małża, może ci sprezentować tą koszulkę?
czarna?
Elfi mam nadzieje ,ze tak jest ..Bo jak porownam swoja swiadomosc teraz a jak bylam z mlodym gdzie paliłam , slabo dbalam o diete (wiem samobiczowanie sie nalezy) to mam nadzieje ,ze malizna jest okiSabina, Lucky, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Ey Elfi ale wiesz ,ze punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia?
Ja wiem dobrze jak to jest byc po tamej stronie..Mimo ,ze wiedzialam ,ze nie moge palic w ciazy to paliłam..I nawet gadanie gina mnie nie rpzekonywalo..Chyba kazdy sam w sobie musi dojrzec do tej decyzji,..Lepiej po 20latach , czy 30tu niz wcale...To ,ze oni pala ty nie tolerujesz bo nie palisz i to jest zrozumiale..Ale oni to bagatelizuja tak jak ja tez to bagatelizowalam w imie nałogu..Ktory jest naprawde silnie uzalezniajacy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 11:11
Elfik, Iwone, Lucky, Arwena, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Iwone - ja paliłam naprawdę kiedyś dużo i wiele lat...budziłam się z papierosem i z nim zasypiałam - 1 paczka często nie wystarczała, a na imprezach alkoholowych szły dwie...chciałam mieć dziecko i nie wiedziałam co mam zrobić...jak sobie z tym poradzić??? Mnie przypadkowo na wakacjach ze znajomymi wpadła w ręce ich książka - "Potęga podświadomosci" - to było jakieś 15 lat temu, wiec wtedy temat nowy dla mnie...poczytałam, pogadałam do siebie według tych wskazówek z książki i pomyślałam sobie tak: jeśli wytrzymam cały jeden dzień bez fajki - oznacza to, że potrafię, niezależnie od tego jaki to będzie dzień - bo palić się chce jak jest bardzo źle, ale jak jest bardzo dobrze - to chyba jeszcze bardziej...
. Spróbowałam od rana...po południu powiedziałam otoczeniu, żeby łąskawie zwrócili uwagę, że nie palę już kilka godzin...
wieczorem byłam z siebie dumna (wciąż tłukąc sobie w głowie zalecane afirmacje - czyli wszystkie myśli w czasie dokonanym - lekkie i przyjemne np. Lubię moje życie wolne od nałogów, przyjemnie jest ładnie pachnieć, cieszę się bardzo swoim zdrowiem i urodą - jestem dumna, że pokonałam fajki, lekko i bez trudu pozbywam się potrzeby palenia..no i takie tam niby głupoty). Na mnie podziałało -według mnie głowa i podjęcie decyzji odgrywa kluczowe znaczenie - reszta typu leki, wspomagacze, to tylko pomagacze...
Najgorszy trzeci dzień - mega kryzys, ssanie i poczucie - a na chuj mi to i tak mogę palić i nic to nie zmieni itp.....
Po tygodniu napięcie mija, potrzeba się wycisza....
Nie palę od 15 lat, a było naprawdę źle...
Często mi się śni, że zaciągam się z przyjemnością dymem - że mnie to luzuje i jest przyjemne..jednocześnie odczuwam coś w rodzaju utraty kontroli nad sobą i budzę się z ulgą, że to sen....
ALe w snach przecież nie tylko fajki się pojawiają - podobnie jest ze szkołąmi, egzaminami, naszymi byłymi itp....to część nas, która była kiedyś i ślady po tym...
ALe się rozpisałam....makabra..Heretyczka, gretka, kkisia, Elfik, Iwone, ComeToMeBaby, Sabina, caffe, Lucky, gosia7122, anna maria, Mega, Pusurek, Simba, Arwena, malgos741, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Trochę mnie nie było. Znów mi sie kłopoty przyplątały, humor do d... I jeszcze za oknem ponuro. Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące. Co do fajek to ja nigdy tego nie miałam w ustach, nigdy nie dałam sie namówić i wmówić sobie jakie to fajnegretka, kkisia, Elfik, kapturnica, anna maria, Sabina, Lucky, gosia7122, malgos741, Aasiula, iwcia77, Arwena, Mango lubią tę wiadomość
-
Zaczelam palic jak mialam 14 lat,skonczylam majac 21 lat a dlatego ze pewnego dnia sie wyzygalam i stwierdzilam ze to od fajek :-)i tak moja kariera z papierosam zostala zakonczona i bardzo sie ciesze.
Sabina, caffe, Iwone, kapturnica, Lucky, gosia7122, Elfik, Bozia3, Mega, gretka, kkisia, malgos741, Aasiula, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc laski
Trzymam kciuki za nasze laski u gina i za Ineske
Elfi czemu nie pisalas o wizycie????ile jest jajek?jedno? A fistacha juz widac?
Milego dniakapturnica, Lucky, Elfik, anna maria, Mega, gretka, kkisia, Aasiula, iwcia77, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Paszcza, siostro moja - "jak nie przejdzie" to u mnie trwało zawsze tyle, że w końcu jak wchodziłam kaszląc do firmy, to przez zamknięte drzwi nawet z końca korytarza 60 metrowego słyszałam "cześć Ewa"..
ale przecież nic mi nie było...
Co miesiąc lekarzowi pokazujesz wnętrze intymne, to gardła nie pokażesz?
Trzymam kciuki!
no bol gardla przeszedl, goraczka i katar tyz, no to czemu kaszel ma nie przejsc..
ale macie racje- pojde, bo jeszcze adasiowi zaszkodze- umowilam sie na wieczor do lekarza kolo domu, czas przestac lazic do lekarzy "w miescie", na mojej wiosce wygodniej i taniej
Elfik, Sabina, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość