X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Myslisz ze go zasypie gradem krzyzowych pytan? ;) ?

nie...
    najpierw mu powiesz gdzie i czego ma szukać, a potem powiesz co powinien zobaczyć...
    :))))))))))))))

hihi, ja pewnie luzara bo już po...
    <3

kapturnica, gretka, Mango, Sabina, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ja cie p,,,,
    teraz tak zdrowo się odżywiasz, że i ja muszę chyba coś zrobić.. bo mi głupio..
    może mnie biorezonas pomoże na pokochanie warzyw? ;)
    wiem, że zdrowe, ale żeby tak się katować..
    ;(
    Laska ale nie ze zdrowo ;) Bo to danie gotowiec ;D No co zrobie jak mi nic innego niz ryby nie wchodzi. ???

malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    nie...
    najpierw mu powiesz gdzie i czego ma szukać, a potem powiesz co powinien zobaczyć...
    :))))))))))))))

hihi, ja pewnie luzara bo już po...
    <3
    Cwaniaro..
    A ja kłebek nerwów bede..No nic tłumacze se ,że co ma być to bedzie ..Nic nie poradze jakby było chujowo .Tfu tfu...

Elfik, Sabina, Lucky, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    nie mam rad co do niepalenia, nie palę
    dla mnie wystarczyłaby myśl, że bierne palenie niszczy zdrowie moich dzieci..
    :)

trzymam kciuki

Przeglądałam bluzki ciążowe...
    Mam ogromne poczucie humoru i dystans do siebie, ale te bluzki mnie przerosły...:)))))))))))))

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aca9f5aee8e3.jpg
    Elfik nie palę w domu i nikomu na to nie pozwalam ;)

Lucky, Aasiula lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ja jak mi się chciało palić to jadłam mandarynki ... żeby nie przytyć ;)
    u mnie to świerze bo nie palę 25 dni.
    Brawo :)Podziwiam i gratuluję że wytrwałaś :)
    Też brałaś desmoxan?

kkisia, Sabina, Lucky, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde Malgos nie zatrybilam wczesniej ,ze ty po terapii..Gratulacje tak trzymaj dalej..Najgorsze pierwsze 3miesiace pozniej z goreczki ;)

Iwone, Elfik, kkisia, Sabina, Lucky, Mega, Arwena, malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone, to dyskusja prowadzona od wieków przez palaczy z niepalącymi..
    jak palisz przesiąkasz nikotyną
    osoba niepaląca to czuje..
    i wdycha z twoich pięknych włosów i rąk...

najważniejsze, że rzucasz.

kapturnica, gretka, kkisia, Iwone, Sabina, Lucky, Mega, malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, co ma byc niedobrze - nie palisz, kwas łykasz, tony węgla nie przerzuciałaś, bedize dobrze

a wiesz, ze względu na częste wyjazdy małża, może ci sprezentować tą koszulkę? ;)
    czarna?

kapturnica, gretka, Mango, kkisia, Sabina, Lucky, gosia7122, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kapta, co ma byc niedobrze - nie palisz, kwas łykasz, tony węgla nie przerzuciałaś, bedize dobrze

a wiesz, ze względu na częste wyjazdy małża, może ci sprezentować tą koszulkę? ;)
    czarna?
    hahahah osz ty!! Kurde ale by byly jaja jakbym w takiej rpzespacerowala sie po osiedlu ;)
    Elfi mam nadzieje ,ze tak jest ..Bo jak porownam swoja swiadomosc teraz a jak bylam z mlodym gdzie paliłam , slabo dbalam o diete (wiem samobiczowanie sie nalezy) to mam nadzieje ,ze malizna jest oki

Sabina, Lucky, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3aba494381f.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 11:44

kapturnica, Sabina, caffe, Lucky, Mega, Arwena, kkisia, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wszystkim.Milego dnia zycze:-)

kapturnica, Bozia3, gretka, Elfik, kkisia, Iwone, Sabina, Lucky, gosia7122, Mega, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ey Elfi ale wiesz ,ze punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia? ;)
    Ja wiem dobrze jak to jest byc po tamej stronie..Mimo ,ze wiedzialam ,ze nie moge palic w ciazy to paliłam..I nawet gadanie gina mnie nie rpzekonywalo..Chyba kazdy sam w sobie musi dojrzec do tej decyzji,..Lepiej po 20latach , czy 30tu niz wcale...To ,ze oni pala ty nie tolerujesz bo nie palisz i to jest zrozumiale..Ale oni to bagatelizuja tak jak ja tez to bagatelizowalam w imie nałogu..Ktory jest naprawde silnie uzalezniajacy..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 11:11

Elfik, Iwone, Lucky, Arwena, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dobry wszystkim.Milego dnia zycze:-)
    czy u Ciebie dziś wieje? ;)

anna maria, Lucky, gosia7122, Mega, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone - ja paliłam naprawdę kiedyś dużo i wiele lat...budziłam się z papierosem i z nim zasypiałam - 1 paczka często nie wystarczała, a na imprezach alkoholowych szły dwie...chciałam mieć dziecko i nie wiedziałam co mam zrobić...jak sobie z tym poradzić??? Mnie przypadkowo na wakacjach ze znajomymi wpadła w ręce ich książka - "Potęga podświadomosci" - to było jakieś 15 lat temu, wiec wtedy temat nowy dla mnie...poczytałam, pogadałam do siebie według tych wskazówek z książki i pomyślałam sobie tak: jeśli wytrzymam cały jeden dzień bez fajki - oznacza to, że potrafię, niezależnie od tego jaki to będzie dzień - bo palić się chce jak jest bardzo źle, ale jak jest bardzo dobrze - to chyba jeszcze bardziej...:). Spróbowałam od rana...po południu powiedziałam otoczeniu, żeby łąskawie zwrócili uwagę, że nie palę już kilka godzin...:) wieczorem byłam z siebie dumna (wciąż tłukąc sobie w głowie zalecane afirmacje - czyli wszystkie myśli w czasie dokonanym - lekkie i przyjemne np. Lubię moje życie wolne od nałogów, przyjemnie jest ładnie pachnieć, cieszę się bardzo swoim zdrowiem i urodą - jestem dumna, że pokonałam fajki, lekko i bez trudu pozbywam się potrzeby palenia..no i takie tam niby głupoty). Na mnie podziałało -według mnie głowa i podjęcie decyzji odgrywa kluczowe znaczenie - reszta typu leki, wspomagacze, to tylko pomagacze...
    Najgorszy trzeci dzień - mega kryzys, ssanie i poczucie - a na chuj mi to i tak mogę palić i nic to nie zmieni itp.....
    Po tygodniu napięcie mija, potrzeba się wycisza....
    Nie palę od 15 lat, a było naprawdę źle...
    Często mi się śni, że zaciągam się z przyjemnością dymem - że mnie to luzuje i jest przyjemne..jednocześnie odczuwam coś w rodzaju utraty kontroli nad sobą i budzę się z ulgą, że to sen....
    ALe w snach przecież nie tylko fajki się pojawiają - podobnie jest ze szkołąmi, egzaminami, naszymi byłymi itp....to część nas, która była kiedyś i ślady po tym...:)
    ALe się rozpisałam....makabra..:)

Heretyczka, gretka, kkisia, Elfik, Iwone, ComeToMeBaby, Sabina, caffe, Lucky, gosia7122, anna maria, Mega, Pusurek, Simba, Arwena, malgos741, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Trochę mnie nie było. Znów mi sie kłopoty przyplątały, humor do d... I jeszcze za oknem ponuro. Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące. Co do fajek to ja nigdy tego nie miałam w ustach, nigdy nie dałam sie namówić i wmówić sobie jakie to fajne :)

gretka, kkisia, Elfik, kapturnica, anna maria, Sabina, Lucky, gosia7122, malgos741, Aasiula, iwcia77, Arwena, Mango lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis nie wieje ale jest zimno:-)
    Bozia3 wrote:
    czy u Ciebie dziś wieje? ;)

Sabina, Lucky, Bozia3, Mega, gretka, Simba, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i motto na dziś..

nie utrudniać sobie

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/99cd2504bb23.jpg

Sabina, caffe, kapturnica, Lucky, Bozia3, paszczakin, Mega, gretka, kkisia, malgos741, Aasiula, iwcia77, Arwena, macduska, Mango lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczelam palic jak mialam 14 lat,skonczylam majac 21 lat a dlatego ze pewnego dnia sie wyzygalam i stwierdzilam ze to od fajek :-)i tak moja kariera z papierosam zostala zakonczona i bardzo sie ciesze.

Sabina, caffe, Iwone, kapturnica, Lucky, gosia7122, Elfik, Bozia3, Mega, gretka, kkisia, malgos741, Aasiula, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laski :-)
    Trzymam kciuki za nasze laski u gina i za Ineske :-)
    Elfi czemu nie pisalas o wizycie???? :-O :-O ile jest jajek?jedno? A fistacha juz widac? ;-)

Milego dnia :-)

kapturnica, Lucky, Elfik, anna maria, Mega, gretka, kkisia, Aasiula, iwcia77, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Paszcza, siostro moja - "jak nie przejdzie" to u mnie trwało zawsze tyle, że w końcu jak wchodziłam kaszląc do firmy, to przez zamknięte drzwi nawet z końca korytarza 60 metrowego słyszałam "cześć Ewa"..
    ale przecież nic mi nie było...;)
    Co miesiąc lekarzowi pokazujesz wnętrze intymne, to gardła nie pokażesz? :P
    Trzymam kciuki!

no bol gardla przeszedl, goraczka i katar tyz, no to czemu kaszel ma nie przejsc..

ale macie racje- pojde, bo jeszcze adasiowi zaszkodze- umowilam sie na wieczor do lekarza kolo domu, czas przestac lazic do lekarzy "w miescie", na mojej wiosce wygodniej i taniej ;)

Elfik, Sabina, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 6888 6889 6890 6891 6892 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ