35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No to jutro widze dzien ważny
Ineska
Kaptur
Malgos
Ciekawe co u Mandry, Malgos wiesz coś?kkisia, Mango, Aasiula, kapturnica, Dorka1979, gretka, gosia7122, Arwena, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:No to jutro widze dzien ważny
Ineska
Kaptur
Malgos
Ciekawe co u Mandry, Malgos wiesz coś?
no dla Inessy to prawie jak poród
może mniej bolesny ale chyba tak samo trudny
kkisia, Aasiula, iwcia77, Mega, gretka, gosia7122, Sabina, inessa, peppapig lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Słuchajcie a mandra urodziła ?
kkisia, Aasiula, Mango, Mega, kapturnica, macduska, Iwone, Dorka1979, Pusurek, gretka, gosia7122, Arwena, Sabina, Simba, Bozia3, SolarPolar, Lucky, Margolcia88, BISCA, malgos741, peppapig, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Iwcia i jak wam idzie poznawanie sie i wogole ?
wrazenie, ze sie nie podola zadaniu i strach sa wieksze niz szczescie...
...wszystko takie nowe...z drugiej strony wiem ze to normalne i hormony mi buzuja...do tego to nieszczesne karmienie piersia...
to tak boli , ze gwiazdy widze...ale czekam na cud ze mi przejdzie ( dodam ze on sie prawidlowo przysysa, wiec to nie wina przystawiania..wina wrazliwosci sutkow ..
)
moremi, Mega, Iwone, Aasiula, Dorka1979, kkisia, Pusurek, gretka, Mango, gosia7122, Arwena, Sabina, Simba, Bozia3, Lucky, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwcia, Iwo cudny jest
a Ty dzielna i powoli dojdziecie do ładu
nie zawsze jest pięknie łatwo i prosto a Ty nie musisz być szcześliwą, uśmiechnięta i zawsze tryskającą energią młodą mamą,
nie obwiniaj się o to że sobie nie radzisz, zresztą na pewno nie jest tak źle,
jak sobie przypomniam swoje pierwsze chwile jako matki to nie raz i nie dwa chciało mi się płakaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 21:22
Mega, Iwone, kkisia, iwcia77, gosia7122, Arwena, Sabina, inessa, malgos741, peppapig lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no jakos idzie choc jestem jakas rozdrazniona ...moj maz mi zaczal przeszkadzac nagle...byle blaxchostka doprowadza mnie do placzu..
wrazenie, ze sie nie podola zadaniu i strach sa wieksze niz szczescie...
...wszystko takie nowe...z drugiej strony wiem ze to normalne i hormony mi buzuja...do tego to nieszczesne karmienie piersia...
to tak boli , ze gwiazdy widze...ale czekam na cud ze mi przejdzie ( dodam ze on sie prawidlowo przysysa, wiec to nie wina przystawiania..wina wrazliwosci sutkow ..
)
Iwone, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ktoś tu ostatnio pytał o różnicę między inofolikiem, a inofemem. Mogę się już wypowiedzieć. Cenowo inofem wychodzi korzystniej. Skład niby taki sam, ale inofem dodatkowo ma substancje smakowe. Moim zdaniem ten cytrynowy smak po pewnym czasie nosem zaczyna wychodzić. Tym samym wracam do bezsmakowego inofolicu.
Mega, Aasiula, iwcia77, kkisia, Sabina, Simba, Mango, macduska, malgos741, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
gosia7122 wrote:Iwcia ja tez ryczalam a to moje trzecie,a smarujesz czyms brodawki?
??? do smarowania sutkow i dodatkowo wnetrza ust mojego Ivo..
gosia7122, anna maria, kkisia, Sabina, Mega, Iwone, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość