35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie.
Wydaje mi się że Inessa miała polipa,ale wiadomo teraz odpoczywa,poczekam i bardzo trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze.Co do imion podoba mi się Natalia[pierwsza córka],Alicja mam nadzieję że druga,co do chłopców to w pierwszej ciąży mieliśmy wybrane Wiktor,a teraz niewiem czy jeszcze chcę,może Mateusz,Jakub,TomaszBozia3, inessa, grosza lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Bursztynku - to nie tak do końca z tym wykresem....on jest potrzebny - bo pokazuje, że organizm zdrowo reaguje właśnie hormonalnie.. Czyli nie martw się o swoje hormony - bo jeśli dobry wykres - to oznacza, że hormony pracują tak, jakby była owulacja i cała reszta tych kogutowych spraw...Tak mi tłumaczyła ginka - że jeśli wykres dobry bez wspomagaczy - to znaczy, że prawdopodobnie hormonalnie ok - dodatkowo masz rozeznanie kiedy może byc owulka...Ale pomimo działania hormonów - strukturalnie może nawalać organizm - znaczy może nie mieć zdolności do wyplucia tego jaja dojrzałego - może się ono wchłaniać i jeszcze inne rzeczy o których pisała Reni - i wtedy są te wszystkie stymulacje i inne sraty pierdaty..- tak to przynajmniej zrozumiałam...
Reni, Bursztyn, bliska77, inessa, Mango, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
Moja koleżanka ma bliżniaki Natan i Alan bardzo fajne chłopaki.A co do Róży to nienawidzę jednej osoby o tym imieniu,sporo przez nią wycierpiałam,ale to tylko moje przeżycie niech Wam się żle nie kojaży.
Reni, Bozia3, inessa, marynka lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Bozia3 wrote:Bursztynku - to nie tak do końca z tym wykresem....on jest potrzebny - bo pokazuje, że organizm zdrowo reaguje właśnie hormonalnie.. Czyli nie martw się o swoje hormony - bo jeśli dobry wykres - to oznacza, że hormony pracują tak, jakby była owulacja i cała reszta tych kogutowych spraw...Tak mi tłumaczyła ginka - że jeśli wykres dobry bez wspomagaczy - to znaczy, że prawdopodobnie hormonalnie ok - dodatkowo masz rozeznanie kiedy może byc owulka...Ale pomimo działania hormonów - strukturalnie może nawalać organizm - znaczy może nie mieć zdolności do wyplucia tego jaja dojrzałego - może się ono wchłaniać i jeszcze inne rzeczy o których pisała Reni - i wtedy są te wszystkie stymulacje i inne sraty pierdaty..- tak to przynajmniej zrozumiałam...
dlatego tez na monitoring sie wybiore a hormony i tak zrobie, ostatnie robilam chyba 10 lat temu, albo przynajmniej 8
a Ty kiedy na monitor? To nie mialo byc przypadkiem dzisiaj?
Bozia3, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monitoring dziś o 14.20 - w sumie nie wiem, czy nie za często, bo co to sie mogło zmienić od 8dc do 10 dc - no chyba, że sprawdzi czy ta moja dominanta z lewego jajnika się rozwija..
polarmiś, caffe, Reni, bliska77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Ty się nie śmiej hahaha
http://prosperita.edu.pl/kartya.html według wróżby wyszło, że jestem w ciąży hahah
"Jedność i harmonia wypełniają twoje życie. Jesteś teraz na właściwej drodze i dobrze będzie, jeśli wytrwasz w swych nastawieniach jak najdłużej. Jeśli działanie jest krótkie, to teraz osiągniesz zamierzony efekt i spełnienie."
Bozia3 wrote:Reni się nam nawróciła - przestraszyła się zarazy Natankowej w postaci znikającego wykresu - i od razu niby taka święta wyjeżdża ze stronami anielskimi.....cwaniara...polarmiś, Bozia3, bliska77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
idź idź .. nigdy za wiele..
przynajmniej nie przeoczysz momentu składania jaja
Bozia3 wrote:Monitoring dziś o 14.20 - w sumie nie wiem, czy nie za często, bo co to sie mogło zmienić od 8dc do 10 dc - no chyba, że sprawdzi czy ta moja dominanta z lewego jajnika się rozwija..
polarmiś, Bozia3, bliska77, inessa, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Ty się nie śmiej hahaha
http://prosperita.edu.pl/kartya.html według wróżby wyszło, że jestem w ciąży hahah
"Jedność i harmonia wypełniają twoje życie. Jesteś teraz na właściwej drodze i dobrze będzie, jeśli wytrwasz w swych nastawieniach jak najdłużej. Jeśli działanie jest krótkie, to teraz osiągniesz zamierzony efekt i spełnienie."
????
inessa lubi tę wiadomość
-
i tak trzymaj.Ja cmam robione monitoringi od roku i dzięki nim bardzo dużo wiem,np. moje jajniki nie pracują na przemian tylko 4razy lewy,4 razy prawy,a po samych oznakach bólu to nie raz bym się pomyliła.A raz zwariowały i pracowały obydwa jednocześnie i gdybym wtedy zaszła to może były by bliżniaki.Ach marzenia.....
caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 11:36
polarmiś, caffe, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość