35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak bede miala synaka to wlasnie bedzie mial na imie Gustaw (kiedys w pracy mialam takiego kierownika Gustawa ,alez on byl przystojny)angela wrote:Znam taką parę - kobitka Maja , a jej facet Gustaw ( potocznie Gucio)
Reni, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:W pierwszej ciąży (straconej) i drugiej tej donoszonej od początku mi coś dolegało a teraz taki spokój i błogość a i tak chodzę jakbym była ze z porcelany .
Dziękuję dziewczyny za opisanie własnych przeżyć, teraz wiem że ciąża, przynajmniej początki, mogą być przyjemne.
To co pisała Panda o odchudzaniu przy staraniach - ja też się bardzo intensywnie zaczęłam odchudzać w październiku i do grudnia zleciało 15 kg. Bardzo mnie to ucieszyło i chciałam kontynuować bo do swojej idealnej wagi jeszcze było daleko. Ale moja gina - od razu zauważyła zmianę w wyglądzie i powiedziała, że lepiej się nie odchudzać, bo organizm wysyła info - UWAGA JEST źLE, głod panuje i wtedy organizm przechodzi na inny, oszczędnościowy tryb. Owszem można wtedy zajść w ciąże ale dużo trudniej.
a tak na serio, pamiętaj każdy organizm jest inny i inaczej reagujecaffe, Reni, polarmiś, Bozia3, Bursztyn, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny
Czytam Was już bardzo długo,ale nie miałam odwagi dołączyc.Mam 35 lat[od dwóch dni],staram się już półtora roku o drugie dziecko.Z córką udało się za pierwszym razem,ale to było 4lata temu.caffe, Reni, Kasik303, iza37, Bozia3, megan8, anna maria, bliska77, Olena, inessa, grosza, samira lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
Dzisiaj po wizycie u gin usłyszałam,po raz kolejny,,hyba pani ma polipa,,i tak już od 4miesięcy,raz widzi,że jest a na kolejnej wizycie stwierdza,że nie.Dostałam skierowanie na histerioskopię,bo mam już dośc niepewności.Czy możecie mi powiedziec coś o tym zabiegu?Może któraś miała?
caffe, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia wychodzi, że nie żadna z Nas nie miała
http://www.ludwinludwin.pl/subpage,page,zabiegi,sub,7
tu masz więcej informacji
dziewczyny leczą się w tej klinice więc jak coś to może Bozia podpyta na następnej wizycie czym to się jecaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Andzia - a propos imion też ładne.
Jest gdzieś wątek na forum "z pomocą medycyny..." o histerioskopii. Ja osobiście nie pomogę, nie miałam - choć tego jednego nie musiałam robić. Ale bliska histerii to już nie raz byłam...caffe, Reni, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość