X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondyneczka, strasznie mi przykro, mam jednak nadzieję, ze tak całkowicie to nie zrezygnujesz i jeszcze za jakiś czas powalczysz. Trzymaj sie i zagladaj do nas

anna maria, caffe, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ma wykupiony na rok wiec troche tu zabawie.
    Bozia3 wrote:
    Ja wykupiłam też na 3 miesiące - bo tylko tyle będzie mi potrzebne...:)

Reni, caffe, bliska77, Bozia3, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Sylwia78 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondynka bardzo mi przykro kochana ,trzymaj się
    mam nadzieje ze wrócisz do nas

caffe, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość

7724f704b7297837713ed920fc58c80e.png
    piu33e3kxdl5xv1k.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewuszki :) ale tutaj jest rozpisane, nie mam jak wieczorkiem byc bo sie przeciez rozmnazam ;)

Fajnie ze macie tak cieplo, mi brakuje sloneczka tutaj na wyspie

P.s robie sobie ten wykresik ale jakos nie wiem czy wogole on jest widoczny, jak to wogole zrobic?

caffe, Bozia3, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Blondynko, bardzo mi przykro. Całe szczęście w tym nieszczęściu, że zachowany został jajowód .

Przytulam mocno <3

bliska77, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondynko bardzo bardzo mi przykro...

caffe, bliska77, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondynko, przykro mi i duuuuzo odpoczynku, mam nadzieje ze wkrotce powrocisz do nas

caffe, Bozia3, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko - ja nie miałam zaburzeń rytmu serca po luteinie
    inessa wrote:
    Dziewczyny mam pytanie czy jak się bierze większa dawke luteiny można mieć zaburzenia rytmu serca? Lub po magnezie większej dawce? Bo ja miałam dziś w nocy masakre tak mi serducho tlepało,że myślałam,że umieram to nie nerwy odrazu mówię, tylko ewidentnie srece biło nierówno. Acha ja już brałam kiedys luteine ale w mniejszej dawce i nie miałam takich objawów.

Blondynka halo?

caffe, Bozia3, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewuszki kochane!!!
    Angela,super wieści, gratuluję córusi juhuuuu!!!Córeczki są takie kochane :)
    Blondynko tak bardzo mi przykro, ale proszę nie poddawaj się!!!!Moja znajoma pół roku temu przeszła to samo,teraz jest w 3mc :)
    U mnie okresu brak, nie dobrze mi, jajniki bolą,test negatywny. No ja pierdziele już nie mam pojęcia co się dzieje????
    U nas 30 stopni, ale upał :(
    MIŁEGO DNIA <3 <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 08:27

promyk, Bozia3, caffe, angela, megan8, Bursztyn, inessa, samira lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • angela Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A magnez bardziej uspokaja niż pobudza..
    inessa wrote:
    Dziewczyny mam pytanie czy jak się bierze większa dawke luteiny można mieć zaburzenia rytmu serca? Lub po magnezie większej dawce? Bo ja miałam dziś w nocy masakre tak mi serducho tlepało,że myślałam,że umieram to nie nerwy odrazu mówię, tylko ewidentnie srece biło nierówno. Acha ja już brałam kiedys luteine ale w mniejszej dawce i nie miałam takich objawów.

Blondynka halo?

Bozia3, caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uwielbiałam i lubię imię Gucio - to a propos Maji

QUOTE=Reni]ja już Maję miałam (fretkę) więc głupio byłoby mi dać znowu mojemu dziecku gdzie wszyscy wiedzieli, ze mój zwierzak to Maja
    ale uwielbiam to imię właśnie przez pszczółkę[/QUOTE]

Reni, Bozia3, caffe, bliska77, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondynko tak mi przykro...Mialas szczescie w nieszczesciu- operacja by la oszczedzajaca. Trzymam za Ciebie kciuki....za jakis czas bedziesz sie napewno cieszyc z malenstwa. Szybko wracaj do zdrowia i for my :-) :-) &&&

Bozia3, caffe, inessa lubią tę wiadomość

Promyk
  • angela Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu - ciesz się, że nie masz dolegliwości tzn. że wszystko jest super! Poczekaj jeszcze trochę i wszystko się zacznie, a teraz delektuj się chwilą!!
    U mnie od początku były ciągnięcia jak na @, może nie non stop , ale były poza tym też cisza.
    Pozdrawiam wszystkie koleżanki i życzę przyjemnego upalnego czwartku
    polarmiś wrote:
    Angela wielkie gratualcje!!!! Z imion, które wybrałaś mi się podoba Tośka. Kiedyś tzn. 9 lat temu też miałam opcję Tosia, Matylda, Milena (bo można Lena i jak mała to Milka) ale zrobiły się popularne i nie fajnie jak wszystkie dziewczynki w klasie to Julki, Oliwki, Wikusie i Lenusie.

Ja mam niestety w chwili obecnej kilka preferencji od bardzo normalnych: Zosia, Kasia, Krysia, Agnieszka do mocnych imion żeńskich (jeśli byłaby dziewczynka) Rita i Eryka.

Mam jeszcze czas. W ciąży z synem do 8 miesiąca lekarz zapewniła mnie że to dziewczynka więc głaskałam się po brzuchu i rozmawiałam z Milką a tu w 8 miesiącu pokazuje mi na ekranie usg (ja tam nigdy nic nie widzę) pisiorka (już Wam o tym pisałam).

Dziewczyny jestem zaniepkokojnona bo oprócz bolących cycków i uczucia w brzuchu jakbym miała tam piłeczkę nic mnie nie boli, nie ciągnie, nie jest mi niedobrze. Może jak słabe objawy to też nie dobrze? Dziewczynki zaciążone jak to jest u Was?

Kasik303, Bozia3, caffe, megan8, bliska77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak to negatywny?? a moze zle zrobilas? moze taks cos nie tak jak z ta temperatura wczoraj ;)
    iza37 wrote:
    hej dziewuszki kochane!!!
    Angela,super wieści, gratuluję córusi juhuuuu!!!Córeczki są takie kochane :)
    Blondynko tak bardzo mi przykro, ale proszę nie poddawaj się!!!!Moja znajoma pół roku temu przeszła to samo,teraz jest w 3mc :)
    U mnie okresu brak, nie dobrze mi, jajniki bolą,test negatywny. No ja pierdziele już nie mam pojęcia co się dzieje????
    U nas 30 stopni, ale upał :(
    MIŁEGO DNIA <3 <3 <3

Bozia3, caffe, iza37, inessa lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odezwij się po wizycie
    anna maria wrote:
    Witam was dziewczyny,dzisiaj znowu zapowiadaja upalny dzien 31sto.Dzisiaj mam wizyte u Gina.na 17-ta,nie moge sie doczekac.Angela gratuluje coreczki ,mam przyjaciolke z Bialorusi tez Lenke (w dowodzie Alona)bardzo kpchana dziewczyna.Ineska lepiej u Ciebie?Milego dnia wam zycze.

caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaaa noo

testów ciążowych nie wsadzamy pod język! ;-)
    rób jeszcze raz
    na pewno jesteś W ..tylko o tym nie wiesz ;-)

Kasik303, iza37, caffe, bliska77, Bursztyn, Mango, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daj znać po wizycie :-)
    ale pewnie wszystko oki :-)
    anna maria wrote:
    Witam was dziewczyny,dzisiaj znowu zapowiadaja upalny dzien 31sto.Dzisiaj mam wizyte u Gina.na 17-ta,nie moge sie doczekac.Angela gratuluje coreczki ,mam przyjaciolke z Bialorusi tez Lenke (w dowodzie Alona)bardzo kpchana dziewczyna.Ineska lepiej u Ciebie?Milego dnia wam zycze.

caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszej ciąży (straconej) i drugiej tej donoszonej od początku mi coś dolegało a teraz taki spokój i błogość a i tak chodzę jakbym była ze z porcelany .
    Dziękuję dziewczyny za opisanie własnych przeżyć, teraz wiem że ciąża, przynajmniej początki, mogą być przyjemne.

To co pisała Panda o odchudzaniu przy staraniach - ja też się bardzo intensywnie zaczęłam odchudzać w październiku i do grudnia zleciało 15 kg. Bardzo mnie to ucieszyło i chciałam kontynuować bo do swojej idealnej wagi jeszcze było daleko. Ale moja gina - od razu zauważyła zmianę w wyglądzie i powiedziała, że lepiej się nie odchudzać, bo organizm wysyła info - UWAGA JEST źLE, głod panuje i wtedy organizm przechodzi na inny, oszczędnościowy tryb. Owszem można wtedy zajść w ciąże ale dużo trudniej.

angela wrote:
    Polarmisiu - ciesz się, że nie masz dolegliwości tzn. że wszystko jest super! Poczekaj jeszcze trochę i wszystko się zacznie, a teraz delektuj się chwilą!!
    U mnie od początku były ciągnięcia jak na @, może nie non stop , ale były poza tym też cisza.
    Pozdrawiam wszystkie koleżanki i życzę przyjemnego upalnego czwartku

caffe, Kasik303, Reni, megan8, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondynko tak mi przykro, nie wiem co powiedzieć....

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondynko - tak mi smutno..
    Ale cóż trzeba żyć dalej i się nie poddawać!
    Wierzę, że już wkrótce spełni się sen o dzieciątku
    Odpoczywaj i dbaj o siebie

caffe, megan8, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 684 685 686 687 688 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ