35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Olena wrote:Witam dziewczyny! Pogoda super, uwielbiam takie upały.
Czytam Was żęby być na bieżąco w kolejnych ciążach.
Co do imion to Lenka fajne, ale tak dużo już tych Lenek
Dla mnie piękne są stare imiona, Krysia, Helena, Anna, Maria, Zofia, dla chłopca Stanisław. Oj pomarzyłam sobie.
Wciąż lecę na winku i migdałach, jak skończy się kuracja to będę miała parę - naście kilogramów więćej. Cóż się nie robi dla swoich marzeń, a energia podąża za uwagą...Myślimy pozytywnie - zachodzimy.
Życzę Wam miłego dnia. Cieszę się, że u Angeli w porządku. Tak samo jak u innych zaciążonych. U nie zaciążonych też mniej depresyjnych nastrojów, ale to sprawka słoneczka.
Trzymam kciuki za Inessę.anna maria, Olena, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Polarmis ja mialam na poczatku bole podbrzusza i oczywiscie cycki bolace ,a ogolnie czulam sie dobrze ,mialam duzo energi ,az pewnego pieknego dnia pojawily sie mdlosci i wtedy bylo po mnie nie moglam z lozka wstac.Z pierwszym dzieckiem nie mialam zadnych objawow do 8 miesiaca,wtedy obejrzalm seans Kaszpirowskiego i po godzinie sie wyzygalm:-)
caffe, bliska77, samira, polarmiś, megan8, Bursztyn, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Czesc dziewczynki, dziendobry nurtuje mnie cos bardzo, jestem na atybitykach w tym cyklu i przechodzilam jelitowe perturbacje na przelomie poprzedniego I przez cala@. Moj aktualny cykl jest totalnie rozny od dwoch poprzednich pod wzgledem temperatury no I nawet owulacja nie zostala zaznaczona tylko przypuszczalne dni plodne. Nic mnie nie boli czuje sie dobrze…az normalnie jestem nieprzyzwyczjaona....tylko tak sie zastanawiam czy branie atybiotyku moglo zawazyc na tych moich zmianach, wiecie cos na ten temat? Moze przesadzam bo przez ostanie kilka miesiecy zawsze bolal mnie brzuch a teraz cisza jak makiem zasial.Druga sprawa to wlasnie piersi zwykle mnie bolaly przed @ I chyba Bursztyn juz o tym pisal a teraz od lutegoy nic jakby nie pracowaly I sie zepsuly. Tak wiec zwalam to wszsytko na moje chorubsko…powinnam co nie?
Zaciazone dziewczynki bardzo sie ciesze waszym szczesciem : )
Miłego dnia
Po prostu cykle się zminiają z jakiś powodów. Jeśli na korzyść, to tylko się trzeba cieszyćbliska77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Angela wielkie gratualcje!!!! Z imion, które wybrałaś mi się podoba Tośka. Kiedyś tzn. 9 lat temu też miałam opcję Tosia, Matylda, Milena (bo można Lena i jak mała to Milka) ale zrobiły się popularne i nie fajnie jak wszystkie dziewczynki w klasie to Julki, Oliwki, Wikusie i Lenusie.
Ja mam niestety w chwili obecnej kilka preferencji od bardzo normalnych: Zosia, Kasia, Krysia, Agnieszka do mocnych imion żeńskich (jeśli byłaby dziewczynka) Rita i Eryka.
Mam jeszcze czas. W ciąży z synem do 8 miesiąca lekarz zapewniła mnie że to dziewczynka więc głaskałam się po brzuchu i rozmawiałam z Milką a tu w 8 miesiącu pokazuje mi na ekranie usg (ja tam nigdy nic nie widzę) pisiorka (już Wam o tym pisałam).
Dziewczyny jestem zaniepkokojnona bo oprócz bolących cycków i uczucia w brzuchu jakbym miała tam piłeczkę nic mnie nie boli, nie ciągnie, nie jest mi niedobrze. Może jak słabe objawy to też nie dobrze? Dziewczynki zaciążone jak to jest u Was?
Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, przez 3 miesiące w ogóle nie wiedziałam że w ciąży jestem.bliska77, polarmiś, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
ja już Maję miałam (fretkę) więc głupio byłoby mi dać znowu mojemu dziecku gdzie wszyscy wiedzieli, ze mój zwierzak to Maja
ale uwielbiam to imię właśnie przez pszczółkę
Mango wrote:Ja chcę MajęTaka pszczółka to jest to
caffe, anna maria, bliska77, megan8, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Energia podąża za uwagą - bardzo ładne.. A Olena - to prawie jak Lena - też piknie...
caffe, bliska77, polarmiś, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny
trochę mnie nie było,no i musiałam was doczytać
Inessko dbaj o siebie ,trzymam mocno kciukii modle się za was
Angela gratuluje córeczki,mi tez podoba się imie Tośka
Blondynka daj znac co u ciebiecaffe, Reni, bliska77, angela, inessa lubią tę wiadomość
-
Polarku kochany nie nerwuj się
moja przyjaciółka jak była w ciąży to musiałam jej przypominać, ze jest w ciąży, bo nie miała żadnych objawów! nic! zero
tylko brzuch jej się powiększał
wiec spokój nie denerwować się .. bo Bursztyn nie wyrobi się z czasem
polarmiś wrote:Angela wielkie gratualcje!!!! Z imion, które wybrałaś mi się podoba Tośka. Kiedyś tzn. 9 lat temu też miałam opcję Tosia, Matylda, Milena (bo można Lena i jak mała to Milka) ale zrobiły się popularne i nie fajnie jak wszystkie dziewczynki w klasie to Julki, Oliwki, Wikusie i Lenusie.
Ja mam niestety w chwili obecnej kilka preferencji od bardzo normalnych: Zosia, Kasia, Krysia, Agnieszka do mocnych imion żeńskich (jeśli byłaby dziewczynka) Rita i Eryka.
Mam jeszcze czas. W ciąży z synem do 8 miesiąca lekarz zapewniła mnie że to dziewczynka więc głaskałam się po brzuchu i rozmawiałam z Milką a tu w 8 miesiącu pokazuje mi na ekranie usg (ja tam nigdy nic nie widzę) pisiorka (już Wam o tym pisałam).
Dziewczyny jestem zaniepkokojnona bo oprócz bolących cycków i uczucia w brzuchu jakbym miała tam piłeczkę nic mnie nie boli, nie ciągnie, nie jest mi niedobrze. Może jak słabe objawy to też nie dobrze? Dziewczynki zaciążone jak to jest u Was?caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
u nas powoli,ogolnie dużo biegania i załatwiania,mam dalej zwolnienie,ze złych wieści to zamykają moja przychodnie i chyba będę musiala szukac innej i innego gin,podpisalam petycje bo maja się odwolywac ale czy to cos da?
z maluszkiem ok,serduszko bije,za tydzień ide na testy pappa i powoli zaczynam się stesowac ale wierze ze będzie okcaffe, megan8, Bursztyn, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
Imiona żeńskie (Liczby to ilość imienia nadanego w danym roku)
Lena 8074
Maja 7664
Zuzanna 7569
Julia 6332
Wiktoria 6092
Amelia 5497
Aleksandra 5364
Oliwia 5195
Natalia 5066
10 Zofia 3914
Martyna 3641
Anna 3336
Alicja 3294
Emilia 3151
Hanna 3070
Nikola 3031
Marta 2576
Gabriela 2442
Milena 2072
Nadia 2021
Imiona męskie (Liczby to ilość imienia nadanego w danym roku)w
Szymon 7897
Jakub 7096
Filip 6768
Kacper 6514
Michał 5467
Mateusz 5272
Bartosz 4966
Wojciech 4340
Adam 4101
Jan 4034
Piotr 4025
Wiktor 3783
Dawid 2993
Antoni 2870
Igor 2829
Mikołaj 2721
Karol 2536
Aleksander 2419
Marcel 1532
Kamil 1385
caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Ha! nie ma Wkurwka i NatankaBozia3 wrote:
Imiona żeńskie (Liczby to ilość imienia nadanego w danym roku)
Imiona męskie (Liczby to ilość imienia nadanego w danym roku)w
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 07:29
caffe, bliska77, megan8, inessa lubią tę wiadomość