35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
slash wrote:Właśnie coś milczy blondyneczka.
Caffe chyba ty miałas tez mikroskop owulacyjny, wymieniałas moze w nim baterie, bo u mnie lampeczka bardzo słabo świeci.
Miałam, ale nie wymieniałam bo ja z niego korzystałam ze 2 tygodnie i zaszłam w ciążę. Ale nie dzięki niemu, bo paprotek nie było, tylko testy paskowe mi wyszły.
Nie miałam więc potrzeby wymieniania baterii, ale u mnie lampka świeciła ok.
Jeśli podejrzewasz, ze coś z nią jest n ie tak to pewnie, że wymień, może akurat to jest wadą.
Coś mi się obija o uszy, że ślinę do badania tym mikroskopem to pobiera się spod języka. Aleja nie próbowałam, bo tego wtedy nie wiedziałam.
Powodzeniainessa lubi tę wiadomość
-
slash wrote:Witajcie!!! Ale się uśmiałam.
Napiszę krótka jesteście BOSKIE!!!
Inessko odpoczywaj i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.caffe, inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Dziękuję polarmisiu
Kochane dzisiaj miałam drugie usg prenatalne - jest córeczka - pan doktor pokazał nam wargi sromowe. Dziewuszka idealna, rozwija się prawidłowo - jak ja się cieszę. Po okropnym zeszłym tygodniu zaświeciło dla mnie i mojego męża słoneczko - chce mi się żyć!!!!!
Życzę każdej z WAS takiego stanu!!!
Pozdrawiam
Jak to w tym dowcipie, lepiej jest pilnować jednego fiu.. w mieście, niż wszystkie fiu..inessa, angela, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Inessko - jestem z Tobą....inessa wrote:Kochane nie wiem jak Wam się mam odwdzięczyć za modlitwe ale za najbliższe dni módlcie się bardzo za nas. Lekarz powiedział,że niestety po zabiegu nie do końca mi się zagoiło i dzieciatko ma problem jak bedzie mocne to mu się uda jak nie to niestety bety nie kazał dzis robic tylko dopierow poniedziałek oraz test. Jak bedzie pozytyw to mam szybko dzwonić do niego jak negatyw to mam umówioną wizytę na 3 lipca. No i odpoczynek.
Ale był w szoku,ze się udało tak szybko po zabiegu się udało
Poprostu teraz czekamy
Dziewczyny wiem jedno,że jak teraz się nie uda to zdaje sobie sprawe choć z bardzo smutnym sercem,że tak miało być, jakby później dzieciątku miało się coś stać ale wiem jedno teraz bede walczyć o dziecko bo wiem,że jednak może się zdarzyc cud i przy pomocy Bożej i przy pomocy lekarzy uda się poprostu musi się udać. Nie teraz to za miesiac okaże się w poniedziałek.
Musiałam dośc długo czekać bo pacjentki były i lekarz jeszcze operował.
To tyle muszę odpocząć u nas upał masakryczny uuff.
Dziś mam spokój serca wiem,że to dzięki Wam no i mojemu mężowi wiem,że bardzo chę to dziecko ale też wiem,że co ma być to bedzie i ja tego nie zmienie.
Dziekuje kochane
Ja o Was cały czas pamietam
Dziękuje za ostre słowa również bo one świadczą o Waszej dobroci i trosce kochane
no i przydały się te słowa bo tak szczerze to jak dostałam to krwawienie to straciłam już nadzieje i nigdzie nie chciałam iść i dzwonić przez doświadczenie wrześniwowe a wtedy byłam w 5 tygodniu bo pózno wyszedł pozytywny test.
Lekarze wtedy powiedział inny niż obecny,że to jest tak wczesna ciaża,że musi się wspomóc sama jak ma być to bedzie i widocznie tak miało być.
Wiem jedno,że teraz jak się nie uda to lekarz bedzie " molestowany przeze mnie" o leki już na czas starania a nie jak już wychodzi test i wybaczcie za słwoa dupa blada.
dzięki Wam poprostu Was kocham i się popłakałam ze wzruszenia,że tyle dziewcząt mnie wspiera naprawde nie spodziewałam sięinessa, grosza, Bursztyn, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
wiecie dziewczyny że zaobserwowałam pewną prawidłowość, u mnie 3 dzień podwyższonej tem. czyli niby po owulce i już mnie cycki bolą i tak będzie przez dwa tygodnie do @. Szczęśliwa Bursztyn że Cię nie bolą bo ja z tym się męczę i wiem już że nici z zielonej kropki.
inessa, grosza, Bursztyn, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela gratulacje kochana
Co wejde na forum to poprostu można pęknąć ze śmiechu jesteście niezłe kobiety
Blondynko odezwij się kochana
Ciekawe co u reszty zaciążonych niektóre bardzo dawno się nie odzywały ???
No i jak Ewajoanna?
Ja leże a jak leże to nic nie leci ze mnie albo tylko troszke, za to mdli mnie, a piersi swedzą i są o wiele wieksze niż zwykle a mój mąż jest zadowolony
Dobrego wieczoru
My umieramy z upału u nas jest w cieniu 31 stopnisamira, angela, gosia7122, grosza, Bursztyn, bliska77, Mango, promyk, Olena, Kasik303, megan8 lubią tę wiadomość
-
Antosia lub LenkaJolka76 wrote:Gratuluje coreczki Angela! To naprawde wspaniale miec corke, bo z wiekiem staje sie ona Twoja przyjaciolka. Juz wybralas imie?
Inessko naprawde sie ciesze ze sie udalo, modlimy sie zeby wszystko sie dobrze potoczylo, mysle ze jesli biezesz cos na potrzymanie to juz wszystko co mozesz zrobic, bo nawet gdybys lezala w szpitalu lub latala po lekarzach to jedyne co Ci pomoga to Luteina lub dupek, teraz co potrzebujesz to duzo spokoju i odpoczynku bo to najwazniejsze!
Martwi mnie co tam u Blondynki?
Izuniu ja juz mam wizje, ze jednak bedzie ten zielony plusik tak na dzien ojca i rocznice w prezencie !!!
Pozdrawiam wszytkie dziewczynki i milego dnia!inessa, grosza, Bursztyn, Mango, promyk, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Angela gratulacje kochana
Co wejde na forum to poprostu można pęknąć ze śmiechu jesteście niezłe kobiety
Blondynko odezwij się kochana
Ciekawe co u reszty zaciążonych niektóre bardzo dawno się nie odzywały ???
No i jak Ewajoanna?
Ja leże a jak leże to nic nie leci ze mnie albo tylko troszke, za to mdli mnie, a piersi swedzą i są o wiele wieksze niż zwykle a mój mąż jest zadowolony
Dobrego wieczoru
My umieramy z upału u nas jest w cieniu 31 stopniinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie czy jak się bierze większa dawke luteiny można mieć zaburzenia rytmu serca? Lub po magnezie większej dawce? Bo ja miałam dziś w nocy masakre tak mi serducho tlepało,że myślałam,że umieram to nie nerwy odrazu mówię, tylko ewidentnie srece biło nierówno. Acha ja już brałam kiedys luteine ale w mniejszej dawce i nie miałam takich objawów.
Blondynka halo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 18:09
-
o luteinie to się nie wypowiem bo nigdy nie brałam a magnez to się bierze raczej na uspokojenie serducha ,wiem bo sama biorę.Mi też czasem zdarza się takie nierówne bicie serca ale ja mam nadciśnienie od lat i serducho czasem wariuje.Ja myślę że u Ciebie to mogą być emocje mimo woli się denerwujesz.
inessa lubi tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:wiecie dziewczyny że zaobserwowałam pewną prawidłowość, u mnie 3 dzień podwyższonej tem. czyli niby po owulce i już mnie cycki bolą i tak będzie przez dwa tygodnie do @. Szczęśliwa Bursztyn że Cię nie bolą bo ja z tym się męczę i wiem już że nici z zielonej kropki.
inessa, bliska77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny