35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Inesko na stówę nerwy.. Ja tak miałam, u kardiologa wylądowała, miałam holter całą dobę
Lekarka powiedziała, że nerwus jestem. Mam brać magnez
inessa wrote:Dziewczyny mam pytanie czy jak się bierze większa dawke luteiny można mieć zaburzenia rytmu serca? Lub po magnezie większej dawce? Bo ja miałam dziś w nocy masakre tak mi serducho tlepało,że myślałam,że umieram to nie nerwy odrazu mówię, tylko ewidentnie srece biło nierówno. Acha ja już brałam kiedys luteine ale w mniejszej dawce i nie miałam takich objawów.
Blondynka halo?inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki, dziendobry nurtuje mnie cos bardzo, jestem na atybitykach w tym cyklu i przechodzilam jelitowe perturbacje na przelomie poprzedniego I przez cala@. Moj aktualny cykl jest totalnie rozny od dwoch poprzednich pod wzgledem temperatury no I nawet owulacja nie zostala zaznaczona tylko przypuszczalne dni plodne. Nic mnie nie boli czuje sie dobrze…az normalnie jestem nieprzyzwyczjaona....tylko tak sie zastanawiam czy branie atybiotyku moglo zawazyc na tych moich zmianach, wiecie cos na ten temat? Moze przesadzam bo przez ostanie kilka miesiecy zawsze bolal mnie brzuch a teraz cisza jak makiem zasial.Druga sprawa to wlasnie piersi zwykle mnie bolaly przed @ I chyba Bursztyn juz o tym pisal a teraz od lutegoy nic jakby nie pracowaly I sie zepsuly. Tak wiec zwalam to wszsytko na moje chorubsko…powinnam co nie?
Zaciazone dziewczynki bardzo sie ciesze waszym szczesciem : )
polarmiś, grosza, anna maria, caffe, Reni, angela, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela wielkie gratualcje!!!! Z imion, które wybrałaś mi się podoba Tośka. Kiedyś tzn. 9 lat temu też miałam opcję Tosia, Matylda, Milena (bo można Lena i jak mała to Milka) ale zrobiły się popularne i nie fajnie jak wszystkie dziewczynki w klasie to Julki, Oliwki, Wikusie i Lenusie.
Ja mam niestety w chwili obecnej kilka preferencji od bardzo normalnych: Zosia, Kasia, Krysia, Agnieszka do mocnych imion żeńskich (jeśli byłaby dziewczynka) Rita i Eryka.
Mam jeszcze czas. W ciąży z synem do 8 miesiąca lekarz zapewniła mnie że to dziewczynka więc głaskałam się po brzuchu i rozmawiałam z Milką a tu w 8 miesiącu pokazuje mi na ekranie usg (ja tam nigdy nic nie widzę) pisiorka (już Wam o tym pisałam).
Dziewczyny jestem zaniepkokojnona bo oprócz bolących cycków i uczucia w brzuchu jakbym miała tam piłeczkę nic mnie nie boli, nie ciągnie, nie jest mi niedobrze. Może jak słabe objawy to też nie dobrze? Dziewczynki zaciążone jak to jest u Was?grosza, bliska77, Olena, anna maria, caffe, Reni, megan8, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA w ogóle imię Lena pochodzi od rosyjskiego Yelena a polskiego Helena. Ale teraz w Polsce można nadawć zdrobnienia. Moja koleżanka ma ni imię Nadia - od ros. Nadieżna (Nadzieja po polsku), A Sasza zdrobnienie od Aleksandra. Zastanawiam się skąd się wziął w języku polskim Olek i Ola od Aleksandra, nie wiem?
anna maria, Reni, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny. Długo mnie nie było (praca dała w kość, do tego dziecko z ospą), a widzę, ile naprodukowałyście. Znowu tak długo mnie tu nie było, ale mam dziwne wrażenie, że wtedy było coś koło strony 600 a wy już 753? Gratuluję!
bliska77, Olena, anna maria, caffe, Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polarmisiu mnie w pierwszej ciąży nic kompletnie nie bolało, nie ciągnęło ani nie mdliło....zupełnie bezobjawowo - więc bądź dobrej myśli...
Nikole, Julki , Amelki - no jest to drażniące, ale cholera tak mi się ta Lena podoba...z chłopców pewnie skończy się na Kajetanie...może jeszcze Ania?
Olek i Ola - to Aleksander i ALeksandra - dla mnie jakieś dziwaczne....za długie oficjalne i za krótkie zdrobniałe..anna maria, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny! Pogoda super, uwielbiam takie upały.
Czytam Was żęby być na bieżąco w kolejnych ciążach.
Co do imion to Lenka fajne, ale tak dużo już tych Lenek
Dla mnie piękne są stare imiona, Krysia, Helena, Anna, Maria, Zofia, dla chłopca Stanisław. Oj pomarzyłam sobie.
Wciąż lecę na winku i migdałach, jak skończy się kuracja to będę miała parę - naście kilogramów więćej. Cóż się nie robi dla swoich marzeń, a energia podąża za uwagą...Myślimy pozytywnie - zachodzimy.
Życzę Wam miłego dnia. Cieszę się, że u Angeli w porządku. Tak samo jak u innych zaciążonych. U nie zaciążonych też mniej depresyjnych nastrojów, ale to sprawka słoneczka.
Trzymam kciuki za Inessę.bliska77, anna maria, caffe, angela, megan8, Bursztyn, inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam was dziewczyny,dzisiaj znowu zapowiadaja upalny dzien 31sto.Dzisiaj mam wizyte u Gina.na 17-ta,nie moge sie doczekac.Angela gratuluje coreczki ,mam przyjaciolke z Bialorusi tez Lenke (w dowodzie Alona)bardzo kpchana dziewczyna.Ineska lepiej u Ciebie?Milego dnia wam zycze.
bliska77, caffe, angela, megan8, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość