35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oj dziewczynki doczytalam do konca u mnie zwariowany dzien w pracy jak wrocilam do domu to nie moglam juz patrzec w komputer a teraz juz noc, bardzo emocjonalnie jest tutaj dzisiaj....
Inesska spokoju i wytrawolsci zycze czasami dobrze jest sluchac swojej wlasnej intuicji..cokolwiek bedzie badz silna
Milego dnia Wam zycze u Was tak cieplutko a u Nas tylko 8 stopni i bedzie padalo...skonczylismy ogladac Avatara i najchetniej to bym sie na tamta planete przeniosla...
to ja juz dobranoc
Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:oj dziewczynki doczytalam do konca u mnie zwariowany dzien w pracy jak wrocilam do domu to nie moglam juz patrzec w komputer a teraz juz noc, bardzo emocjonalnie jest tutaj dzisiaj....
Inesska spokoju i wytrawolsci zycze czasami dobrze jest sluchac swojej wlasnej intuicji..cokolwiek bedzie badz silna
Milego dnia Wam zycze u Was tak cieplutko a u Nas tylko 8 stopni i bedzie padalo...skonczylismy ogladac Avatara i najchetniej to bym sie na tamta planete przeniosla...
to ja juz dobranocPanda, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjestem ale na momencik, zaraz zmykam do ogródka
Inessa bądź dobrej myli i oszczędzaj się, wspieram Cię całym sercem.....
Dziewczyny odnośnie wzrostu temperatury i braku owulacji, nie wiem czy pamiętacie ale jakiś czas temu właśnie o tym pisałam, szyjka wysoko miękka otwarta, śluz płodny, wzrost temperatury a owulacji niet, ja właśnie tak miałam, było to na usg potwierdzone, tak się zdarza oby jak najrzadziej
A nie wiecie co z naszą Blondyneczką??????grosza, Bursztyn, caffe, gosia7122, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję polarmisiu
Kochane dzisiaj miałam drugie usg prenatalne - jest córeczka - pan doktor pokazał nam wargi sromowe. Dziewuszka idealna, rozwija się prawidłowo - jak ja się cieszę. Po okropnym zeszłym tygodniu zaświeciło dla mnie i mojego męża słoneczko - chce mi się żyć!!!!!
Życzę każdej z WAS takiego stanu!!!
Pozdrawiampolarmiś wrote:Angela, strasznie to przykre co się wydarzyło ale dobrze że już po wszystkim i jest ok. Właśńie te sytuacje (ponieważ już tego doświadczyłam) również mi spędzają sen z powiek choć staram się o złych rzeczach nie myśleć tylko cieszyć się tym co mam i z wygrane losu na loterii. Bardzo serdecznie Cie pozdrawiam, dbaj o siebie i odzywaj się czasami na forum.Reni, Bursztyn, samira, grosza, caffe, gosia7122, inessa, bliska77, bliska77, Mango, promyk, Panda, polarmiś, iza37, megan8, jasmin lubią tę wiadomość
-
Zgadzam się w 100%caffe wrote:No ale kurcze w takiej sytuacji to nie jest wazne do którego lekarza się idzie, na miłość boską. Zadzwoniłabym do szpitala czy mnie przyjma i czy w ogóle moge sama dojechać. Nie rozumiem tej decyzji z czekaniem. Ja jakbym mogła to bym na piechote poszła byle ratować, a nie siedzieć i czekać.
grosza, caffe, inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Gratuluje coreczki Angela! To naprawde wspaniale miec corke, bo z wiekiem staje sie ona Twoja przyjaciolka. Juz wybralas imie?
Inessko naprawde sie ciesze ze sie udalo, modlimy sie zeby wszystko sie dobrze potoczylo, mysle ze jesli biezesz cos na potrzymanie to juz wszystko co mozesz zrobic, bo nawet gdybys lezala w szpitalu lub latala po lekarzach to jedyne co Ci pomoga to Luteina lub dupek, teraz co potrzebujesz to duzo spokoju i odpoczynku bo to najwazniejsze!
Martwi mnie co tam u Blondynki?
Izuniu ja juz mam wizje, ze jednak bedzie ten zielony plusik tak na dzien ojca i rocznice w prezencie !!!
Pozdrawiam wszytkie dziewczynki i milego dnia!Bursztyn, caffe, inessa, angela, bliska77, Panda, iza37, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Dziękuję polarmisiu
Kochane dzisiaj miałam drugie usg prenatalne - jest córeczka - pan doktor pokazał nam wargi sromowe. Dziewuszka idealna, rozwija się prawidłowo - jak ja się cieszę. Po okropnym zeszłym tygodniu zaświeciło dla mnie i mojego męża słoneczko - chce mi się żyć!!!!!
Życzę każdej z WAS takiego stanu!!!
Pozdrawiam
I dobrze ze zaświeciło i niech tak zostanie :*Bursztyn, caffe, inessa, angela, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny