X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczynki!
    Inessa jeżeli jestes spokojna to dobry znak, nerwy nic nie pomogą bez względu na rzeczywisty stan (mam nadzieję, że błogoslawiony!)

Mango, bliska77, Bursztyn, inessa, promyk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas dzisiaj 30 stopni...sauna

inessa lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!!! Ale się uśmiałam.
    Napiszę krótka jesteście BOSKIE!!!
    Inessko odpoczywaj i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczynki doczytalam do konca u mnie zwariowany dzien w pracy jak wrocilam do domu to nie moglam juz patrzec w komputer a teraz juz noc, bardzo emocjonalnie jest tutaj dzisiaj....

Inesska spokoju i wytrawolsci zycze czasami dobrze jest sluchac swojej wlasnej intuicji..cokolwiek bedzie badz silna :)

Milego dnia Wam zycze u Was tak cieplutko a u Nas tylko 8 stopni i bedzie padalo...skonczylismy ogladac Avatara i najchetniej to bym sie na tamta planete przeniosla...

to ja juz dobranoc

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    oj dziewczynki doczytalam do konca u mnie zwariowany dzien w pracy jak wrocilam do domu to nie moglam juz patrzec w komputer a teraz juz noc, bardzo emocjonalnie jest tutaj dzisiaj....

Inesska spokoju i wytrawolsci zycze czasami dobrze jest sluchac swojej wlasnej intuicji..cokolwiek bedzie badz silna :)

Milego dnia Wam zycze u Was tak cieplutko a u Nas tylko 8 stopni i bedzie padalo...skonczylismy ogladac Avatara i najchetniej to bym sie na tamta planete przeniosla...

to ja juz dobranoc
    Panda, ale oni jakoś się tam śmiesznie rozmnażali....tymi ogonami czy jakoś tak,,,

Panda, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas też jest jeden ogonek ;-)

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo cos w tym stylu laczyli sie i tak spirytualnie to prawie jak kamasutra tyko ze w niebieskich mundurkach hahaha...
    Bozia3 wrote:
    Panda, ale oni jakoś się tam śmiesznie rozmnażali....tymi ogonami czy jakoś tak,,,

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem ale na momencik, zaraz zmykam do ogródka ;-)
    Inessa bądź dobrej myli i oszczędzaj się, wspieram Cię całym sercem.....

Dziewczyny odnośnie wzrostu temperatury i braku owulacji, nie wiem czy pamiętacie ale jakiś czas temu właśnie o tym pisałam, szyjka wysoko miękka otwarta, śluz płodny, wzrost temperatury a owulacji niet, ja właśnie tak miałam, było to na usg potwierdzone, tak się zdarza oby jak najrzadziej ;-)

A nie wiecie co z naszą Blondyneczką??????

grosza, Bursztyn, caffe, gosia7122, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie coś milczy blondyneczka.
    Caffe chyba ty miałas tez mikroskop owulacyjny, wymieniałas moze w nim baterie, bo u mnie lampeczka bardzo słabo świeci.

caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski u nas pot się po tyłku leje ufff jak gorąco pufff jak gorąco soleil.gif a tak by się przydało lato2.gif

caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję polarmisiu
    Kochane dzisiaj miałam drugie usg prenatalne - jest córeczka - pan doktor pokazał nam wargi sromowe. Dziewuszka idealna, rozwija się prawidłowo - jak ja się cieszę. Po okropnym zeszłym tygodniu zaświeciło dla mnie i mojego męża słoneczko - chce mi się żyć!!!!!
    Życzę każdej z WAS takiego stanu!!!
    Pozdrawiam
    polarmiś wrote:
    Angela, strasznie to przykre co się wydarzyło ale dobrze że już po wszystkim i jest ok. Właśńie te sytuacje (ponieważ już tego doświadczyłam) również mi spędzają sen z powiek choć staram się o złych rzeczach nie myśleć tylko cieszyć się tym co mam i z wygrane losu na loterii. Bardzo serdecznie Cie pozdrawiam, dbaj o siebie i odzywaj się czasami na forum.

Reni, Bursztyn, samira, grosza, caffe, gosia7122, inessa, bliska77, bliska77, Mango, promyk, Panda, polarmiś, iza37, megan8, jasmin lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się w 100%
    caffe wrote:
    No ale kurcze w takiej sytuacji to nie jest wazne do którego lekarza się idzie, na miłość boską. Zadzwoniłabym do szpitala czy mnie przyjma i czy w ogóle moge sama dojechać. Nie rozumiem tej decyzji z czekaniem. Ja jakbym mogła to bym na piechote poszła byle ratować, a nie siedzieć i czekać.

grosza, caffe, inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Reni nie myślmy już tyle nad tym bo zamiast gina to nam się psychiatra przyda deprim1.gif
    sluze ;)

samira, caffe, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • slash Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielkie gratulacje dla Was Angela - super, po prostu super :)

caffe, inessa, angela, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 19 czerwca 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje coreczki Angela! To naprawde wspaniale miec corke, bo z wiekiem staje sie ona Twoja przyjaciolka. Juz wybralas imie?
    Inessko naprawde sie ciesze ze sie udalo, modlimy sie zeby wszystko sie dobrze potoczylo, mysle ze jesli biezesz cos na potrzymanie to juz wszystko co mozesz zrobic, bo nawet gdybys lezala w szpitalu lub latala po lekarzach to jedyne co Ci pomoga to Luteina lub dupek, teraz co potrzebujesz to duzo spokoju i odpoczynku bo to najwazniejsze!
    Martwi mnie co tam u Blondynki?
    Izuniu ja juz mam wizje, ze jednak bedzie ten zielony plusik tak na dzien ojca i rocznice w prezencie !!!
    Pozdrawiam wszytkie dziewczynki i milego dnia!

Bursztyn, caffe, inessa, angela, bliska77, Panda, iza37, megan8 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa no to dalej można świrować
    Bursztyn wrote:
    sluze ;)

Bursztyn, caffe, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaa no to dalej można świrować
    do woli, w razie czego mam do dyspozycji piekne kaftany w kolorze bialym z rekawami wiazanymi z tylu ;)

caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, gratuluje corki! :) To bedzie pierwszy forumowy dzidzius ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 16:15

caffe, inessa, angela, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Dziękuję polarmisiu
    Kochane dzisiaj miałam drugie usg prenatalne - jest córeczka - pan doktor pokazał nam wargi sromowe. Dziewuszka idealna, rozwija się prawidłowo - jak ja się cieszę. Po okropnym zeszłym tygodniu zaświeciło dla mnie i mojego męża słoneczko - chce mi się żyć!!!!!
    Życzę każdej z WAS takiego stanu!!!
    Pozdrawiam
    GRATULUJĘ CÓRUNI divers2297.gif

I dobrze ze zaświeciło i niech tak zostanie :*

Bursztyn, caffe, inessa, angela, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    sluze ;)
    hahahaah no zapomniałam ze my tu mamy koleżankę w tym fachu usmiech1.gif

caffe, inessa, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 679 680 681 682 683 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ