35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 07:33
caffe, iza37, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Czesc dziewczyny...odrywajac sie od tematu imion za dwa dni konczy mi sie moj abonament premium ...jak jest u was-przedluzalyscie na jaki ok res?
ja przedłużyłam na miesiąc, bo teraz zachodzę więc więcej mi nie potrzebny hahha
nie podobał mi się taki martwyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 07:36
caffe, Kasik303, iza37, inessa lubią tę wiadomość
-
Jesli chodzi o imiona to ja jesli ktores mi sie podoba dluzszy czas to bawie sie w skrybe i zapisuje ,gdy nadejdzie ten czas to tylko wybrac po rodzinnym glosowaniu: ignacy,patryk,krzys,szymon,jakub,pola,laura,beata,justyna.
caffe, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Reni...może będziesz miała bliźniaki...- Wkurwek i Natanek - po zarejestrowaniu - od razu mamusię zawiozą do wariatkowa...
Reni, caffe, polarmiś, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Jesli chodzi o imiona to ja jesli ktores mi sie podoba dluzszy czas to bawie sie w skrybe i zapisuje ,gdy nadejdzie ten czas to tylko wybrac po rodzinnym glosowaniu: ignacy,patryk,krzys,szymon,jakub,pola,laura,beata,justyna.
caffe, polarmiś, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
jakieś paczki przywieźcie jakiś owoc, sok te sprawy
agafbh wrote:ale niech Reni sie nie martwi, będziemy przyjeżdżać w odwiedzinybliska77, caffe, Bozia3, polarmiś, Bursztyn, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno niestety mojej ciąży nie ma
okazała się pozamaciczna, jestem po operacji.
Zachowałam jajowód.
Miło było Was poznać.
I dzięki za wsparcie dziewczynki.caffe, bliska77, anna maria, iza37, promyk, Dorka71, Bozia3, polarmiś, megan8, Bursztyn, Olena, Jolka76, inessa lubią tę wiadomość
-
Blondynko trzymaj się
Przykro, że tak się stało
ale mam nadzieję, że nie odpuszaczasz i nie opuszczasz nas na zawsze?
blondynka wrote:no niestety mojej ciąży nie ma
okazała się pozamaciczna, jestem po operacji.
Zachowałam jajowód.
Miło było Was poznać.
I dzięki za wsparcie dziewczynki.caffe, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
dziweczynki rozmawiam dzisiaj z lekarzem moja znajoma, tak po prostu do mnie zadzwonila no i pogadalasmy o zapylaniu. Ona jest mama ma dwoch synow drugiego rodzila w wieku 37 lat. Powiedziala mi ze starac sie przez 6 miesiecy a jak nic nie wyjdzie to isc zrobic badania, powiedziala mi tez ze to tez nie zalezy tylko i wylacznie od zdrowia bo i najzdrowsze kobitki nie moga zajsc ze wzgeldu na stres czy intensywne cwiczenia, czy zmiany w zyciu, czy zmiany wagi np.Powiedziala ze szybciej zachodza w ciaze dziewczynki ksztaltne (nie grube) bo to juz taka biologia i organizm jest gotowy na wyzywienie i ochrone maluszka. Odchudzanie nie sprzyja zachodzeniu.Brac witaminkii kawasik foliowy i odstresowac sie to jest najwazniejsze,nie swirowac i nie sugerowac sie niczym, nie nakrecac sie tylko cieszyc sie bzykankiem. Polecila seksik tak co drugi dzien n w okresie okolowulacyjnym. W inne dni jak przyjdzie ochota. Nie wykonczyc dawcy spermy bo spermiatka beda slabiutkie. Wiem ze to wszsytko juz przerabialysmy ale to moje info z ostatniej chwili....wiec przekazuje dla przypomnienia.
bliska77, Reni, anna maria, caffe, iza37, Bozia3, megan8, Bursztyn, Olena, inessa lubią tę wiadomość