35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iza37 wrote:Wy jesteście krejzolki
Tak jasne, włożyłam test do nosa hahahhaah
Spróbuje jeszcze za kilka dni,choć dzisiaj bardzo bolą mnie jajniki,pewnie franca się zbliża i mnie tylko wk...a
ja już Ci pisałam, wzięłabym dowcipną luteinę.Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Znam taką parę - kobitka Maja , a jej facet Gustaw ( potocznie Gucio)polarmiś wrote:A ja uwielbiałam i lubię imię Gucio - to a propos Maji
QUOTE=Reni]ja już Maję miałam (fretkę) więc głupio byłoby mi dać znowu mojemu dziecku gdzie wszyscy wiedzieli, ze mój zwierzak to Maja
ale uwielbiam to imię właśnie przez pszczółkę
caffe, polarmiś, Reni, megan8, Bursztyn, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:W pierwszej ciąży (straconej) i drugiej tej donoszonej od początku mi coś dolegało a teraz taki spokój i błogość a i tak chodzę jakbym była ze z porcelany .
Dziękuję dziewczyny za opisanie własnych przeżyć, teraz wiem że ciąża, przynajmniej początki, mogą być przyjemne.
To co pisała Panda o odchudzaniu przy staraniach - ja też się bardzo intensywnie zaczęłam odchudzać w październiku i do grudnia zleciało 15 kg. Bardzo mnie to ucieszyło i chciałam kontynuować bo do swojej idealnej wagi jeszcze było daleko. Ale moja gina - od razu zauważyła zmianę w wyglądzie i powiedziała, że lepiej się nie odchudzać, bo organizm wysyła info - UWAGA JEST źLE, głod panuje i wtedy organizm przechodzi na inny, oszczędnościowy tryb. Owszem można wtedy zajść w ciąże ale dużo trudniej.więc nie muszę się odchudzać....
Może kiedyś, po porodzie - prawda..
?
caffe, polarmiś, Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
Mój gin ma urlop a mam tylko dupka i luteinę podjęzykową. Co proponujesz?
Dziś 51dc kur..a mam dość, tak długiego cyklu nie miałam od dwóch lat!!!caffe wrote:Iza, a nie możesz iść do gina żeby coś z tym zrobił?
ja już Ci pisałam, wzięłabym dowcipną luteinę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 08:50
caffe, Reni, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZdecydowanie!!! Ja uważam bo jak pomyślę o tych +40 .... ale od stycznia się nie odchudzam . Choć przyznam, że wielkiego apetytu nie mam (chwała Bogu, by tak do końca było)...A potem karmienie piersią i niech Gucio wciągnie z 15 kg w mleku!
Bozia3 wrote:O jak się cieszę Polarmisiu..więc nie muszę się odchudzać....
Może kiedyś, po porodzie - prawda..
?
caffe, Kasik303, Reni, Bursztyn, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
U Reni mogę tylko wejść na wykres poprzez jej nicka z lewej strony, natomiast na ikonkę jako podpis na forum też mnie nie wpuszcza - doigrała się...tak to jest jak się zacznie zadawać z Natankiem..
iza37, caffe, Reni, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Mój gin ma urlop a mam tylko dupka i luteinę podjęzykową. Co proponujesz?
Dziś 51dc kur..a mam dość, tak długiego cyklu nie miałam od dwóch lat!!!
Iza, ja miałam i mam w pogotowiu luteinę dowcipną. Dupka nigdy nie brałam. Mnie, jak się cykl po poronieniu przedłużał, lekarz powiedział, że moge czekac albo zaaplikować luteinę (bierze się ją przez 7 dni, a potem się czeka na @). Ja miałam wybór bo u mnie wtedy bylo rozchwianie hormonalne, stąd jego takie stanowisko.
Przeczytaj czy dupka można stosować w takich samych sytuacjach jak luteinę. Zalecaną dawkę miałam 2x2 na dobę. Ja się już nie mogłam doczekac swojej @ i mnie wszystko wkurwiało, to któregoś wieczoru mówię do mojego: wsadzaj! no i mi wsadził tę tabletkę, a rano już dostałam @ Nie wiem czy to luteina, czy zbieg okolicznościale dostałam.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Reni, chciałam przeprowadzić inspekcję wykresu i weszłam (tzn próbowałam wejść) na Twój wykres a tu komunikat NIEBEZPIECZEŃSTW: ZŁOŚLIWE OPROGRAMOWANIE!!!!
ja już nic nie wstawiam
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale dlaczego?
ja już nic nie wstawiamcaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny