35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Polarku kochany nie nerwuj się
moja przyjaciółka jak była w ciąży to musiałam jej przypominać, ze jest w ciąży, bo nie miała żadnych objawów! nic! zero
tylko brzuch jej się powiększał
wiec spokój nie denerwować się .. bo Bursztyn nie wyrobi się z czasem
caffe, polarmiś, Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:
Imiona żeńskie (Liczby to ilość imienia nadanego w danym roku)
Lena 8074
Maja 7664
Zuzanna 7569
Julia 6332
Wiktoria 6092
Amelia 5497
Aleksandra 5364
Oliwia 5195
Natalia 5066
10 Zofia 3914
Martyna 3641
Anna 3336
Alicja 3294
Emilia 3151
Hanna 3070
Nikola 3031
Marta 2576
Gabriela 2442
Milena 2072
Nadia 2021
Imiona męskie (Liczby to ilość imienia nadanego w danym roku)w
Szymon 7897
Jakub 7096
Filip 6768
Kacper 6514
Michał 5467
Mateusz 5272
Bartosz 4966
Wojciech 4340
Adam 4101
Jan 4034
Piotr 4025
Wiktor 3783
Dawid 2993
Antoni 2870
Igor 2829
Mikołaj 2721
Karol 2536
Aleksander 2419
Marcel 1532
Kamil 1385
Szkoda.....Reni, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:A Róża - ładne? Mnie się podoba, ale dla dziewczynki ładnej..bo jak się trafi paskuda o imieniu Róża - to już wtedy kuriozum trochę..
Kasik303, Reni, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak popieram przedmówczynię, ładne imię, ale dla dziewczynki ale dużej już mi nie brzmi tak dobrze.
Bursztyn wrote:Mi sie bardzo podoba, a jesli bedzie paskuda, to zawsze mozna powiedziec ze kazda roza ma kolceBursztyn, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
Kasik303 wrote:za rok kochana to ty bedziesz pomykac z wozeczkiem albo babki lepic w piaskownicy
wiec jednak sprawa sie przeciagnie.
polarmiś, caffe, Reni, bliska77, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczynki
Jak to Polarmis ladnie ujela- przebilam sie wkoncu przez prasowke
Poniewaz mam spozniony dosyc refleks, jeszcze o owulacji i wykresach: wobec tego co zostalo powiedziane - chodzi mi o info od Bozi i to co Reni wstawila wczoraj na ten temat doszlam do wniosku ze nie maja one sensu. Wiadomo- obserwacja zawsze wychodzi na dobre i mozna to pozniej opowiedziec lekarzowi itd., wiec na pewno pomaga, ale nie ma zadnej gwarancji ze owul. byla. A ja sie tak podniecalam ze wszystko u mnie ok na podstawie wykresu! Oczywiscie nadal to bede robic (tzn. nie podniecac sie tylko prowadzic obserwcje i wykres) bo daje jakis wglad, ale zaraz w sierpniu pedze do lekarza i badam hormony,cale lata tego nie robilam i przyznam ze strach jest...
Blonynko- bardzo mi przykro, na szczescie operacja byla oszczedzajaca- to najwazniejsze. Przytulam.
Inessko, odezwij sie!
Iza, o jakiej czulosci byl ten test?
Polarmisu, delektuj sie ciaza ile mozesz i ciesz sie ze nic Ci nie dolega
Reni, czyzby Natanek w drodze? Zagniezdzil sie chyba na dobre u CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 10:34
caffe, bliska77, Bozia3, iza37, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Witam dziewczyny
Czytam Was już bardzo długo,ale nie miałam odwagi dołączyc.Mam 35 lat[od dwóch dni],staram się już półtora roku o drugie dziecko.Z córką udało się za pierwszym razem,ale to było 4lata temu.Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
był taki film "pierścień i róża" i tam wołali na królewne Róziapolarmiś wrote:Tak popieram przedmówczynię, ładne imię, ale dla dziewczynki ale dużej już mi nie brzmi tak dobrze.
bliska77, polarmiś, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość