35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:
Reni, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
czułość 25Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki
Jak to Polarmis ladnie ujela- przebilam sie wkoncu przez prasowke
Poniewaz mam spozniony dosyc refleks, jeszcze o owulacji i wykresach: wobec tego co zostalo powiedziane - chodzi mi o info od Bozi i to co Reni wstawila wczoraj na ten temat doszlam do wniosku ze nie maja one sensu. Wiadomo- obserwacja zawsze wychodzi na dobre i mozna to pozniej opowiedziec lekarzowi itd., wiec na pewno pomaga, ale nie ma zadnej gwarancji ze owul. byla. A ja sie tak podniecalam ze wszystko u mnie ok na podstawie wykresu! Oczywiscie nadal to bede robic (tzn. nie podniecac sie tylko prowadzic obserwcje i wykres) bo daje jakis wglad, ale zaraz w sierpniu pedze do lekarza i badam hormony,cale lata tego nie robilam i przyznam ze strach jest...
Blonynko- bardzo mi przykro, na szczescie operacja byla oszczedzajaca- to najwazniejsze. Przytulam.
Inessko, odezwij sie!
Iza, o jakiej czulosci byl ten test?
Polarmisu, delektuj sie ciaza ile mozesz i ciesz sie ze nic Ci nie dolega
Reni, czyzby Natanek w drodze? Zagniezdzil sie chyba na dobre u Ciebieinessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Może sprubójesz na nfz.Mi się udało
na nfz? a jak tam się na usg dostać?
a może spróbuję..Przypomniało mi się, że w przychodni miałam takiego araba.. jak poszłam do niego tylko po receptę na tabsy anty to kazał mi się rozebrać, zbadał mniea potem powiedział, że skoro już jestem to na usg transv zaprasza hahaha a na koniec zmacał mi cycki
może do niego skoczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 12:06
iza37, inessa, caffe, Kasik303, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
U mnie nie ma problemu jak się chodzi często.Rok temu przegapiłam rejestrację w czerwcu i niestety do grudnia nie mogłam się dostac do swojej lekarki[zapisy 2 razy do roku] i chodziłam na skoczka do 4 innych lekarzy jeden mówił mi ,że pęcherzyk rośnie i powinnam sprawdzic za 3 dni to szłam do innego.Trochę kombinowania ale należę do upartych jak mam miec zbadany to mam.
inessa, caffe, grosza lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyOJ oj oj kochanae zanim przeczytałam wasze wpisy to dłuuuugo mi to zajeło
Witam w nowym dniu u mnie za dużo zmian nie ma od rana krwawiłam teraz prawie nic od około 2 godzin. umieram z upału głowa mnie boli z duchoty u nas z 30 stopni. Miałam mdłości ale dziś jest cały czas i bleble bo jestem cały czas głodna a jak troche zjem to mi niedobrze, brzuch tylko chwilami mnie pobolewa no i piersi też.
Co do imion to my mamy wybrane już od jakiegoś czasu: nasz mamy mają na imie Elżbieta dlatego jakby się uordziła córka to chcemy dac jej na imie Eliza (z hiszpańskiego ponoć ELżbieta) a jak syn to Antoni Józef.
Blondynko przytulam bardzo mocno do serca kochana
Andzia witaj u nas - jest super.
Tak ja w maju przeszłam histeroskopie miałam usuwanego mięśniaka i polipa. I proponuje własnie ten rodzaj usunięcia bo naprawde nic po nim za długo nie boli i za długo się nie czeka na nastepne starania warto zdecydować się za ten zabieg.
Chciałąbym odnieść się do kazdej z Was ale tyle tego jest,że szczerze zapomniałam co chciałam napisać (to przez upał i straszną senność)
Dobrego popołudniaReni, Kasik303, caffe, iza37, bliska77, grosza, polarmiś, gosia7122, Bursztyn, samira, megan8, promyk lubią tę wiadomość
-
mnie to przeraża to stanie w kolejkach
jesteś zapisana na jakąś tam godzinę ale i tak musisz odstać bo kto pierwszy ten lepszy
spróbuję po wakacjach się dostać zobaczymy na ile będze w stanie mi pomóc
chociaż kurcze przecież ja jestem w ciąży więc po co
czuję, że mam moc
hahahaiza37, inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
o Inessa super, że powoli powoli się układa
bądź dobrej myśli wysiaduj sobie jak ta kura będzie okWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 12:27
caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza37 a moze zrob sobie badanie krwi zamiast wydawc caly czas kaske na te testy....lub druga opcja uzbroic sie w cierpliwoscc, chociaz wiem ze nie latwo
iza37 wrote:Dziewczyny a jakie testy są ultraczułe tzn.10? Nie mam pojęcia czy mam robić jeszcze trzeci test i w ogóle kiedy mam go robić???? Pomocy!!!!caffe, iza37, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
Iza własnie zauważyłam, że wyznaczyło owu i masz 11 dpo więc może wstrzymaj się z testami jeszcze 2 dni?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 12:40
caffe, iza37, inessa lubią tę wiadomość
-
czas na popołudniowy suchar
Mąż z żoną ogląda horror. Nagle na ekranie pojawia się przerażająca kobieca postać.
Żona wystraszona wykrzyknęła:
- O matko!!!!
- Poznałaś, co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 12:28
caffe, iza37, Sylwia78, inessa, grosza, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:OJ oj oj kochanae zanim przeczytałam wasze wpisy to dłuuuugo mi to zajeło
Witam w nowym dniu u mnie za dużo zmian nie ma od rana krwawiłam teraz prawie nic od około 2 godzin. umieram z upału głowa mnie boli z duchoty u nas z 30 stopni. Miałam mdłości ale dziś jest cały czas i bleble bo jestem cały czas głodna a jak troche zjem to mi niedobrze, brzuch tylko chwilami mnie pobolewa no i piersi też.
Co do imion to my mamy wybrane już od jakiegoś czasu: nasz mamy mają na imie Elżbieta dlatego jakby się uordziła córka to chcemy dac jej na imie Eliza (z hiszpańskiego ponoć ELżbieta) a jak syn to Antoni Józef.
Blondynko przytulam bardzo mocno do serca kochana
Andzia witaj u nas - jest super.
Tak ja w maju przeszłam histeroskopie miałam usuwanego mięśniaka i polipa. I proponuje własnie ten rodzaj usunięcia bo naprawde nic po nim za długo nie boli i za długo się nie czeka na nastepne starania warto zdecydować się za ten zabieg.
Chciałąbym odnieść się do kazdej z Was ale tyle tego jest,że szczerze zapomniałam co chciałam napisać (to przez upał i straszną senność)
Dobrego popołudnia
Obchodź się ze sobą jak z jajkieminessa lubi tę wiadomość