35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Inessko dziewczyny maja racje,obchodź się z sobą jak z jajkiem
Oczywiście nie opiekujesz się tą dziewuszką? Cały czas trzymam mocno bardzo mocno kciuki za WAS
Macie rację poczekam jeszcze tym bardziej że dziś okropnie mnie rwą jajniki więc może dostane okres i zacznę w końcu nowy cykl:)
Samirka hallllooooooo co tam u Cię????Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 12:40
caffe, inessa, grosza, Bursztyn, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:na śpiocha
U nas wczoraj wieczorem była taka rozmowa:
Mój: zobacz, wtyczka jest ...
Ja (rozkładając się, chociaz padnięta byłam): gniazdko też jest...
Mój: myślałem, że Ty "wskoczysz", bo ja...
Ja: wtyczka jest, gniazdko jest, a co? prądu nie ma?
No i tyle z tego wyszłoKasik303, Reni, iza37, inessa, grosza, Jolka76, Bursztyn, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Inesko,a powiedz mi czy po tym zabiegu żle się czułaś długo,czy miałaś jakieś plamienia.Chodzi o to,że jeżeli zrobię go 8-9 lipca to nie wiem jak się będę czuła do 20,a wtedy mam urlop i jadziemy nad morze i nie wiem,czy będę się dobrze czuła.Sam zabieg ponoc robi się w znieczuleniu całkowitym[też się boję] ,jak długo byłaś w szpitalu,i czy miałas przed szczepienia wzb...... trochę jest tych pytań ale po prostu się boję.
inessa, grosza lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:Dzisiaj po wizycie u gin usłyszałam,po raz kolejny,,hyba pani ma polipa,,i tak już od 4miesięcy,raz widzi,że jest a na kolejnej wizycie stwierdza,że nie.Dostałam skierowanie na histerioskopię,bo mam już dośc niepewności.Czy możecie mi powiedziec coś o tym zabiegu?Może któraś miała?
u mnie powiedział że polipy widać tylko do owulacji a i ostatnio bardzo głębokie usg robił aż bolało
na razie przed tym gin kazał zrobić obowiązkowo HSG z wynikiem do niego i da skierowanie na histerioskopięinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
na śpiocha ..no jak sama nazwa wskazuje Ty prawie śpisz a on majstruje
Ty niewiele energii w to wkładasz
inessa, Kasik303, caffe, megan8, promyk lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa2 WIELKIE BRAWA I GRATULACJE !!!!!
szczęśliwa 2 wrote:Hej
dziewczyny
dawno nie pisałamale skoro caffe pisze, że u niej prądu brak mimo osprzętu energetycznego to myślę dam jakąs iskrę
Witam wszystkie nowe laski i stałe bywalczynie i życze powodzenia
tak przebrnęłam trochę przez Wasze wpisy , ale nie wszystko przeczytałam
więc
Blondynka tak mi przykro i ściskam mocno
ewajoanna też przytulam
Inessa trzymam kciuki
polarmis gratulacje Wielkie
Angela super córcia
Wszystkie zafasolkowane życze zdrowia i odpoczynku a starające - powodzenia
ja swego czasu usunęłam konto -( nick szczęśliwa) teraz jestem szczęśliwa 2bo samej szczęśliwa już nie mogłam mieć ponownie
u mnie całkowite odsunięcie ovu ,mierzenia , zajmowania się ,analizowania itd raczej poskutkowało i to jeden cyklmoże to sposób
czego Wam wszystkim życzę
Aga o ile pamiętam miałaś odpuścić ???inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Inesko,a powiedz mi czy po tym zabiegu żle się czułaś długo,czy miałaś jakieś plamienia.Chodzi o to,że jeżeli zrobię go 8-9 lipca to nie wiem jak się będę czuła do 20,a wtedy mam urlop i jadziemy nad morze i nie wiem,czy będę się dobrze czuła.Sam zabieg ponoc robi się w znieczuleniu całkowitym[też się boję] ,jak długo byłaś w szpitalu,i czy miałas przed szczepienia wzb...... trochę jest tych pytań ale po prostu się boję.
Ja w szpitalu byłam 3 dni ale to i tak szybko z moimi problemami zdrowotnymi
Zabieg w znieczuleniu ogólnym i to bardzo dobrze nic nie boli, mało która ma jakiś problem po znieczuleniu teraz są już bardzo dobre narkozy, zabieg zwykle trwa pół godziny.
Nie bój się bo on ma tylko pomóc, choć wiem,że to niełatwo. Bedzie dobrzeAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny