35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWniosek taki ze musialbysmy wszystkie z tego forum zniknac na jakis czas....
A potem sie zalogowac i pisac o dzieciaczkach
inessa, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa znikam tylko wieczorkami

Moj kogut mi nie odpuszcza...czasami mam wrazenie ze jakiejs viagry sie nazarl
Reni wrote:co Ty! Inessa nawet nie zniknęła
pomyślała hop hyc i po zawodach teraz leży i odpoczywa

inessa, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
NATEN tychmiast mówić mi jakie zioła pijesz, palisz itp obojętnie
ja też tak poproszę
a nie jakieś grzebanie kilka razy w miesiącu jakimś usg łykanie prochów

inessa wrote:

Reni szybka owulacja, serduszka na leniuszka i na drugi dzień szok
inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo widzisz. A mi zawsze podobało się imię Maria, no ale niestety była żona mojego męża tak miała na imię i on nie chce się zgodzić, by tak się jego dziecko nazywało.
Reni wrote:każda z Nas jeśli spotkała na swojej drodze jakąś france to wtedy to imię kojarzy się źle albo ex faceci
caffe, Reni, inessa, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Bursztynku ja za dobrze znam swój organizm ,ja jak byłam w ciąży tej straconej to nic mnie nie bolało i wtedy wiedziałam że coś się szykuje a tak co miesiąc te same objawy.Ja myślę dziewczyny że mój czas już upłynął i żadnego jajka już nie wyprodukuje.Bursztyn wrote:nie mow "hop", bo bardzo czesto zdarzalo sie tak ze dziewczyny wszystko bolalo jak na okres a okazywalo sie ze jest zielona kropa

inessa, caffe, iza37, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
ja nie przedłużałam do wpisywania tempki to mi wystarcza to co jest( nie mam się nakręcać) ważne że na forum pisać można,jak uzbierasz 100 punktów to przedłużają na miesiąc,za każdy dodany wykres punkty dostaje.promyk wrote:Czesc dziewczyny...odrywajac sie od tematu imion za dwa dni konczy mi sie moj abonament premium ...jak jest u was-przedluzalyscie na jaki ok res?
inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CZeść dziewuszyska...
Inessa - cieszę się, że jesteś w dobrej formie
Szczęśliwa2 - gratulacje...ja mam nick Bozia3 - to może powinnam zmienić na 2...
Byłam na monitoringu - moje jajo rośnie w lewym jajniku - po dwóch dniach większe o 0,5 cm - miałam skrajne emocje dziś....najpierw mi powiedziała, że tego jaja znaleść nie może - myślę sobie kurcze..pewnie u mnie zanika...,kazała mi podkłądać pod tyłek pięści - potem jak znalazła, to mówi..o jakieś podwójne...( to ja od razu, że może jakieś zwyrodniałe....hehe)
Następnie wyoglądała moje jajniki i mówi - ma pani bardzo dużo jajeczek....no to ja w duchu...hurrraaaa - a ona - ale proszę się nie cieszyć bo to gorsza sytuacja...- lepiej mieć mniej, ale większych, silnych....no to ja znowu buuu
Mówię Wam jak na karuzeli...
Mam iść w 15 dc zobaczyć co te moje jajca wyprawiają...
Dopytałam też o koszty - inseminacja tradycyjna - 700 zł, inseminacja Evie - 2,5 tys. - chyba muszę jechać na jakieś truskawki do Szwecji...
grosza, Kasik303, inessa, gosia7122, caffe, iza37, Bursztyn, szczęśliwa 2, megan8, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny