35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U mojego też jest słaba ilość plemników i kazał powtórzyć badanko bo czasami jak się wyraził "plemniki idą falowo raz więcej raz mniej" więc jeszcze ze 2 badania mego M czakają już widzę jego kwaśną minkę
Andzia33 wrote:U mnie odwrotnie,najpierw kazała zrobic histerioskopie,a póżniej może będę miała hsg,bo mamy jeszcze problem z wynikami męża,dostał antybiotyk od dzisiaj na 3 tyg,a potem zapisze mu witaminyinessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
kwaśna minka jest przed badaniem
później już chyba tylko uśmiech hahaha
grosza wrote:U mojego też jest słaba ilość plemników i kazał powtórzyć badanko bo czasami jak się wyraził "plemniki idą falowo raz więcej raz mniej" więc jeszcze ze 2 badania mego M czakają już widzę jego kwaśną minkę
grosza, inessa lubią tę wiadomość
-
kurczę nieźle
ja chyba zrobiłabym bete i umówiła się n a wizytę u gina
iza37 wrote:Dziewczyny a jakie testy są ultraczułe tzn.10? Nie mam pojęcia czy mam robić jeszcze trzeci test i w ogóle kiedy mam go robić???? Pomocy!!!!inessa lubi tę wiadomość
-
a to ja kupuję na allegro i są na sztuki
bez opakowaniaAndzia33 wrote:Czułośc testu jest albo na opakowaniu,albo w instrukcji,mi dopiero w 12 dpo wyszły 2 kreski z córką,a teraz hyba robią jakieś zepsute,bo robię co miesiąc i nicinessa lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:
inessa, Kasik303, Reni, Andzia33, megan8, bliska77, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia ja dwa tygodnie po zabiegu bawiłam się na weselu
Ja kupuje testy na allegro ale też tam czytajcie czy mają atesty nie pierwsze z brzegu bo niektóre nmogą być naprawde byle jakie. DO tego testy są tańsze i bardziej czułe.
Jaka ja jestem wzdęta maskaraAndzia33, grosza, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andzia w jednym miejscu wyznaczyli mi termin hsg pod koniec sierpnia
co mnie totalnie zdołowało więc zadzwoniłam gdzie indziej i w drugim miejscu już na drugi tydzień mam termin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 13:50
inessa lubi tę wiadomość
-
Inessko przypomniało mi się coś apropo twojej arytmii w nocy. Ja tak mam zawsze przed owulacją i przed okresem. po prostu w organizmie zachodzą zmiany hormonalne, które wpływają tak właśnie na niektóre kobiety. u Ciebie ciąża jest właśnie taką burzą hormonalną no i upał robi swoje
inessa, Reni, caffe, Bursztyn, megan8, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny