35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiałam okres, co prawda krótszy i mniej obfity, ale okres, nie jakieś tam plamienie. Nie sądzę, że jestem w ciąży, zresztą robiłam test pierwszego dnia okresu i był negatywny. Boję się bardziej tego, że może coś ze mną nie tak.
inessa lubi tę wiadomość
-
Bozia mam nadzieję, że Twój pęcherzyk nie wykręci Ci takiego numeru jak mój i nie raczy pęknąć 14dc
a kazała Ci się bzykać?
czym się różni inseminacja tradycyjna od evie
Bozia3 wrote:CZeść dziewuszyska...
Byłam na monitoringu
Mam iść w 15 dc zobaczyć co te moje jajca wyprawiają...
Dopytałam też o koszty - inseminacja tradycyjna - 700 zł, inseminacja Evie - 2,5 tys. - chyba muszę jechać na jakieś truskawki do Szwecji...
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To może będziesz miała bliżniaki jak jajo podwójneBozia3 wrote:CZeść dziewuszyska...
Inessa - cieszę się, że jesteś w dobrej formie
Szczęśliwa2 - gratulacje...ja mam nick Bozia3 - to może powinnam zmienić na 2...
Byłam na monitoringu - moje jajo rośnie w lewym jajniku - po dwóch dniach większe o 0,5 cm - miałam skrajne emocje dziś....najpierw mi powiedziała, że tego jaja znaleść nie może - myślę sobie kurcze..pewnie u mnie zanika...,kazała mi podkłądać pod tyłek pięści - potem jak znalazła, to mówi..o jakieś podwójne...( to ja od razu, że może jakieś zwyrodniałe....hehe)
Następnie wyoglądała moje jajniki i mówi - ma pani bardzo dużo jajeczek....no to ja w duchu...hurrraaaa - a ona - ale proszę się nie cieszyć bo to gorsza sytuacja...- lepiej mieć mniej, ale większych, silnych....no to ja znowu buuu
Mówię Wam jak na karuzeli...
Mam iść w 15 dc zobaczyć co te moje jajca wyprawiają...
Dopytałam też o koszty - inseminacja tradycyjna - 700 zł, inseminacja Evie - 2,5 tys. - chyba muszę jechać na jakieś truskawki do Szwecji...
inessa, Kasik303 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA pies jak to przeżył

Dziewczyny nie pamietam czy pisałam ale niedawno dowiedziałam się o mojej szwgierce,przy pierwszym dziecku do trzeciego miesiaca miała normalny okres i dopiero na początku 4 dziwnie bolało ją podbrzusze poszła do ginka i okazało się ,że jest wciąży urodziła zdrowego synka
Bozia to super teraz mocno się starajcie
Bozi nie ma więc się już staraja

marynka, Bursztyn, megan8, polarmiś, bliska77, Kasik303 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny