35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiałam okres, co prawda krótszy i mniej obfity, ale okres, nie jakieś tam plamienie. Nie sądzę, że jestem w ciąży, zresztą robiłam test pierwszego dnia okresu i był negatywny. Boję się bardziej tego, że może coś ze mną nie tak.
inessa lubi tę wiadomość
-
Bozia mam nadzieję, że Twój pęcherzyk nie wykręci Ci takiego numeru jak mój i nie raczy pęknąć 14dc
a kazała Ci się bzykać?
czym się różni inseminacja tradycyjna od evie
Bozia3 wrote:CZeść dziewuszyska...
Byłam na monitoringu
Mam iść w 15 dc zobaczyć co te moje jajca wyprawiają...
Dopytałam też o koszty - inseminacja tradycyjna - 700 zł, inseminacja Evie - 2,5 tys. - chyba muszę jechać na jakieś truskawki do Szwecji...inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:CZeść dziewuszyska...
Inessa - cieszę się, że jesteś w dobrej formie
Szczęśliwa2 - gratulacje...ja mam nick Bozia3 - to może powinnam zmienić na 2...
Byłam na monitoringu - moje jajo rośnie w lewym jajniku - po dwóch dniach większe o 0,5 cm - miałam skrajne emocje dziś....najpierw mi powiedziała, że tego jaja znaleść nie może - myślę sobie kurcze..pewnie u mnie zanika...,kazała mi podkłądać pod tyłek pięści - potem jak znalazła, to mówi..o jakieś podwójne...( to ja od razu, że może jakieś zwyrodniałe....hehe)
Następnie wyoglądała moje jajniki i mówi - ma pani bardzo dużo jajeczek....no to ja w duchu...hurrraaaa - a ona - ale proszę się nie cieszyć bo to gorsza sytuacja...- lepiej mieć mniej, ale większych, silnych....no to ja znowu buuuMówię Wam jak na karuzeli...
Mam iść w 15 dc zobaczyć co te moje jajca wyprawiają...
Dopytałam też o koszty - inseminacja tradycyjna - 700 zł, inseminacja Evie - 2,5 tys. - chyba muszę jechać na jakieś truskawki do Szwecji...inessa, Kasik303 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA pies jak to przeżył
Dziewczyny nie pamietam czy pisałam ale niedawno dowiedziałam się o mojej szwgierce,przy pierwszym dziecku do trzeciego miesiaca miała normalny okres i dopiero na początku 4 dziwnie bolało ją podbrzusze poszła do ginka i okazało się ,że jest wciąży urodziła zdrowego synka
Bozia to super teraz mocno się starajcieBozi nie ma więc się już staraja
marynka, Bursztyn, megan8, polarmiś, bliska77, Kasik303 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny